Lunch date med DENNE dama!!

Det er utrolig mye spennende som skjer for tiden, og universet jobber på spreng med nye bekjentskaper til meg! Måtte le med min lunchdate, om hvor “ment to be” det var at vi skulle møtes. Den ene brikken etter den andre falt på plass, for at vi to skulle møtes. Det er så utrolig deilig å møte mennesker som bare forstår akkurat hva det er man prater om. Vær våken i hverdagen og livet viser deg både veien du bør gå og mennesker du bør ta kontakt med! Jeg vet det høres helt rart ut, men så fort jeg ble opplyst om dette, for en god del år siden, så plutselig begynte ting å skje, eller jeg våknet kan man si. Herregud å mange muligheter som må ha passert meg før jeg ble bevisst på miraklene som omgir oss!

image

Idag var jeg så heldig at Vibeke Skofterud tok turen til min flunkende nye hus på Nærsnes.

Hun er faktisk første gjest på besøk! Og vi koste oss skikkelig med hjemmelagde sunne brownies, nybakte sunne rundstykker og en stor og deilig eksotisk fruktsalat. Jeg er så ENOORMT glad i mat, så jeg er flink til å lage alt jeg vil ha, i sunnere versjon 😀 Og det satte Vibeke veldig pris på også 😉

Hva vi pratet om er dessverre litt hemmelig, men det blir utrolig kult å se hva som skjer det kommende året;) ELSKER prosjekter med positive og livsglade mennesker!! Så fikk jeg også mange morsomme og halvgale historier fra tidligere skiår og konkurranser hun har vært med på, så jeg satt der som en treåring som fikk historielesing for første gang 😀

Oliver ble jo selvfølgelig HELT betatt han og, og satt bare og flirtet.

imageimage

Oliver ble 8 mnd idag, så det er helt klart alderen for flirting da vi tok han i å sende noen laange blikk etter to smårips på sikkert 12-13 år på stranda idag. Vibeke fikk seg ihvertfall et helt nytt inntrykk av 8mnd gamle babyer!! 😀

Nydelige Nærsnes ga oss Norge på sitt beste idag!

imageimageimage

Hvordan går det med øktene for tiden? Ser på insta at de funker som rakkern!! Hyggelig med tilbakemeldinger om dere er fornøyde eller evt har noen ønsker?:-)

Ny økt kommer imorgen tidlig!!:D

Ha en fantastisk sommerkveld!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *