Tar du de riktige valgene for deg selv?

Dagens ord har stor relevans for livene våre. For alle valg vi har tatt og tar, er et resultat av det livet vi lever nå.

Er du fornøyd med det livet du lever nå? Har valgene du har tatt vært de riktige hele veien?

Om svaret ditt er nei, så trenger du ikke å fortvile. Vi kan nemlig snu hverdagen akkurat når vi vil! Det er litt magisk 😉 Og dere vil kanskje ikke tro det, før dere har prøvd det selv. Men det er faktisk sant. Du har muligheten til å endre på livet, så fort du endrer tankegangen, og valgene du tar fremover. Det er vi som er skaperene i våre egne liv. Og jo fortere du innser at du er din egen skaper, din egen “gud”, så vil du se hvor mye makt du faktisk har over deg selv. Du kan ikke skylde på noen andre enn deg selv, for hva som skjer i ditt eget liv. Det er helt sant!

“Your life is a result from all the choices you make. If you don´t like your life, it is time to start making better choices for yourself”

Husk også hva jeg har skrevet før, ang tilgivelse av det som har skjedd tidligere i livet ditt. Det er viktig å komme seg videre, og da må fortiden forlates. Det betyr ikke at du aksepterer det som har skjedd, men det betyr at du tilgir det, og at det er på tide å bevege seg fremover. Det er nye tider, alt er forandret, og du kan ikke gå fremover, om du stadig vekk skal titte bakover.

Er det på tide å ta bedre valg for deg selv? <3

Denne ukens økter er kun 3 øvelser, som da skal gjøres 5 runder. Til sammen blir det fortsatt 15 øvelser. Dette for at vi skal kjøre de musklene vi gjør, ekstra hardt.

30 sekunder på, 10 sekunder av.

Lykke til, og ha en fantastisk dag! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *