2 grunner til å handle ullklær til barn idag!

Innlegget inneholder sponsede klær.

Poff kom høsten! Eller nesten vinteren etter morgenen idag.

Er det bare meg, eller er det veldig mye kaldere nå enn i fjor? Jeg skrapte is av bilen idag morges!!! Eller, Jesper skrapte 2/3, la igjen skrapen midt på ruta, og jeg måtte skrape resten. Vet ikke om det var et forsøk på å være gentleman, og så plutselig få dårlig tid, men jeg måtte jo le da jeg så bilen. Takk for halvveisjobben liksom! Søren at jeg ikke tok bilde! 😉

Oliver blir ett år på fredag, har jeg nevnt det før? Tror faktisk ikke det, og det er jo litt rart. Tiden flyr så fort. Han blir jo ett helt år! Tenk at for akkurat ett år sidens så lå jeg på Ullevål med rier, og hadde den værste dagen i mitt liv, som endte i et fint mirakel. Orker nesten ikke tenke på den dagen engang. Fødsel for meg var virkelig en traume, som jeg slet lenge med i ettertid. Men det kom heldigvis det vakreste i verden ut av det, og det er det som skal feires, puh! 😉

Ønskelisten er ikke lang i år heller. Ull, ull, og ull. Kanskje jeg burde ønsket meg noen leker til han og.. Får nesten litt dårlig samvittighet. Men jeg får jo ikke nok av ullklær til han lille tassen. Han må jo ha det på hver eneste dag! Og det er så dyrt, og da er det jo greit å ønske seg det. Får sikkert et par leker uansett, håper jeg.. Jeg har kjøpt en del billig ullklær fra HM for litt siden, men de ble så hullete med en gang dessverre. Selvom jeg brukte Milo!

Deretter var jeg så heldig å bli sponset med noen kjempe fine ullsett fra familiebutikken.no, som jeg føler jeg må anbefale videre. Godt ulltøy kan ikke få nok skryt. Og i tillegg ble han så sykt søt med det, at jeg ikke kan annet enn å skryte av både ullklærne, og bildene. Mødre ass!

Han var faktisk så søt i ulltøyet, at jeg fikk mamma til å kjøpe enda fler av det samme settet, både til Oliver og i rosa til Olivers kusine, Emily. De var to små vossatassar som sjarmerte oss alle i senk forrige helg. Synd jeg ikke fikk bilde av de begge med klærne, men det skal jeg få til en dag. I mellomtiden får dere ett av min lille hjertesten <3

Caroline_Wergeland_0012

Var det ikke et kult sett? Oliver har str 86 på, da han vokser så fort, og vil gjerne at de skal vare en stund.

Alt fra Vossatassar kan du titte på her. Vossatassar har alt fra ytterklær til fleecedresser, til alt av ullklær. Verdt å ta en titt! Og idag får jeg gi dere 20% avslag på alt fra Vossatassar, som jo er enda en god grunn til å titte innom. Alt av rabatt til barn er virkelig gull verdt for oss foreldre. Det koster jo så sykt mye med barneklær!

Har forresten vasket alle ullklærne til Oliver flere ganger nå, og de eneste som ikke er preget av vasken i det hele tatt, er KUN Vossatassar klærne. Helt seriøst. Så god kvalitet til god penge 😀

Legg gjerne igjen en kommentar om du har flere merker å anbefale meg i ull, som er litt likt Vossatassar? Elsker kult design på barneklærne. Pris er også viktig, så rimelige priser er også tips som taes i mot! 😀

(Obs, tilbudet varer til fredag, da det er stor pågang og nettbutikken kan henge litt :))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *