Mine aller beste innlegg i september, som skapte engasjement :D

God lørdag fintfolk!

Er så godt å våkne opp til sol, fine farger, og et havblikk. Det gir meg så mye energi, at å stå opp bare er kos. I tillegg så hadde Jesper laget stor frokost til meg, med alt fra rundstykker, vafler, og en oppvarmet croissant med sjokolade. For de av dere som følger meg på snap (carowerg), så skjønte dere at jeg var noen sekunder i croissanthimmelen!! 😀

Ikveld skal jeg være publikum i Skal vi danse, med svigerinnen min, og jeg gleder meg skikkelig!! Har hatt lyst til det så lenge, og var så heldig å få noen billetter av min kjære bloggekollega Anja, i Team Solli, så da var det endelig duket for show. Å sitte i samme rom som disse flotte danserene, som skaper så enormt god energi, kommer til å bli en kjempe deilig opplevelse! Skal dele masse med dere på snap 😀

Men først tenkte jeg å dele mine beste innlegg i september med dere. Når det skrives to-tre innlegg hver dag, er det ikke lett å få med seg alle innleggene jeg legger ut. Jeg har derfor samlet de som var de beste, og som skapte mest engasjement, til dere her 😀

Jeg ble saksøkt

Problemer etter 6 års forhold

Da spiseforstyrrelser ble den største delen av mitt liv

Tiden før spiseforstyrrelsen, og veien til indre lykke

Å angre på livets mirakel..

Verdens enkleste, sunneste, men BESTE oppskrift? 

Du har nå to valg! (Advarsel! dette innlegget kan endre livet ditt for alltid)

Et av mine BESTE tips for å nå dine mål i livet!

Å våkne til de styggeste ord..

Hvordan trene kun 10 min daglig, og få resultater etter bare en uke!

Og sånn gikk det da Oliver debuterte som fotomodell 😉

Husk å følg meg på snap for filmer, og bilder av alt jeg opplever gjennom dagen, first hand 😀 Carowerg heter jeg der.

Ha en fantastisk lørdag! 😀

– Caroline

2 Comments

  1. Ble det bedre stemning i heimen etter at du la ut innlegget om mannen din?

    1. Jeg hadde aldri lagt det ut, med mindre han godkjenner det først, så om du leser innlegget som ble lagt ut etter, så ble det god stemning ja 🙂
      Det er sjelden dårlig stemning i vårt forhold. Fortsatt forelsket i etter over 6,5 år sammen 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *