Lag dine egne baderomsmøbler del 2, I ****** did it!!

And it´s a wrap! I fucking did it!!! Jeg er faktisk stolt! Har lov til å være stolt. For ofte blir tanker bare med tanker, og en visjon kun noe jeg ser for meg. Men jeg gjorde det! Og jeg har en veldig stolt mann som endelig kan si “ok, du hadde rett, du klarte det og det ser drit bra ut”! De ordene som en kone bare eeeelsker (og alltid vet at kommer til slutt ;))

Idag fikk ble det faktisk teamwork, for nå innså Jesper at dette kom til å bli bra, og da blir han plutselig litt gira selv 😉 Menn as!! (But I love you to death <3)

IMG_4190

Idag pusset vi ned møbelet, med det nest groveste pussepapiret vi fant på XL bygg, og deretter beiset vi det ett strøk.

IMG_4195IMG_4199

Om det ser ut som det var kaldt så var det det!! Iskaldt og snø idag! Hva skjer med det liksom?? Men ikke noe en dunjakke og et par hansker ikke kan takle 😉

IMG_4201

Alle kanter ble runde og fine, som dere ser her.

Vi hadde tenkt å beise det to strøk, men etter å ha beiset det med det første strøket så ble vi litt i tvil om det ikke faktisk er kulere med kun ett strøk. Men vi får nok bedømme dette etter at det har tørket og beisen har trukket inn i treet.

Ble det ikke fint?

IMG_4206IMG_4209

Vi brukte denne beisen, og er veldig fornøyde med fargen.

IMG_4213

Dette var overhodet ikke vanskelig, og det føles utrolig deilig å ha laget noe selv til huset! Noe vi kan imponere med 😉

Bilde med vask og ferdigstilt kommer når huset er ferdig, om et par mnd 😉

Håper jeg kan inspirere til litt hjemmesnekring! Lykke til!

1 Comment

  1. Brit E Forberg

    Hei, og takk for kjempefin oppskrift på egenprodusert baderomsmøbel!! Den kommer vi til å ta i bruk, fordi vi har søkt rundt på netter på drivved.no og drivved as og jeg vet ikke hva, men det er jo priser som ikke hører hjemme noe sted!!! Du skriver at du skal legge ut bilde med vask på/i, men den finner jeg ikke. Uansett; takk for super inspirasjon til et hytteanneksbaderomsmøbel 🙂 Keep up the good work!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *