To helse-app´s jeg virkelig ikke kan leve uten!

Utenom alle de sosiale medier appene, er det to apper som virkelig får kjørt seg på min telefon. To apper jeg virkelig ikke kan leve uten. Disse to er;

Gymboss

Lifesum

Gymboss er en app jeg har blitt spurt mye om i det siste, som er grunnen til at jeg skriver dette innlegget. Gymboss er en intervall-teller app, som er helt genial. Du lager selv din intervalløkt, og i den økten kan du legge til forskjellige nedtellinger, musikk, etc.

Du lager enkelt en økt ved å trykke “Add timer”- “Create new interval”- Der velger du en farge for aktivitet, feks grønn, og scroller på den siste telleren, til det står 30. Det er sekunder.

Deretter trykker du “Add”. Så legger du en til intervall og velger kanskje rød, for pause. Velg da 10 sekunder på den. I øktene jeg legger ut er det 5 intervaller, så da må du lage 5 grønne 30 sekunder, og 5 røde 10 sekunder. Deretter må du huske å lage et navn til denne intervalløkten, og trykke lagre. Du kan også velge “Alarm type”, rett under der du skrev navn til økten. Etter at du har lagret økten kommer du til startvinduet, og oppi høyre hjørne der, kan du legge til musikk, og gjøre andre endringer.

Så er det Lifesum appen. Lifesum er en app hvor du kan legge inn alle måltidene du spiser, og se hvor mange kalorier alt inneholder. Og da mener jeg ALT! Den søker på nett etter matvaren du søker på, og jeg har hittil aldri opplevd at den ikke har funnet det jeg har spist. Til og med smoothier ute på kafeer. Du kan legge til forskjellige dietter, og den følger deg opp, og passer på at du enten spiser mer, eller at du må begrense inntaket resten av dagen. Den er helt genial for de som ønsker å gå ned i vekt, eller vil holde seg der de er. Full kontroll. Betaler du en liten sum, som jeg har gjort, så får du i tillegg masse oppskrift tips, og kan legge til dietter, som jeg har prøvd ut. Det var her jeg ble kjent med 5:2 dietten, blant annet. Utrolig kul app, med enormt mange muligheter. Jeg mener at denne appen er viktig for å få forståelse på hvor mye kalorier faktisk matvarer inneholder. Vi er verden som lider av fedme, og det er fordi vi ikke vet hvor mye feks en liten frukt kan inneholde av kalorier. Og med denne appen kan man få en oversikt, planlegge måltider, og etterhvert så klarer man seg helt uten den, og vet hva det meste inneholder. Sunt fett er utrolig viktig å få i oss, så derfor er det viktig å velge de beste kildene til sunt fett, og da dekker det et mye større behov for dagen, enn det du faktisk ville tro. Det er bare å gå inn å sjekke så skjønner du hva jeg mener;) Jeg skal spise rundt 1500 kalorier om dagen, og det går fort når jeg får i meg sunt fett. Appen er også utrolig enkel i bruk, bonus! 😀

Rettene jeg legger ut på bloggen, er ofte med få kalorier, og masse næring, og er laget etter måling i denne appen. Smart?? 😀 Det var dagens tips!

Nå vil jeg gjerne gi dere dagens ord;

“Choice..

“Chance…

“Change….

You must take a Choice, to take a Chance, or your life will never Change… <3

Her er dagens økt;

3 runder, 30 sekunder på, 10 sekunder av. Lykke til! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *