3 enkle, men effektive øvelser for overkroppen :D

Gjør disse øvelsene 5 runder. 30 sekunder på, 10 sekunder av.

Superffektive, og veldig morsomme for familien rundt 😉

4 Comments

 1. Hei <3

  Hvordan spiser du man-søn? har du et fast opplegg, mulig å få en beskrivelse av en dag med mat for deg?

  Trenger litt inspirasjon, av noen jeg ser opp til! <3

  Klem fra meg:)

  1. Hei Nina 😀
   Jeg spiser egentlig ikke noe fast, men jeg faster alltid en dag i uken feks. Mandager har blitt den dagen. Og da spiser jeg ingenting frem til middagstider ca, med mindre jeg blir veldig sulten før, og spiser da et måltid på 500 kcal. Annet enn det så spiser jeg ofte frukt/smoothie på morgenen. 3 brødskiver til lunsj selvom jeg helst ikke vil spise brød.. Kreativiteten er litt lav, så det blir det økologiske speltbeødet som man får fra fryseren.. Og så er det middag.. Kun 3 måltider om dagen.. Og da spiser jeg mat som de oppskriftene jeg har lagt ut 🙂 ca 17-1800 kcal om dagen 🙂 Leste du innlegget om Lifesum appen? Den er genial 🙂

   Ha en kjempe fin helg, og spør gjerne mer 😀 God klem

 2. Hei hei☺. Var sååå bra at du la ut det blogginnlegget med de 2 appene du bruker, takk for at jeg fikk forklaring på det☺. Jeg er enda ikke helt overbevist over om jeg får trent nok med de øktene dine, jeg går ikke ned. Kan jeg løpe intervaller først og ta en av dine økter etter det? Ei j kjenner som er pt mente j da brøt ned kroppen istede for opp pga at det ble to former for intervall treninger etterhverandre. Hva mener du? Håper på svar fort, skal trene snart. Klem Marit.

  1. Hei Marit! 🙂
   Beklager at jeg ikke fikk svart før, det er noe galt med kommentaropplegget, så jeg får ikke melding lenger når jeg får en kommentar.. Har sagt ifra til support 🙂
   Går du ikke ned med øktene, er det nok kostholdet ditt du må se på. Du trenger ikke ta enda en intervalløkt, det vil miste sin hensikt.
   Og hvor lenge har du holdt på med øktene? Vil du skrive kort hva du spiser på dagene? 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *