Supersunne brownies i Pinsen? I have the recipe for you :D

Først må jeg innrømme at jeg ble mega uproff og vi spiste opp ALLE brownies´ene FØR jeg fikk tatt noe bilder av de. Jeg vet, er det mulig? Og de så SÅ freshe ut! perfekt konsistens og smak! Og vet dere hva, jeg lagde de av brune bønner!!! Det er helt sant, og de smakte helt himmelsk! Vi er 4 som smakte på de, og ingen visste at de var laget av bønner, men bare elsket de 😀

Oppskriften er SUPER enkel, som de fleste sunne oppskrifter er, så det er liksom ingen grunn til å spise usunne kaker og godterier lenger? Ikke sant? IKKE SANT??? ;D

Du trenger;

– 2 “bokser” med brune bønner/kidney bønner. Øko. (du får de i alle dagligvare)

– 6 Økologiske egg (ikke kjøp annet enn øko egg, da disse hønene er de eneste som ikke opplever grusomme levevilkår)

– 8 dadler

– 4-5 ss råkakao (får du her!)

Kokosblomstsukker, sukrinmelis eller maplesyrup. Her må du faktisk smake deg frem, da jeg blandet alle disse tre søtningene, og er litt usikker på hva mengden ble til slutt. Så liker vi jo forskjellige mengder med søtning, da jeg ikke er så glad i så søtt lenger 😀

– En håndfull valnøtter, valgfritt.

– Semisøte sjokoladebiter (her kan du velge feks 70% sjokolade, eller bestille dette fra iherb her)

– 1 ts vaniljepulver øko.

Sett først på ovnen på ca 170 grader. Ha alt i en foodprosessor unntatt sjokoladebitene, og kjør alt til en smooth røre. Ha deretter i sjokoladebitene og rør rundt for hånd. Hell røren i en kakeform, eler ovnsbakt form. Strø litt sjokoladebiter over. Ha i ovnen i ca 30 minutter og voilá!

Var ikke DET en enkel oppskrift? Be prepared to be amazed, for de smaker like godt, og du kan spise de med den beste samvittigheten! 😀

Bilder har jeg måtte låne på nett, men min så 99% lik ut ;D

Skjermbilde 2015-05-22 kl. 14.13.02

Ha en fantastisk pinse! Skal legge ut et par treningsøkter, med noen nye øvelser dere kan bryne dere på, så stay tuned!

Ps; Jeg har fått min egen facebook page hvor jeg legger ut inspirasjon, bilder, og bloggoppdateringer, så får å få med deg alt er det bare å LIKE siden min her 😀

Love C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *