Tabata date med video!

Møtte den supersøte blogger og helseentusiasten Melissa i Spania, som jeg ble kjent med gjennom da hun besøkte den gamle butikken jeg hadde i Bygdøy Allé 🙂 Vi helsefreaks i Norge, har en tendens til å bompe inn i hverandre! Og etter den gangen, så addet vi hverandre på Instagram og Facebook, og har siden holdt kontakt! Hun er drit flink på løping, og har sin egen helsekost i den lille byen Albir i Alicante. Jeg har selv bodd på samme sted i over ett år og har vært der siden jeg var liten, 3 mnd hvert år. Så da har vi en liten connection der, og det er så gøy å dele samme hobby/passion! Vi elsker å trene og vi elsker å spise sunt og promotere sunnhet!

Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å “henge” litt med henne når jeg nå var i Spania, men pågrunn av omstendighetene med mormor, så hadde jeg ikke sjans til å komme unne et minutt. Men vi fant en løsning! Rett før hun skulle reise til Ibiza på et løp der, så kom hun innom meg for en Tabata økt! 10 minutter var alt vi trengte for å møtes 😉

IMG_5918

Min søster filmet! 😉 Det morsomste er at vi begge var helt utkjørte etter økten. Hun kan jogge flere mil på løp, men å trene Tabat i 10 min slet oss ut 😉 Så det må bare prøves, it´s a dare people!

Legger ved videosnutt fra treningen, så får dere en liten titt på hva Tabata er! 🙂 Det gir seriøst gode resultater på kroppen! 😉

IMG_5925

En treningsøkt hvor både voksne og barn kan delta 😉 Elsker det blinkskuddet vi fikk under 😉

IMG_5974

Videoen klarte dessverre ikke å overføres fra instagram, men du kan lett se den ved å bare trykke her! 🙂

Følg meg på instagram for å se flere videoer og mine tabata utfordringer til andre 😉

@grunder_mamma-no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *