Dåpsinvitasjonene er endelig levert! :D

Vår lille krabat ville ikke døpe seg før vi kom oss i hus, og det var vi veldig enige i! Det er mye hyggeligere å kunne invitere til eget hjem, med full “fest” (det blir alltid fest med vår familie, galskap!). Vi visste ikke helt hvordan Oliver kom til å være når han blir 9 mnd ish, så vi så for oss worst case senario “han går til alteret”!!! Men nei, det ser ikke ut som han kommer til å gå innen en måneds tid, så DET var en lettelse!

Han skal bli døpt på Nærsnes, noe som vi synes er utrolig gøy, da min far som slekter til Nærsnes, har hatt mange “tilstelninger” i den bitte lille kirken. Alt fra dåp, til konfirmasjon til bryllup i mange ledd. Så det er sykt hyggelig at Oliver skal bli døpt der. Kirken der er så liten at det kun er flettede trestoler og åpen en gang i blant i året.

Spørsmålet nå er egentlig hva han skal døpes i. Den hvit dåpkjolen blir nok altfor liten! Er det noen som har døpt barnet sitt i andre klær, evt noen forslag? Babybunad kanskje?

Her er dåpsinvitasjonene vi sendte ut, ble veldig fornøyd 🙂 Enkle og litt morsomme, akkurat som jeg liker det 😀

IMG_5814IMG_5809

På baksiden står alle detaljer, noe jeg ikke vil vise, da det står tlf nr og adresse etc, som dere sikkert forstår 😀  Invitasjonene kjøpte jeg her, og fikk de kjempe raskt!

5 juli er datoen! Oliver gleder som en liten gåsunge! 🙂

Til mat skal vi få catering med nydelig tapas fra Brasseriet i Hønefoss. Hønefoss er et stykke unna, men med Jespers hotellfamilie i hønefoss, så har de gode avtaler og da med den beste restauraten der. Så da kommer de og fikser alt for oss 🙂 Kaker, og da selvfølgelig både sunne og usunne alternativer! Mamma kommer til unnsetning og skal sove over dagen før, så da skal jeg filme og dokumentere baksten 😉

Har dere noen god tips til hva jeg kan ha i dåpen av feks kaker, eller sider med dekor? Jeg tar imot alt med stor takk! 🙂

Hadde dere også noen tips til klær så rop ut!

Legger ut en ny treningsøkt senere idag, en skikkelig ROMPE økt! 😀

Ha en fantastisk dag!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *