Hvordan gjøre suksess på Instagram!

Hahaha, idag tidlig fikk jeg meg en skikkelig god latter.

Side 2 har lagt ut en artikkel idag. En artikkel om hvordan man kan gjøre suksess, ved å “fake” mye av det man gjør. Det morsomste er at de parodierer sine egne bloggere, spot on!

Jeg skal ikke si at jeg ikke gjør dette til tider altså, men ikke fullt så ille som de i den artikkelen handler om. Jeg måtte le godt, for har vi egentlig tenkt over hvordan verden har forandret seg til idag? Hvordan vi faker bilder, for å få følgere? Faker bilder for å gi et inntrykk av oss selv, som kanskje ikke helt stemmer med virkeligheten?

Mine triks for å gjøre suksess på instagram er enkle;

Ha en fin landingsside. Det vil si; din instagramside må se døds fresh ut, slik at når noen skulle ta turen innom siden din, feks via en kommentar, eller en tagg, så må de ønske å ville følge deg. Og hvorfor skal de følge deg? Fordi du virker kul. Og hvordan virker du kul? Jo, du må vise at du faktisk har en mening bak bildene dine. De må se freshe, og appelerende ut, og du må ha et gjennomgående tema. Mitt er treningsøktene mine, og min klesstil. Dette er virkelig mitt aller beste tips. Og når du begynner å få en landingsside du synes er fresh, og fin, ja da kan du begynne å prøve å få folk inn på profilen din. Dette gjør du ved å vise interesse for andre profiler. Genuint. Er det ikke genuint, vil det fort gjennomskues, og det vil bare slå tilbake.

Deretter er det viktig å bruke tags. Men for guds skyld, ikke ha tagsene under bildet ditt. Legg de i en ny kommentar under bildet. Og tagsene er de som trekker følgere til din profil. Derfor er det viktig at du er nøye med disse, og tar alle de som er relevant for deg, og de ser er populære hos andre. Titt på andre profiler som har lignende tema som deg, og se hva de bruker. Kopier alltid av de beste 😀

Å få instagramfølgere er en jobb, som alt annet, men jobben blir veldig mye lettere, om du har gjort en godt forarbeide, og som sagt, har en fin “landingsside”.

Dette var to av mine beste triks. For å lese triksene Side 2 har skrevet idag, og kanskje få deg en god latter, så er det bare å titte her 😉

For de av dere som venter på en morgenøkt, så ligger den klar under 😀 Det er SÅ gøy å se at så mange har begynt å gjøre disse, og se hvor overrasket dere er over den første økten dere gjør. Og ikke minst, at dere blir så støle. Da humrer jeg godt 😉 Sier jo at de er effektive!!!

Og her er dagens økt. Den er kul, hard, og morsom 😉 Er du klar?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *