Gathering memories :D

Jeg er suuuper flink til å samle folket, og skape minner. Det er en liten gave jeg har, fordi jeg elsker å kose meg. Hvor enn jeg er, ser jeg etter muligheter, så vi kan få det beste ut av enhver setting. Har jobbet med eventer i 11 år, så kanskje det er der det kommer fra, who knows! Men minner, det skaper du lett!

Idag var det kun en liten skogtur med min lillesøster, min svoger og hennes lillefis som stod på planen. Men når vi er sammen, skapes det raskt minner, da vi er en veldig utradisjonell og kul familie. Alle er unge, vi er tre gjevnaldrende søstre, med tre gjevnaldrende menn, og med 4 gjevnaldrende barn. Så vi har det sykt gøy sammen, og tror vi kommer til å ha det mye gøy sammen i fremtiden når det blir enda flere unger, og at de vokser opp sammen. 

IMG_7040

Min familie er en haug med gründere, og nesten alle jobber selvstendig, eller som ledere, så praten går i ett med ideer og planer. Kreativitet er det ikke mangel på hos oss, for å si det sånn! 😉 Love it! 😀

Familie er virkelig det beste man har, så ta vare på din, og engasjer deg deg om ikke andre gjør det og skap minner så ofte du kan 🙂 Grillturer, teltturer, skogturer, hva enn som skaper fellesskap og latter.

IMG_7005IMG_7008IMG_7031IMG_7016

Nå er det deilig and som står på menyen! Spiser så sjelden kjøtt, så når jeg først skal slå til, så blir det ordentlig økologisk kjøtt og tilbehør! Himmelske smaker 😀 Så skal jeg kose meg med mitt siste glass før vi kjører igang med en spennende og kreativ uke i gründertilværelsen min 😉

IMG_7045-1IMG_6851


Har dere hatt en fin pinse ? Gjort noe gøy? 😀

Ha en nydelig kveld 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *