Her finner du alle dine svar!

God morgen! 😀

Klar for å ta i bruk deg selv?

Først gir jeg dere dagens ord (hørtes nesten ut som en prest jeg nå, haha!);

“The quieter you become, the more you hear”.

Disse ordene har jeg printet inn i hjertet mitt. Jeg har ignorert de altfor ofte hittil. Livet suser forbi i en fart, og alt jeg har tenkt på er å få kabalen til å gå opp i familielivet. Baby, mann, hus, mat, sykdom pga barnehage, ja alt raser på, og ser aldri ut til å ta en pause. Det er sånn det er å bli forelder, jeg vet mange av dere vil si det. Men jeg er aldri enig i det å bli forelder skal hindre oss i selvutvikling, ta tid til oss selv. Grunnen til det er at jeg vet at vi alle kan klare det, om vi bare prioriterer riktig. Kutte ned på mobilbruk, tv titting, og databruk. Da får vi garantert mye mer tid til oss selv. Prioritering. Og denne prioriteringen som jeg nå skal snakke om, denne vil forandre livet ditt. Mest sannsynlig.

Det er nemlig sånn at vi alle sitter på et knippe med, kall det skytsengler. Eller åndelige veiledere. De usynlige som mange av oss har hørt er der, men som de fleste av oss ikke tror på. Men de er der. Og disse beskytterne våre er her for å veilede oss på rett vei, og gi oss “pekere” på hvor vi bør bevege oss, for å komme oss dit vi skal. Alt vi trenger å gjøre er å be om hjelp. Ta deg tid til å sette deg ned et sted det er helt stille. Får du til å gå i naturen er det helt klart det beste. I naturen er vi er i ett med oss selv. Alle mestere i verden har funnet sine kall når de har vært i et naturen.

IMG_0822

Så dette skal du gjøre. Finne roen, sette deg ned, lukke øynene, og stille be om det du trenger hjelp til. Meditere. Hva ønsker du? Krev å få svar. Ikke i sinne, men som en sjef over ditt eget liv. Og veldig ofte så vil svarene komme. Tanker vil enten plutselig dukke opp, eller at svarene kommer de neste dagene. Kanskje på en merkelig måte. Kanskje noen ringer deg, kanskje du får et brev, ja, muligheten er mange, men svar får du så og si alltid, om du bare har øynene åpne. Googler du ordet meditasjon, vil du utelukkende lese at dette hjelper deg til å finne svar i hverdagen. Store svar, små svar, rett og slett svar på alt. Og det resetter oss. Meditasjon viser seg faktisk å bedre helsen vår også. Og det er kun få minutter daglig som skal til. Spørsmålet er om vi orker å gjøre det. Orker å gjøre noe som vil gjøre oss så godt.

Jeg er kjempe dårlig på å prioritere meg selv. Men nå har det kommet til et punkt hvor jeg ikke kan det lenger. Jeg har også til tider latt meg hjernevaske av samfunnet, og ikke tro like mye på det lenger. Selvom jeg alltid får de svarene jeg søker, når jeg tar denne tiden, og gjør det. Men det ligger noe motstand i det likevel. Fornuften om at sånt ikke fungerer, selvom hjertet, og sjelen min vet at det alltid har fungert. Vi blir lett påvirket av de ytre påvirkningen, uten tvil. Og vi lærer oss hvordan vi skal overleve ved å bare være et menneske i et samfunn. Følge normene.

Men vi har langt større krefter, og makt over livet vårt enn vi tror. Og vi har et stort team som står parat for å hjelpe oss. Vi bare ser de ikke, og derfor tror vi ikke at de eksisterer. Men de gjør det. Her gjelder også øvelse gjør mester prinsippet, man må bli litt komfortabel med å prøve alternative metoder for å få de svarene vi ønsker/søker.

Mitt mål fremover er derfor å ta 15 minutter for meg selv, i stillhet, hver eneste dag. Meditere, og se hva som kommer til meg. Jeg har allerede gjort det i to dager nå, og det føles bare så utrolig godt. Den roen som man får er helt unik. Og man føler seg annerledes. Ubeskrivelig annerledes. Litt høy på livet egentlig. Derfor skal jeg ikke glemme å gjøre dette igjen. Miste meg selv i hverdagsstøyen. Og det som har skjedd er ganske så kult. Og det skal jeg dele med dere etterpå idag. Det kommer til å forandre livet vårt helt, og det er litt crazy 😉

Er det forresten noen som allerede pleier å gjøre dette, og har god erfaring? For meg er dette fortsatt nytt, selvom jeg har holdt på med det i veldig mange år. Jeg har stadig vekk dettet ut av det, av mange dårlige grunner. Men det tar meg alltid igjen, da jeg alltid får en slags tomhet et sted i kroppen min, når denne delen av meg bli ignorert.

Nå skal jeg ut å ha en coaching time, med en av mine superkule kunder. En kunde som har mistet seg selv, men som nå virkelig er på vei opp igjen, og da på et helt annet plan enn hun noen gang har vært. A rising star! Kjempe gøy å se hvordan noen bare blomstrer med kun bitte litt veiledning.

Gleder meg til å dele mine crazy nyhet senere idag, så håper dere titter innom 😀

Ha en nydelig dag!

-Caroline

3 Comments

  1. Christina

    <3 You go girl – peace of mind is the key to a good life – no doubt 🙂

    1. Mmm, tusen takk 😀 Livet er VELDIG mye bedre NÅ 😀 <3

  2. Jeg koser meg sånn hver gang jeg finner bloggere som tør å ta opp tema åndelighet 🙂 Nydelig innlegg med mange gode tanker.
    Jeg har først nå turt å gå ut å vise venner og familie min åndelighet, igjennom bloggen min (babysteps 😉 )

    http://teamoments.blogg.no/1447102997_det_spirituelle_skape.html

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *