Ok, jeg tar det tilbake. DETTE er den kuleste klokken jeg har eid! Og nå kan den bli din!

Innlegget inneholder et sponset produkt, det er jo pretty obvious! Og stolt er jeg, for denne godbiten har jeg gledet meg til i over 2 år!!

I går var jeg nemlig invitert til å teste ut den nye superkule klokken til Polar. En klokke jeg, og Jesper har ventet lenge på, da den måler pulsen din gjennom klokken, og man slipper dette slitsomme pulsbeltet. Pulsbeltet er faktisk grunnen til at jeg får brukt pulsklokken min så ofte som jeg kunne ønske, fordi det er litt tiltak, og det er ALLTID borte!

Jeg har lenge gledet meg til denne klokken kom på markedet, da de virkelig har promotert den i snart to år, så du kan tenke deg gleden da JEG ble invitert til å teste den ut! 😀 #treningsfreak, I know!

Og den var som de lovet, bare enda kulere!! Designet er helt rått, funksjonene er helt rå, og veldig enkle. OG den har til og med en ekstra funksjon som imponerte meg hvor du kan se på klokken om noen ringer deg. Kult?? Virkelig en alt i en klokke, men likevel liten og nett.

For å teste ut klokken hadde to av de nye ambassadørene til Polar, Camilla (Treningsfrue.no), og Hilde (Bedremeg.no) laget et skikkelig treningsopplegg. Sirkeltrening, akkurat som de øktene jeg gir dere hver morgen. Eneste forskjellen var at jeg gir dere 10 min, som dere synes er døden, og vi fikk rundt 30 min! Så dere kan tenke dere hvordan tanker jeg hadde 😉 Æææh! Jeg er IKKE en person som er glad i den typen smerte!!! Men jeg holdt ut, og godt var det jo etterpå. Det er det jo alltid!

collage

Klokken leverte, og jeg ble ekstra glad da vi fikk servert nydelig frokost fra Julies matblogg, med supersunn grønn juice, råsjokoladekuler av dadler, og deilige sandwicher! Just my kind of food! Ta en titt innom bloggen hennes, hun har masse kule oppskrifter 😀

polar-3

Så tilbake til klokken, som jeg så fint ser på håndleddet mitt her! Tenkte jeg skulle fortelle dere litt mer om den 😉

polar-72

Feks; dette er bare NOEN av funksjonene klokken har;

  • Måler skritt, og distanse
  • Måler søvn, varighet og kvalitet
  • Varsler videre fra smarttelefon
  • Måler hvor mange kalorier du brenner om dagen
  • Varsler når du bør bevege deg litt
  • Er din personlige trener
  • Sette opp dine egne treningsprogram, og bli fulgt opp av klokken
  • Gir deg umiddelbar treningsanaalyse

Pris? Kun 1999,- Dvs den perfekte julegaven!

Designet er så fint, at klokken kan brukes uten at den tar for mye fokus, og ser delikat ut.

Klokken kan du få kjøpt her 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *