En etterlengtet update fra Spanien!

Heelloooo! Jeg vet. ALTFOR lenge siden!

Sånn er det dessverre noen ganger! For selvom man ikke skulle tro det, så har ikke alle den raske internetten vi er så vant til i Norge. Her er internetten SÅ treg, at tv’n ikke kan brukes samtidig som jeg feks skulle sett på EN mail! Så å oppdatere bloggen med noe som helst, ville nesten tatt strømmen i hele urbanisasjonen her! Neida. Men det ville tatt meg en dag, noe jeg virkelig ikke prioriterer med et helt annet mission i fokus her nede. Jeg kom for min stakkars mormor, og det krever mye mer av meg enn jeg skulle tro. Hele livet hennes har rast, og hun har det ikke så veldig bra. Stress og frykt er noe av det som påvirker henne mest. Og det er ikke lett å fortelle en som har levd et så langt liv, at alt kommer til å gå bra. For hun trenger bekreftelser og å se det. Ord holder bare for en liten stund, før tanker og frykt blusser opp igjen. 

Oliver har også en litt tøff periode, hvor det er null nattesøvn og fult kjør på dagen. Så akkurat nå går jeg på autopilot. Det er utrolig hvor mye alenetid betyr, i en sånn situasjon som denne. Bare 30 minutters joggetur med full guffe med musikk hadde vært himmelen. Men det er bare meg de begge kan regne med og er avhengig av, akkurat nå. Veldig spesiell følelse, men alt handler fortsatt om innstilling. Og om kun få timer blir det en ny virkelighet igjen. (dette var på onsdag, tatt et par dager å legge ut innlegget ;)) Lillesøster og Emily kommer! Det blir utrolig godt!! Da kan vi bytte på med å passe babyene, og jeg kan endelig få et pust i bakken 🙂 Da er det bare å løpe avgårde, fort!!!

Jeg har dessverre ikke fått brukt kameraet mitt så mye her nede enda. Det har liksom ikke vært så mye å ta bilde av helt enda;) 

Men har knipset litt med mobilen, og det har faktisk blitt noen veldig skjønne bilder av lillefis <3️ Han elsker jo været og leker i det nye UV teltet sitt hele dagen! Helt seriøst en genial oppfinnelse! Skal skrive mer om dette teltet senere, da jeg fikk teste det ut/sponset av Lilleprinsen/Lilleprinsen.no, og så fortelle hva jeg syntes. Og det har min største anbefaling! Oliver ligger der mens jeg rydder, vasker og hjelper mormor med både budsjetter og alt som skal ordnes! Genialt! 

Været har også tatt seg opp, fra kaldt for litt over en uke siden, til 22-26 grader! Så litt hell har vi med oss og jeg har klart å nyte et par timer med Oliver og mormor på taketerrassen hennes. Der har hun fått servert vin og tapas av meg, så hun er i gode hender altså! Jeg tar all løpingen som trening

Her har dere noen bilder dere kan kose dere med, før jeg får muligheten til å oppdatere dere igjen 🙂

image1

Beste kyssene i verden

image2

kveldsturer i vogn gjør lille rampen veldig fornøyd!

image3

Teltliv! (Kjøp UVtelt her!//Sponset)

image4

Livsnyter;) Sol og varme har ikke han noe imot!

image5

Olivers første møte med utebasseng:)

image7

Her koser Oliver seg dag ut og dag inn! 

image9

image10

Og til slutt, SE den deilige frokosten jeg lager meg HVER morgen!! Aah, jeg bare elske smaken på frukt i de varmere land

Skriver så fort jeg får litt nett igjen!

Peace&Love Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *