Tankene ble til en tekst! Her er mitt første innlegg på 2 år ;-)

Hei alle sammen. Lenge siden sist 😉 

Jeg driver og diskuterer med meg selv om dagen. Jeg har litt lyst til å skrive, å inspirere. Jeg blir oppfordret til det av kjente og ukjente, men den sitter fortsatt litt dypt kjenner jeg. Men nå har jeg da altså hatt noen timer hvor jeg plutselig begynte å skrive, så hvem vet. Er dette den offisielle comebacken? Vi får se. Her har dere ihvertfall noen tanker som måtte ut en aldri så liten januardag.  Jeg har alltid mange digresjoner når jeg skriver. Så bear with me!

Det er to ting som skremmer meg om dagen: Hvor lite kunnskap mange sitter på om ditt eget sinn og vesen. Hvor lite ansvar folk tar over seg selv. 

Og nr to: Vi lever i en verden hvor noen land erklærer klimakrise, mens noen land ikke ser alvoret og fortsatt jobber imot vår egen moder jord. Vårt land er et av de. 

Tidvis er jeg stolt av landet jeg bor i, men enda oftere blir jeg skuffet og flau. 

Jeg ser at vi er i et skifte, og det gjør meg ufattelig glad, men dette er dessverre veldig lite på grunn av Norge eller folket her, de sitter dypt inne i mange skremmende overbevisninger, som tydeligvis gjør oss skinnhellige. Vi er et folkeslag som ligger langt etter, og har store egoer. 

I over 10 år har jeg sittet på sidelinjen, tidvis høylytt på sosiale medier, men fortsatt sittet og observert dette skiftet. Kunnskapen jeg har prøvd å formidle ble latterliggjort, og mange slet med å ta meg seriøs. Venner jeg har hatt hele livet så på meg som en galing. Det gjør de kanskje enda. Og det er veldig greit. Med årene så har jeg møtt så mange likesinnede, som tar ansvar for seg selv, og for det større bildet. Mennesker jeg er så enormt takknemlige for å ha møtt. Det var et skifte som var nødvendig rett og slett. Vet det er mange som sliter med akkurat dette, å ikke klare å bytte ut en omkrets som kanskje kan være usunn for en, i uvissheten om man kan møte noen andre som passer en bedre. Jeg kan si med mye erfaring på dette området. Er man så tøff å kutter ut venner som er energisugere, så møter du på nye som gir deg masse energi. Garantert! Når en dør lukkes. Det bare skjer av seg selv, på de rareste stedene. Heia de som tør å tro på egenverd og hva man fortjener, og tar tak! Heia! 

Jeg har alltid følt at jeg har hatt en innsikt i noe større, både på godt og vondt, uten at jeg trenger å definere det noe ytterligere. Jeg har hatt en intuisjon som har vært så sterk, og vist seg å stemme i såpass mange tilfeller, at jeg lar den styre meg. Den kan ofte havne i diskusjon med egoet, men med årene, så har egoet skjønt at den har liten stemmerett lenger. I ettertid har jeg forstått at det er egoet vårt som oftest skiller oss. Og omtanken for andre enn oss selv. For dyr, planeten, helsen. 

Et stort dypdykk i psykologi har tatt meg gjennom reisen til et menneskes ego, våre mønstre, som igjen reflekterer våre handlinger. 

Egoet vårt er årsaken til alle negative handlinger, og vår uvitenhet. 

Er det ikke fascinerende? Er vi alle styrt av vårt ego? Hva vil det si egentlig? Hva er ego? 

Egoet vårt er jeg´et, som tar veldig mange av våre avgjørelser. Det er stemmen i hodet vårt, som vi tenker at er oss selv. Men er det egentlig oss selv? 

Egoet er produktet av følelser, tanker og minner du har samlet over hele livet ditt. Men det er også med på å gjøre med bestemte overbevisninger som gjør at du ser virkeligheten hvordan du gjør og tror at dette er den eneste sanne måten.

Les det to ganger. 

Det vil si. Om du har hatt et liv med utfordringer, og måtte kjempe deg gjennom deler av det, så vil egoet ditt ha fått seg en trøkk, og våre tanker og handlinger eri et resultat av et såret ego. 

Tenk deg det, alle våre tanker og handlinger er oftest et resultat av det egoet vårt forteller oss.

Skummelt? 

Og mine damer og herrer, dette er grunnen til at vi er i en klimakrise! (Svar på min øvre digresjon;))

Hundrevis av år med overbevisninger og handlinger fra mennesker i sitt ego. 

Ja, det er skummelt! 

Men, det er håp! Og det starter med oss selv.

Vi kan begynne å gjenkjenne denne stemmen, og ta et oppgjør med denne stemmen. Hver tanke vi får i hodet, bør gå igjennom et filter, et ego filter. Er dette egoet mitt som prater? Eller er dette faktisk en helt rettferdig tanke eller handling. 

Dette filteret er noe vi alle bør tilegne oss, fordi en annen side av oss selv er og inne i oss. Noen kaller det sjel, noen andre kaller det en høyere bevissthet. Jeg kaller det begge deler. Min høyere bevisshet har med tiden gjort en enorm jobb, og klart å bli større enn egoet mitt. Som er målet. At vi gjør flere bevisste handlinger, enn ubevisste.

Denne høyere bevisstheten vår er vårt sannhetsserum. Realitycheck rett og slett.

Tenker du nå at dette blir enkelt? Think again. Dette er mest sannsynlig starten på den største krigen du noen gang kommer til å komme i, og den varer mest sannsynlig livet ut. 

Og du vil tape, flere ganger. Men du vil og vinne! Målet er å vinne mer enn du taper. Og få et overblikk over hva som faktisk foregår inne i hodet ditt. 

Det viktigste er at du nå skal kunne klare å skille egoet ditt, og din høyere bevissthet. Starting NOW!

Dette vil du ha stor nytte av i parforhold, i jobbforhold og generelt alle forhold du har i livet ditt. Med barna dine og! STOR nytte. 

I parforhold vil du nok fort gjenkjenne egoet ditt, om din kjære ikke gir deg akkurat det du ønsker til det tidspunktet du ønsker. Om det er et kyss, nærhet, hjelp hjemme. Egoet kobles inn. Egoet kan sutre, komme med helt urealistiske tanker. Du har jo klassikerne: Hvorfor kysset han meg ikke hadet idag? Egoet kobles inn, helt uten gyldig grunn. Tankene kommer. Overbevisninger, som mest sannsynlig ikke stemmer i det hele tatt. Det var mest sannsynlig ikke en grunn til det, det bare skjedde. Det kan skje, og det skjer hele tide! Spesielt hos menn. De er ofte veldig enkle, og gjør veldig lite mer overlegg. 

Vårt ego er jo stemmen til vår indre sårbarhet. Har vi vært mye såret, opplevd tøffe situasjoner, kan egoet vårt bli veldig krevende. Mangler vi egenkjærlighet, søker vi ofte denne kjærligheten hos andre. 

Mangler vi egenkjærlighet er vi egentlig tikkende bomber, som har muligheten til å ødelegge mange forhold, ved å agere ut fra dette sårede egoet. Hva kan vi gjøre? Dette er en lang prosess, men du må begynne å jobbe med å elske deg selv. Å elske oss selv frigjør oss fra den avhengigheten og det behovet å måtte få annerkjennelser fra andre Vi alle fortjener å bli elsket av andre, og vi kommer til å bli elsket av andre, men det er den avhengigheten og det behovet av å bli annerkjent, som gjør at vi kan bli et veldig krevende menneske å være sammen med. Å elske oss selv, og være fri for egoets store bekymringer for å ikke bli elsket eller likt, frigjør oss totaltsett. Man blir selvstendig rett og slett, og kan møte likesinnede mennesker i balanse. 

Vi tiltrekker oss ofte mennesker som er i samme sinnstilstand som oss. Det kan være både skremmende, og urovekkende. Men det kan og være en positiv ting, om man møter et menneske som ønsker å forbedre seg. Som klarer å se seg selv objektivt, og man kan jobbe sammen om en trygg og fin selvstendighet. 

Usikkerhet er et ego som har en indre jobb å gjøre. Usikre mennesker kan derfor være mennesker som kan skape mye konflikter i sine omgivelser. De skaper situasjoner ut av veldig lite, og ser det gjerne ikke selv, fordi de er så inne i sin egen boble og overbevisning om hvorfor ting skjer. 

Dette er typisk i verden vi lever i idag. 

Verden idag er rett og slett et resultat av alle våre overbevisninger, fra veldig mange sinn i ubalanse. 

Her kommer og matkrigen inn. Den store matkrigen! Hva skal vi egentlig spise? Dette føler jeg blir et helt annet kapittel, for de som synes det er interessant å lese min mening om nettopp dette, det perfekte kosthold. Om det i det hele tatt finner 😉 

Idag handlet mitt første innlegg om ego, så får vi ta maten nesten gang. Om det er av interesse? Det er mye som koker i hodet mitt, så jeg deler gjerne med glede alt jeg har lært med på denne matreisen de siste årene. 

Takk for at jeg fikk dele, og takk for at dere nå fremover tar ansvar for deres eget ego. Hva dere sier, hvilke handlinger og hvilke overbevisninger dere har som kommer fra deres eget ego i hverdagen 😉 Ta det gjennom filteret deres, og de hvor mye som dere ser at dere kanskje bare har skapt i eget hode, og hva som faktisk er korrekt. 

Takk for at dere tok dere tid til å lese <3

 

2016, året der alt ble snudd på hodet, alt på grunn av en magefølelse…

Hele meg er fylt med takknemlighet. Her sitter jeg på en øy i Maldivene, lille nyttårsdag, og filosoferer over året som har gått. 2016. Året der hele livet mitt ble snudd på hodet, kun fordi magefølelsen ba meg om å gjøre det. Og derfra startet reisen. 2016…

Hvor skal jeg starte..

I februar i år gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg tok verdens tyngste valg, å gå fra en mann jeg elsket. Det mest voksne valget jeg noen gang har måttet ta i hele mitt liv. Å gå fra det som tilsynelatende så så perfekt ut, men som i sannheten egentlig handlet om to mennesker som rett og slett hadde vokst fra hverandre. Vi var verdens beste venner, men det begynte å bli mest det, og minst kjærester. De nærmeste rundt jeg kunne prate med mente at dette var helt normalt, og at det er sånn forhold er. Og at man ikke burde forvente så altfor mye jo lenger man var gift. Gresset er ikke grønnerer etc etc. Trist at dette fortsatt er mentaliteten. Alle forhold er unike, og en hver må kunne ta sin beslutning om hva som er riktig for seg. Det er i disse tilfellene vi skal lytte til magefølelsen vår. Den tar aldri feil. Og i min situasjon som kjente jeg at beslutningen var riktig for oss alle. Det gikk over en lang periode, hvor vi kun føltes som venner. Og at det faktisk kanskje var det som var riktig for oss, fordi vi begynte å bli så forskjellige. Man vokser mye på 20-30 årene, og det har vi stor grad gjort også.

Vi ble separert..

Prosessen har vært overraskende lett. Alle har holdt seg som gode venner, og Oliver er bare blid og fornøyd. Magefølelsen tvilte aldri, så det var ikke vanskelig å stole på den. Å lytte til magefølelsen er en øvelsesak, man blir bedre og bedre på å lytte til den, og tryggere og tryggere på hvilke signaler den gir deg. Magefølelsen kan virke ufornuftig og gærn, men den tar bare aldri feil. Og med den viten, er det bare å lytte til den, så vil man bli ledet dit du vil ha det best mulig, hvor du får brukt mest mulig av ditt potensiale. Det er bare det sjelen vår ønsker. Å utvikle oss, og erfare oss selv på godt og vondt.

Jeg skulle videre..

I juni leide jeg meg en helt fantastisk leilighet i Holmenkollen, et steinkast unna mine to søstre, og deres familier, pappa nede i veien og mamma på Røa. Tenk så hyggelig! Og det har også vært, ufattelig hyggelig faktisk! Jeg og Oliver er ukentlig med familien, og bare har det gøy. Etter barnehagen møtes ofte barna, og vi søstrene får endelig hengt litt sammen. Vært oss igjen. Ikke ofte man kjenner på søsterfølelsen når barn og hverdag tar all tid. Dette er noe av det jeg har satt mest pris på i år. Å få bo med familien min, og tilbringe masse tid med de. Magiske øyeblikk som perler på en snor.

I sommer hadde jeg en av de beste somrene jeg har hatt i mitt liv. En sommer med to av mine beste venner, en skikkelig Oslo sommer. Masse turer ut, telturer, badeturer, supturer, skogsturer.. Egentlig følte jeg meg helt ærlig som en ungdom igjen. Frihetsfølelse! Jeg opplevde så mye jeg ikke helt kan forklare med ord, som bare de som var der med meg kan beskrive med meg. Mirakler. Det har vært en HELT sprø, lang vår og sommer.

Oliver hadde vi på deling, så han var både med og uten oss på turer. Helt perfekt. Han hadde det kjempe gøy med sin far, og deretter kjempe gøy med meg. Sommeren ga meg den følelsen av frihet. Frihet i sjelen. En ny lykke, en ny meg. En ny epoke. Og alt føltes bare så riktig ut. Så jeg fløt. Bare fløt på følelsen av å være i retning av noe stort, uten å vite hva det var. En konstant indre følelse. Dette året…

Sommeren gikk..

I slutten av august skjedde det noe. Jeg skulle i et investerings møte, til en kompis av min eks, som har gjort det utrolig bra innenfor dette feltet. Jeg ønsket å se hvordan jeg kunne få best utbytte av boligsalget til meg og eksen, og spurte flere i bransjen den tiden. Ikke visste jeg at dette møtet skulle være starten på en helt ny epoke i livet mitt. Møtet gikk kjempe bra, men endte opp med å bli en morsom samtale om alt fra racingbiler, til univers, til campingturer. Profesjonelle som vi begge er/var, og med respekt for Jesper, så endte vi likevel samtalen med en god klem og en hade.

4-5 uker senere møter jeg da denne kameraten tilfeldig i Kollen, hvor vi begge trente. Vi ble sittende nesten 3 timer å prate. Det var noe der. Vi begge kjente det. Men vi begge holdt det selvfølgelig for oss selv. Omstendighetene rundt mtp Jesper gjorde at vi oppførte oss mer reserverte enn vi kanskje vanligvis ville gjort. Likevel, etter den lange praten, avtalte vi en gåtur, etter trening uken etter. Det stridet oss begge imot å ikke avtale å snakkes igjen. Kjemien var så utrolig bra, og magefølelsen min ga meg sommerfugler. Det irriterte meg at han var en kamerat av Jesper. Han ble forbudt, jeg klarte ikke la være å ønske å se han igjen. Jeg ble satt i en posisjon hvor jeg måtte gå mange runder med meg selv. Hva er moralsk riktig. Skal jeg følge moralen, og ikke min egen magefølelse? Hva gjør jeg? Går videre? Men hva med sommerfuglene? Skal noe så stort ignoreres?

Tankene var mange, hver dag. Og for hver dag fikk jeg bare flere sommerfugler jo nærmere dagen kom. Turen vår. Jeg var litt nervøs, noe jeg sjelden pleier å være. Magefølelsen min var så sterk, at fremtiden skremte meg litt. Hva er dette? Hvem er egentlig denne mannen?

Turen kom, og den var magisk.

Faen.. Unnskyld, men det var det jeg tenkte. Det var det jeg sa høyt faktisk. Og det flere ganger. Faen! Jeg visste at dette var en vei å gå som kom til å såre mennesker som betyr veldig mye for meg. En vei som overhodet ikke er lett å gå. Magefølelsen var fortsatt soleklar. Tidenes dilemma. Jeg måtte følge magefølelsen. Alt annet var å svikte meg selv. Jeg måtte se hvor alt dette tok meg.

Idag, 3 mnd etter sitter jeg på rommet til meg og Robert i Maldivene, i en liten hytte på vannet. Jeg er i paradis. Robert sitter ved siden av meg, og nyter synet av meg blogge. Jeg er forelsket. Jeg er lykkelig. Jeg er på rett vei. Hvem hadde trudd dette?

IMG_0047

Livet er utrolig rart. Det er uforutsigbart. Det er skummelt. Aldri, og da mener jeg aldri, vet vi hva som lurer seg bak neste dør. Men det er viktig å leve i troen om at alt som skjer oss er alltid for det bedre, om vi bare lytter til vår egen magefølelse. Og at det kanskje ikke alltid virker fornuftig der og da, vet vi jo innerst inne at det er til det beste med tiden.

2016 har vært alt et år kan inneholde. Sorg, latter, drama, kjærlighet, lek, så mange opplevelser, at det går under et av de beste årene i mitt liv. Det har gitt meg så enormt mye personlig vekst, og latt meg selv kjenne på så mange flere områder. Hele tiden vokser jeg så enormt, og jeg føler virkelig at jeg lever. Hver dag er jeg positiv til alt livet har å tilby meg. Jeg stoler 100% på at alt som kommer vil gi meg en lærdom, og være til det beste for meg.

Trygghet. Jeg føler meg trygg. Trygg i meg selv! Og den tryggheten kan flytte fjell. Troen på min egen dømmekraft, og tryggheten på meg selv gjør meg uovervinnelig for meg selv.

2016… Ord blir svake. Følelsene etter dette året..For et år! Rollercoaster, helt ned, helt opp! Ydmykhet.. Til at alt kan snu, på minuttene…

Takk til alle menneskene som gjorde dette året til et så fantastisk år. Med støtte, latter, kjærlighet, og mange mange gode klemmer. Jeg elsker dere, og dere vet hvem dere er <3

2017 blir helt f awesome! Jeg bare føler det. Det er bare sånn magefølelsen fungerer 😉

IMG_0037

Nå blir vi snart bli fraktet til en liten øde øy. Vi skal bo der i 24 timer, og feire nyttårsaften helt for oss selv. Tenk det a! Alle jenters drøm?? Kun en butler som servere oss et tre retters måltid med hummer til hovedrett, og deretter to kvinner som skal massere oss i 50 min. Deretter skal vi sove der i en liten hytte fylt med stearinlys for natten. Ingen strøm, kun oss. Jeg er målløs rett og slett… Sorry, but I am NOT sorry 😉

Livet er magisk… <3   (Vi legger ut litt på snap offcourse 😉 (carowerg, robjoh)

IMG_0015

Så, for å avslutte. 2016. Jeg gir dere mitt største råd for 2017;

Be positive, think positive, stay positive!

Love C

 

Hva betyr egentlig ærlighet for oss lenger..?

Ærlighet. Hva er egentlig ærlighet lenger? Jeg sitter her på morgenen og tar min rutinemessige scroll nedover facebook. Det dukker opp et innlegg om en dame som forteller at hun fra nå av bare skal være ærlig. Ærlig om alt hun føler. Hun har visst fortalt verden at hun kun er lykkelig og kjempe positiv, noe som til slutt har innhentet henne, og gjort henne sliten. Positivitets-syndromet, som jeg kaller det. Være positiv for en hver pris, til en hver tid.

Det som skremmer meg, er at det nesten ikke finnes ærlighet lenger. Ærlighet har blitt en sjeldenhet. Det overrasker meg når jeg møter kjempe ærlige mennesker, det er ikke bra. Vi blir så altfor mye løyet til. Av matindustrien, av staten vår/regjeringen vår, hele verden lyver, og i mindre grad, vanlige mennesker også. Som denne damen, som forteller at hun må bryte ut av normen, og begynne å være helt ærlig om hvordan hun egentlig har det til tider. At hun ikke alltid har det bra. For dette har blitt en norme i samfunnet. Vi skal vise oss frem til å være sterkere, feilfrie, og mer positive enn vi kanskje faktisk er. Eller. Man kan selvfølgelig være sterk, og positiv, men jeg tror man glemmer at det er lov å ha noen dårlige dager og. Eller en tøff tid. Dette gjør oss ikke svakere, det gjør oss menneskelige! Vi er ikke roboter, selvom det virker som om det er det samfunnet ønsker at vi skal bli. Vi er mennesker. Og vi har lov til å være 100% ærlige om hvordan vi føler og har det, uten at det skal bli tatt som syting. Faktisk, så mener jeg at det er vår plikt å være ærlige. Alt annet er galt. Galt mot oss selv, galt mot andre.

Hvorfor trenger vi disse maskene? Det er det store spørsmålet. Hva ligger bak? Hvem er det vi prøver å overbevise/imponere egentlig? Er det oss selv? Eller er det andre? Er det forventningene samfunnet skaper?

IMG_0774

Jeg kan bare prate for meg selv. Jeg har selv hatt veldig mange masker. Ofte uten at jeg har lagt merke til det selv, men at venner kan ha fortalt meg at jeg kunne endre meg i forskjellige settinger. Helt uten at jeg har ment noe med det. Det er bare sånn jeg har vokst opp. Jeg tilpasset meg. Fått beskjed om hvordan jeg skulle være. I stedet for å få beskjed om å være meg selv. Elske meg for den jeg er. Så har jeg blitt fortalt hvem jeg skulle være. Så masker er det jeg har visst om. I ettertid så har jeg innsett at jeg ikke visste hvem jeg var til slutt. Jeg ble den jeg trodde de ønsket at jeg skulle være, og glemte helt hvem jeg selv egentlig var. Og jeg likte ikke meg selv. Og hvis ikke jeg likte meg selv, hvorfor skulle andre like meg? Og dette har vært min reise. Å finne meg selv. Å bli glad i den jeg er, uansett hvilke feil og mangler jeg har. Nå elsker jeg meg selv, for alt jeg er. Og jeg tror at en kjempe viktig del av det å begynne å elske seg selv, er å godta sine mangler. Godta sine svakere sider, og være bevisst på dem. Vite om dem, og forstå dem. Gjenkjenne dem når de skulle dukke opp. Dette har vært viktig for meg. Og med å bli bevisst på seg selv, 100%, så sitter du med en stor makt over deg selv. Og med den makten kan du begynne å jobbe med å forbedre deg selv. Hele tiden. Til fingerspissene. Det er kjempe gøy! Og i denne prosessen, så kom jeg til et punkt hvor jeg forstod at for å kunne elske meg selv, så måtte jeg i tillegg lære meg å gi totalt f i hva alle andre tenker om meg. De to går som hånd i hanske. Å elske seg selv, og å lære seg å gi f i hva andre tenker om deg. Og når dette begynner å tre i kraft i kroppen og sinn, så forandrer alt seg. Hele livet forandre seg. Du vil utstråle denne styrken, og du vil bli uovervinnelig. Ingenting kan skade deg lenger, fordi du er trygg på deg selv. Og med denne styrken, og tryggheten, så er det ingenting eller noen mennesker som kan komme i veien for dine drømmer, og dine mål. Du blir kjempe sterk, psykisk. Og sterkere blir du hver eneste dag, når du nå blir mer og mer våken og bevisst på alt som skjer i deg, rundt deg, og med deg. Ingenting går forbi uten at det blir lagt merke til, og analysert, for å forstå. Og med forståelse, så vokser vi. Egentlig er livet et stort spill. Å bli kjent med seg selv, og bruke deg selv som en ressurs. Og når vi er der hvor vi skal være i oss selv, 100% fulle av kjærlighet, forståelse, og styrke, så er det naturlig å ønske å gjøre vårt beste for at verden skal bli et bedre sted. Vise verden all vår kjærlighet. Og å se verden med kjærlighet forandrer mye. Forandrer egentlig alt. Denne forståelsen. Ah, det må bare prøves. Og for min del, så har denne kjærligheten til verden, gjort meg til aktivist. Jeg skal nå gå all in for å spre kunnskap om hvordan dyr i denne verden har det, fordi mennesker har valgt å spise såpass mye kjøtt, at industrien har blitt grusom. De fleste ville kastet opp innen et minutt om de hadde fått sett first hand, hvordan dyrene dere spiser har det hver dag. Live. Så grusomt har alle disse dyrene det, og disse dyrene har ingen stemme. De gråter, og hyler hver dag, og derfor vil jeg vie min tid og kjærlighet til å være en stemme for de. Dette er et av mine kall, som har kommet på min reise med å finne meg selv, å elske meg selv. Jeg kan jo ikke elske meg selv, og spise dyr som blir torturert? Hva ville det si om meg? Så dårlig menneske vil jeg aldri bli. Sporet litt av her, men det gjør meg så vondt å se hvordan vi mennesker kan gi så blanke f i at dyrene vi spiser hver dag har gått igjennom et gruuusomt liv, for å ende opp på deg og din families tallerken. Men jeg skal ikke gå mer inn på det her nå..

SÅ! Det var for ca et år siden jeg bestemte meg for å nå gi f i hva alle rundt meg hadde å si om meg, eller tenkte om meg. Nå var det på å tide å stå opp for meg selv, og elske meg selv for akkurat den jeg er. Stå for mine meninger, og stå for det jeg gjør. For det var kun en endring i min mentale innstilling, og så endret alt seg. ALT! Og dette siste året, wow. Siden den dagen har livet mitt vært en stor magisk reise. Det kribler i kroppen av å tenke på dette siste året. Det har vært et tøft år økonomisk, i påvente av at selskapet mitt nå blir kjøpt opp av et annet selskap, som har trengt tid på overgangen. Noe som har satt meg uten inntekt i lang tid, og har satt meg i en situasjon vår jeg har blitt testet på noe av det viktigste vi kan bli testet på; tålmodighet. Ventetid. Ah, for en frustrasjon! For en lærdom! Dette må være noe av det tøffeste vi mennesker kan gjøre. Å være tålmodige. I alt og alle situasjoner. For alt løser seg med tid. Og med innsats. Men tid kan være smertefullt. Så jeg gikk igjennom det. Men den testen har jeg klart med glans. Og parallelt med denne tålmodighetsprøven, har jeg blitt separert fra verdens vakreste person. Min beste venn. Som fortsatt er min beste venn. Vi har et fantastisk vennskap, og tro det eller ei, så har vi hatt en smertefri seperasjon, både for oss og for lillegutt. Kunne skrevet en bok om å gjøre en seperasjon til noe fint, fremover noe stygt. Vi følte bare at vi hadde mistet gnisten, og et helt år med bare vennskap fortalte oss at vi burde prøve noe annet. Som har visst seg å være helt riktig for oss begge. Livet er noen ganger sånn, at en epoke bare går over, og at det kommer en ny epoke. For oss har det vært så spennende å se at det å lytte til vår magefølelse om å gå fra hverandre, har vært så riktig, og så fint. Og på denne reisen, i dette året, så har jeg blitt kjent med noe mye større enn meg selv. Sjelen min. Universet. Det overnaturlige. Det har ikke lenger vært noe jeg har hørt om, blitt fortalt om. Nei, jeg har fått oppleve magien helt på egenhånd. Jeg har opplevd så mye sprøtt, vakkert, magisk og utrolig spennende, at jeg for alltid er forandret. Med alt jeg har sett og opplevd så har jeg fått en sånn enorm ro, fordi jeg nå VET at jeg ikke er alene. Jeg er aldri alene. Ingen av oss er! Vi har alle må guider, som vi ikke ser, som alltid passer på oss, og prøver å gi oss hint på hvor vi skal gå, for å ha det aller best. Jeg trenger ikke forskning for å fortelle meg hva jeg skal se, og hva jeg skal tro. For jeg har opplevd det selv. Jeg kan med 100% sikkerhet si at de eksisterer. Og de viser det til oss, om man er klar for det. Og nå så bruker jeg disse guidene, og min indre stemme til å guide meg hver eneste dag. Tenk for et verktøy å ha? Og vi alle har det. Vi må bare bli bevisste på det. Hadde jeg brukt hodet, og fornuft, så ville jeg og Jesper aldri gått fra hverandre. Men fordi vi begge lyttet til magefølelsen vår, og turte og stole på den, så havnet vi akkurat der vi skulle være. Det er kult! For jeg tror de fleste ikke tør å stole så blindt på en magefølelse. But you should. Magefølelsen tar ALDRI feil <3

IMG_0644

Er det ikke sprøtt? Det er så mye jeg vil fortelle dere, og dele. Men jeg tror jeg må ta det litt og litt. Fordi det er så stort. Det er så enormt stort! Det er magisk! Men det jeg ønsker å formidle idag er at steget som må tas er å starte å være ærlig med seg selv. Helt 100% ærlig. Ikke bare med deg selv, men overfor andre og. Har du en mening, si det! Har du det ikke bra idag? Si det! Ikke gjem deg. Anerkjenn det du føler. Vi er mennesker. Denne positivets greia har tatt litt av, og folk tror at man konstant skal gå rundt og bare være positiv. Det blir falskt. Vi kan være et positivt menneske, men vi kan ikke være positive hele tiden. Noen ganger har vi dager hvor vi rett og slett skal slippe å være så positive, og bare ha en dårlig dag.

Vær ærlig med deg selv. Bli kjent med deg selv. Hvilke feil og mangler har du? Å kjenne seg selv, gir deg styrke. Lag gjerne en liste hvor du skriver ned alle dine feil, og mangler. Og så kan du begynne å jobbe med de. Bli bevisst. Skriv gjerne ned dine sterke sider og, så du kan føle deg sterk, og se hvor bra du faktisk er.

Og husk;

Du er ikke bedre enn noen! Og ingen er bedre enn deg!

Vi er bare forskjellige. Noen har kommet lengre enn andre, men det gjør en ikke bedre. Det gjør en bare mer kunnskapsrik. Å bevisstgjøre seg, å involvere seg i samfunnet, skaffe seg kunnskap, det gjør at man vokser. Men det gjør deg ikke noe bedre. Og ingen er bedre enn deg.

Viktig å vite <3

Men aller viktigst, bare vær ærlig med deg selv, og mot andre, og gjør noe med det du føler. Finn ut av hvorfor du har det som du har det. Gjør tiltak. Bli en bedre versjon av deg selv. For det er derfor du er her på jorden, for å bli den beste versjonen av deg selv. En liten spirevipp fortalte meg det 😉

Ha en magisk helg!

Love C

 

I am Back! And with a voice offcourse ;)

I am back!

Eller.. Vi tar en litt soft start. Ok?

Jeg har bestemt meg for at alle de utrolig koselige tilbakemeldingene (takk!!! <3) om et savn av min blogg er et hint til meg. Min stemme har nådd ut til utrolig mange flere enn jeg har trodd, hjulpet andre på sin vei, og det vil jeg ikke ta for gitt. Mitt liv gir mening når jeg kan bidra til andres lykke. Og derfor har jeg nå bestemt meg for at jeg skal skrive litt når jeg virkelig føler jeg har noe å komme med.

Takket være bloggen har jeg fått jobbe litt som coach på deltid, noe jeg egentlig aldri ønsket å gjøre. Ironisk nok. Og nå sitter jeg nesten daglig å coacher, og hjelper mennesker som ønsker å se livet fra et litt annet perspektiv. Få verktøy til å se seg selv i et nytt lys. Et håp i en tyngre hverdag. Og det gir meg masse!
Universet har nok flere planer for meg enn de jeg ofte har for meg selv. Jeg ser det nå. Det er mye jeg har sett siden sist.

Siden sist jeg blogget har det skjedd mye. Så mye at jeg nesten ikke husker hvem jeg var for ett år siden. Med erfaringer vokser vi enormt fort, og de siste 9-10 månedene har jeg opplevd så utrolig mye, at jeg føler at jeg nesten har blitt et nytt menneske. Og det er jeg kjempe takknemlig for! Det har vært alt annet enn lett, men det har vært spennende, krevende, og veldig motiverende. Ikke minst har jeg klart å lytte til min indre stemme bedre enn noe gang, og da kommer man seg gjennom alt i en lynfart.

IMG_0493

Og dette er det jeg ønsker å skrive kort om i dag. Hvorfor vi faktisk er på denne jorden.

Det å vite hvorfor vi er her, er vel noe mange undrer over. Og jeg har begynt å få mange svar på reisen på å finne noen svar. Vi mennesker er her for å erfare oss selv, lære av erfaringene, og vokse. Jepp, der har dere det! Svart på hvitt. En knallhard oppgave faktisk, det tror jeg de fleste kan være enige om. Men våkner vi opp, og begynner å forstå, se og lære, så blir oppgaven ikke bare lettere, men også utrolig spennende og morsom.

Vi skal erfare. Masse. Lærer vi ikke av erfaringene, vil vi oppleve det vi skal erfare om og om igjen, helt til vi har forstått hva det er vi skal lære. Vi skal forstå hvorfor vi opplever det samme og samme om igjen, og først da kan vi gå videre. Hele livet handler om en innvendig reise, som utvendig reise, for å bli de beste versjonene av oss selv, og være en ressurs for planeten vår deretter. I absolutt alt ligger det lærdom. Om du kommer dit raskt er helt opp til deg selv, hvor raskt du lærer, og hvor raskt du forstår hvorfor alt som skjer skjer.

Det som er så spennende med denne kunnskapen, er at livet får en mye større mening. Vi er del av noe mye større enn det mange av oss tror, og når man begynner å lære mer og mer om dette samspillet, vil du også få mye mer makt i ditt eget liv.
Vi blir tvunget til å se våre svakheter face to face, mønstre vi har hatt hele livet, som vi endelig kan gjøre noe med, og kan begynne å være en medspiller i dette ”spillet” sjelen vår har med oss.
Man kan begynne å se lærdom så fort den oppstår. Om dere er med meg?

Man slipper å sløse bort tid på det mange kaller feiltagelser, som gjentar seg, og se hva det er vi skal lære med en eneste gang.

Grunnen til at jeg sier at mange kaller det feiltagelser, er fordi det faktisk ikke er feiltagelser. Vi mennesker kan ikke feile. Vi opplever det vi skal oppleve, og det kan gjerne gjenta seg om og om igjen, til vi lærer. Men det er fortsatt ikke feil, da det er når vi feiler at vi vokser! Og livet handler jo nettopp om det å vokse, så feilene vi tror er feil, må faktisk til.

De fleste av oss vet ikke dette… Og det er heller ikke feil. Vi våkner når er klare for det. Vi har alle vår reise, og ingen kan fortelle noen når tiden er inne for dem. Vi får tegn rundt oss når tiden er inne. Vær våken.

De fleste av oss har øyeklaffer på, og ser ikke det som er rett foran oss. Vi kaller det de som sover. De fleste sover. Er det ikke sprøtt? De fleste vet faktisk ikke hva som foregår utenfor vår egen omkrets. Hva vi spiser, hvor det kommer fra. Søppelet vårt, hvor går det. Blir det borte? Hvordan vi oppfører oss med andre, hvilken enorm effekt det faktisk har på andre. Samspillet. Magi! Det blir ikke lagt merke til.

For hva vil det si å være våken? Hva er denne omtalte ”AWAKENING” ……. Som det er så mye snakk om?

Å våkne handler rett og slett akkurat om det å våkne. Våkne opp. Vi MÅ våkne! Vi har et ansvar på denne planetene, som de fleste av oss ikke har peiling på at vi har. Vi bor på planeten, opptar plass, men vi tar virkelig ikke noe ansvar for å ta vare på den, eller de andre som bor på den. Dette holder det nå på å bli en slutt på. Eller, såpass mange holder på å våkne, at mange movements er satt i gang for å spre kunnskapen om hvorfor vi må våkne. Og hvorfor vi faktisk sover. Hva det faktisk betyr! Dette er alvorlig. Så føler dere noe nå, så har dere en god grunn til det. Dette er viktig.

Flere og flere våkner opp, og skjønner at vi alle har et ansvar å ta, om det så er for å hjelpe til med å dele kunnskap, som det nå har blitt så lett for oss å gjøre takket være sosiale medier, eller om det er å begynne å bli bevisste på hvilken mat vi putter i oss, hva industrien som produserer mat faktisk gjør med dyr, planter, miljø, mennesker, med havet etc etc. Dette ansvaret har vi å bry oss om.

Vi mennesker bryr oss så altfor lite om andre enn oss selv, at vi har latt planeten, og alle som bor på den, bli behandlet med tortur og grusomhet. Kun for at vi for eksempel skal få mat i magen, dyre skinnvesker, dyre skinnklær, etc etc.

Vi fortjener å gi kjærlighet til oss selv, og like mye kjærlighet til alt og alle rundt oss.

Det handler om å forstå at vi alle er ett!
For vi er ett!

IMG_0185

Vi er ett med naturen, vi er ett med alle dyr, og mennesker. Vi er alle energier.

Og vet dere hva? Vi er alle egentlig brødre og søstre! For de første menneskene på denne jorden er jo våre forfedre, er de ikke det?

Og hvordan behandler vi egentlig hverandre?

Og dette er det jeg ønsker å formidle i dag. Vi alle er ett. Og at vi alle må våkne opp og begynne å være kjærlighet. Kjærligheten vi opprinnelig er. 100% kjærlighet var vi ved fødsel! Og med kjærlighet kan vi ikke gjøre så mye galt. Kan vi vel? Så lenge du gjør alt i din makt med kjærlighet, og kan si det til deg selv i alt du gjør, så er jeg kjempe fornøyd. Så vi må gå noen steg tilbake, og ta oss sammen. Bli de vi opprinnelig var da vi ble født, kjærlighet.

Spis med omtanke og kjærlighet for dyr, velg økologisk. Ta vare på miljøet med kjærlighet. Ta vare på de rundt deg med kjærlighet. Gi deg selv all kjærlighet du kan gi, og tillat deg å være uperfekt. Så lenge du prøver å være den beste versjonen av deg selv, så er du kjærlighet.

Be love!

Her er en video til inspirasjon;

Alicia Keys: I Was Born An Activist

"Silence is violence." — Alicia Keys explains why activism is so important

Posted by NowThis on Sonntag, 28. August 2016

Godt å være så smått tilbake,

Love C

 

Så hva skjer med meg egentlig…? I quit!

Med vilje har jeg tatt en pause fra sosiale medier, og da spesielt bloggen. Og det er rett og slett fordi jeg trengte det. Å være konstant tilgjengelig, å vite at det forventes å få oppdateringer daglig, presset i den sosiale verdenen. Det hele ble litt mye i det totale kaoset. Hodet mitt har vært fullt med tanker og planer. Jeg flytter til utlandet om kun få uker, og alt har gått helt sykt fort i det siste.

Alle planer om flytting og reising kom veldig brått på i høst, da jeg innså at jeg var langt på overtid her i Norge. Og det er stort sånn alt foregår i mitt liv. Det kommer kjapt, og det skjer fort. Og det har vært helt UTROLIG deilig å bare leve de siste to månedene. Jeg trengte faktisk å bare det å leve litt, uten at noen andre visste hva jeg gjorde. Har møtt så utrolig mange kule mennesker, opplevd så utrolig mye kult, og bare vært helt fri.

Jeg undervurderte også litt hvilken påvirkning jeg faktisk kan ha på folk, og hvor avhengig mange kan bli av en blogg, og jeg kjente veldig på alle forventningene. Jeg elsker å hjelpe, jeg elsker å dele, men når jeg selv står midt i et veikryss, så er det godt å bare trekke seg tilbake å føle litt. Ikke bare det så likte jeg å se på bloggen som en dagbok, hvor jeg ikke alltid helt tenkte over hvor mange som faktisk leste. I begynnelsen så jeg masse på tallene, og det motiverte meg, mens da jeg i desember hadde 2-3000 lesere nesten hver dag, så fikk jeg plutselig en helt ny følelse. Jeg ble ikke glad over tallene! Tallene jeg har jobbet SÅ hardt for å få, som istedet ga meg en liten fryktfølelse. Jeg kjente på det at alles øyne var rettet mot meg. Og plutselig kom det en prestasjonsangst også. Det var mange følelser som fikk meg til å ta en pause noen dager. Og det var disse dagene som ga meg mest glede. De dagene uten blogg, og sosiale medier. Og jo mer tid jeg ga meg selv, jo mer skjønte jeg at bloggeperioden kanskje var over for en stund. Jeg har prøvd, gitt alt, begynt å gjøre det veldig bra, og det er dessverre ikke dette jeg vil drive med. Blogging. Men å skrive er gøy, så jeg skal jobbe med å finne ut mer av hva jeg skal med all tiden jeg har fremover.

Det som mange ikke tenker over er hvordan internett har en tendens til å suge en inn. Man lever nesten mer på nett enn i den virkelige verden. Det er kjempe gøy, men veldig intenst. Men man kan også miste seg selv helt. Og det fortere enn man aner.

Jeg har altså derfor bestemt meg for å slutte å blogge, og da etterhvert heller gå over til denne nettsiden som jeg så kort har fortalt dere at jeg holder på å sette opp. Tingen er at det tar så mye lenger tid enn jeg trodde, og så har alle videoene jeg har redigert med trening plutselig forsvunnet fra Imac´en vår, så jeg har vært litt frustrert over det. Må redigere alle på nytt igjen! Og dette tar dessverre tid. Og bare om få dager reiser jeg til India i en hel måned med lille Oliver, så da blir alt utsatt. Igjen. Men ingen fare, får bare ta med meg alt til India, hvor det blir mer enn nok tid til å redigere der for å si det sånn! 😉

Men en ting vil jeg bare ha sagt til dere, og det er TUSEN TAKK. Tusen takk for at dere har vært så tolmodige med meg. Jeg føler jeg har skapt mange forventninger nå på nyåret, men så kan jeg ikke levere. Jeg har vært egoistisk. Noe som faktisk er helt lov. Og det har vært viktig og riktig, og jeg har fått gjort masse for meg selv. Livet mitt går inn i en helt ny og magisk epoke, med masse reising og opplevelser. Det har vært utrolig tungt å sitte med dårlig samvittighet fordi jeg ikke har levert i det siste, men dette kan vi alle lære av. Vi skal nemlig ikke ha dårlig samvittighet for at alt ikke alltid går som vi håper. For ofte har universet en helt annen plan for oss, og da alltid til det bedre. Jeg er så ufattelig heldig som får muligheten til alt dette, og jeg håper bare at dere kan bruke alt jeg har skrevet siden sommeren, til å komme til det punktet hvor dere innser at dere også kan gjøre hva dere vil med livet deres. At dere innser hvilken makt dere har over dere selv, og at drømmer absolutt er noe vi skal jobbe i mot. Alltid.

Jeg skal selvfølgelig dele mer med dere, som ønsker inspirasjon og motivasjon, men da blir det via Instagram. (carolinewergeland.no), og artikler vil etterhvert komme ut på nettsiden min, når det er meningen at jeg skal gjøre.

Men fra nå av blir det ikke mere blogging på meg.. Vi kan si inntil videre.. Dere finner meg på snap, hvor jeg skal dele fra både India og Tarifa, og alle mine reiser; (carowerg), og selvfølgelig Instagram.

Jeg ønsker dere alle masse lykke til, og jeg håper at dere vil ta en titt på nettsiden når den endelig skal stå ferdig.

Er det noe som helst er jeg alltid å treffe på mail; post@carolinewergeland.no

I love you all! And remember, you all are really fucking amazing! <3

Og sist men ikke minst; Vi er skaperene i vårt eget liv; hva vil du skape fremover i ditt liv?

Håper jeg kan inspirere på mine sosiale medier 🙂

Lots of love C

 

Er du gravid og har litt vondter, eller akkurat har født?? Da kan dette være noe for deg, som reddet meg!

Da jeg gikk gravid forandret kroppen min seg hver dag. Selvfølgelig tenker sikkert mange, men det er faktisk ikke fult så enkelt. Kroppen forandrer seg så enormt fort under et svangerskap, at veldig mange av oss får vondter, og til og med større smerter jo lenger man kommer inn i svangerskapet. Noen asurfer gjennom uten å kjenne til noe, mens andre får det utrolig tungt. For de som kjenner det godt, kan det virkelig rive og slite på kroppen å skape et barn. Det er mye informasjon og anbefalinger fra mange hold og ved smerter og ubehag oppsøker man gjerne lege eller blir henvist til fysioterapi.

Dette ønsker jeg å snakke litt rundt, da jeg er en av de som opplevde store smerter med svangerskapet. Jeg fikk bekkenløsning i allerede 4. måned, og ble da henvist til fysioterapi, som de fleste andre. Fysioterapi, uten å tråkke noen på tærne, var ikke en god nok behandlingsform for meg. Jeg vet at mange gravide har godt at fysioterapibehandling og øvelser, men dette var ikke nok for meg.

Jeg fikk faktisk langt bedre utnytte av gravid yoga, hvor jeg ble mye bedre dagene rett etter. Men så snek smertene seg fort på igjen.

Osteopati er noe jeg alltid har vært stor fan av. Det er en behandlingsform som ble utviklet av en lege i USA på tidlig 1800 tallet. Egentlig den store mor av behandlinger, sånn som jeg ser det. Osteopater tar for seg HELE kroppen til pasienten, for å finne ut hvorfor man har de plagene man har. Ingenting blir utelukket. De tar i bruk mange og skånsomme teknikker som derfor er kjempe bra for graviditet og spedbarn.

De undersøker muskelskjelettsystemet, gjør en nevrologisk undersøkelse hvis nødvendig, og sjekker også bindevev og fordøyelsessystemet. Behandlingen varer fra 30-60 minutter, nettopp fordi det er nødvendig med såpass lang tid for å finne ut hvorfor man har plager, og så behandle de. Har du vondt i nakken, så kan det være lurt å sjekke hele kroppen, slik at man ikke bare behandler symptomene, men også finner årsaken. Det kan komme av feilbelastning, skjevheter i bekken eller kompensasjon for en voksene mage.

Da jeg ble gravid kontaktet en god venninne av meg som akkurat hadde blitt osteopat, og spurte henne om hun kunne hjelpe meg å gjøre mitt svangerskap litt mindre smertefullt. Hun ble kjempe glad for at jeg ringte da hun jobber mye med gravide og har skrevet sin D.O. oppgave om behandling av bekkensmerter under graviditet og gledet seg til jeg kom. Da jeg fikk min første time hos henne, ble jeg fortalt masse om hva som skjer inni kroppen under et svangerskap, og hvor viktig det faktisk er for mange å få riktig behandling. Kroppens ligamenter strekkes og enormt mange prosesser settes i gang, som faktisk kan trenge litt hjelp for å unngå skader/vondter både under, og i ettertid av svangerskapet.

Ikke bare fikk jeg behandling en gang i uken fram til fødsel, men jeg kom også rett etter fødselen med både meg og barnet, for å hjelpe min kropp til å “leges” riktig, samtidig som hun måtte justere flere småting på lille spedbarnet mitt. Fødselskanalen er trang og noen små går gjennom en nok så tøff start på livet. Nakken spesielt kan bli påvirket under fødselen, noe som kan skape problemer med både amming/spising, puste riktig, at kroppen skal vokse seg til riktig, luftsmerter i magen etc. Og på Oliver hadde kragebeinet kommet i en ugunstig posisjon, og jeg kunne da ikke løfte han normalt. Dette hadde jeg jo aldri visst om, om jeg ikke hadde tatt turen! Nakken hans måtte også behandles, da han så mye bedre til den ene siden enn den andre.

Behandlingen på de små er skånsom og rolig. De jobber med deres bevegelser, og babyen skal være avslappet og gjerne ligge i armene hos mor hvis de er litt skeptiske. Der er de løsningsorienterte for at barnet skal være tryggest mulig. Ingenting de gjør vil være smertefullt for barnet.

Så min anbefaling til alle mødre er å ta seg en tur til en osteopat, for å se til at kroppen har det optimalt under svangerskapet, og i hvertfall ta turen etter fødsel for å sjekke tilstand til både barnet, og moren. Det kan lette store plager hos den lille som akkurat har kommet til verden. Vi har verdens mest fantastiske kropper, uten tvil, men vi kan også få litt hjelp slik at veien vår kan bli litt lettere.

IMG_9127

Min personlige erfaring var at kroppen min ikke ble så stiv, smertene gikk vekk i mange dager, og etter fødselen så har hun hjulpet kroppen min å fungere bedre og da spesielt bekkenet. Jeg fikk mange skjevheter i kroppen, og det igjen resulterte til at musklene ble stramme, som igjen førte til stiv nakke, hodepine, vondt ved korsryggen, stive hofteleddsbøyere etc. Så det er faktisk utrolig viktig for oss kvinner å ta vare på kroppen vår, både under graviditeten, og etter fødsel når vi faktisk har muligheten til det. Min fantastiske venninne tar gjerne imot dere på Klinikk for Alle på Røa, og bare ring om dere skulle ha noen spørsmål! (Time kan bestilles her!)

IMG_9113

Hun har også en fin facebook side hvor det blir lagt ut mye fin informasjon og generell helse, trening og øvelser.

Facebook: Osteopat Tine Oppedal

Mine anbefalinger kommer ikke lett, og jeg kan med hele hjertet anbefale å ta kontakt med Tine, om du har noen slags kroppslige vondter/problemer. Kan også nevne at hun har vært deltatt på Ironman, og har derfor en ekstra god kunnskap på den helhetlige helse <3 Ironman!!! Bøyer meg i støvet for deg Tine!!!

Ha en nydelig kveld videre 😀

 

Vil du være med på mitt prosjekt “super helse”? :D

Det er helt stille i huset. Det er mandag, og jeg er helt hjemme alene. For første gang på lenge. Det er virkelig til å føle på. Helgen har gått rasende fort som vanlig, men heldigvis fikk vi skvist inn en skikkelig deilig skitur i går. Jeg snakket til meg å ta pulken, for å lette litt på fyllesjuken til Jesper, noe jeg angret bittert på mens vi gikk. Hvem hadde trodd det skulle være så mange oppoverbakker her på Nærsnes? Han lille er som å dra på en 15 kilos vedsekk, og med skøyteski så kommer man seg nesten ikke fremover. Det var drit tøft!! Men, så positiv som jeg alltid skal være, så så jeg på det som god trening. Trengte å svette litt, og få ut litt energi. Ga Jesper noen forvrengte smil, mens hans skøytet frem og tilbake, forbi meg. Skal ikke gå utover mitt humør i hvertfall! (Tvangspositivist? stabeist as!!))

“Life is so much better being positive”! 

Dagen idag skal gå til å filme treningsøkter til mitt nye prosjekt. Egentlig et prosjekt perfekt, som virkelig funker. Jeg jobber intenst med akkurat dette for tiden, da det virkelig er noe jeg er god på. Derfor har jeg bestemt meg for å gjøre det til min business. Jeg skal rett og slett lage en full livsstilspakke, hvor dere får treningsvideoer, kostholdsplan, og oppskrifter en hel måned. Ned i vekt og strammere kropp er resultatet jeg lover. En livsstilspakke du kan bruke hele året om du vil, da jeg gir alle de verktøyene man faktisk trenger for å gjennomføre det. Jeg lager denne pakken, da jeg selv skulle ønske at dette fantes da jeg trengte det. Jeg har gjort så mye research, men fant aldri den komplette pakken, som jeg ville ha den. Den er fri for kjøtt, alt skal være økologisk, og du vil virkelig føle deg tipp topp etter denne ene måneden. I tillegg så får man et par coaching timer med meg, om man ønsker det, og da over skype. Etterhvert skal jeg også ha spennende retreats til Spania, med samme formål. Super gøy!!! 😀

Hva tenker dere, er dette noe dere vil ha?

Håper på å få den ferdig i begynnelsen av februar 😀

Over til noe helt annet. Hvordan føler du deg for tiden? Følger du magefølelsen, og er “flink” til å ha det bra med deg selv? 😀

Er du noen gang i tvil på om du følger magefølelsen, kan du faktisk enkelt koble deg inn på deg selv, ved å gå inn i et rom hvor det er helt stille, og sette deg ned å meditere. Å meditere kan bety så mye, men i prinsippet skal du bare sitte helt stille, kjenne at tyngdekraften drar deg ned gjennom jordflaten, og puste rolige, dype pust. Lukk øynene. La det gå noen minutter. Så kan du stille spørsmål i hodet ditt, og se hvilke tanker/svar som dukker opp. Merk deg hva du tenker, hvilke svar du får. Hvordan kjennes det i magen når du får svarene? Kjennes det riktig? Får du en lettende følelse av svarene du får? Ikke? Prøv igjen 😉

Vi har faktisk alle svar i oss. Selvom mange av oss ikke vet det, eller gidder å lete etter de. Noen ganger er vi kanskje redd for svarene vi skal få. Og bare der har vi en bekreftelse på at vi vet svarene, men at vi ikke liker de. Tricky tricky 😉 Mange er ikke klare for å følge sjelen sin, og vil bare være der de er, i totalt trygghet. Da skjer det heller ingen fremgang dessverre. Vi alle har vår reise, og noen er ikke helt klare for å ta den reisen de egentlig skal i dette livet. Litt kjedelig, og litt feigt, men igjen, det er deres reise, og dere velger helt selv hvordan dere vil leve. Svaret har dere i hvertfall inni dere, om dere skulle ønske å utfordre dere selv 😉

because-sometimes-you-need-a-rainbow-butterfly-unicorn-kitten

Sitter og venter på at IMovie skal bli ferdig her, så jeg kan begynne på den laange videoredigeringen. Å bo på Nærsnes har sine ulemper også, da internettet her kun er 4g, selv på data 😉 Alt tar med andre ord TID! Poop.

Ha en fantastisk dag videre, og husk, what doesn´t challenge you, doesn´t change you 😉 <3

Love C

 

Skal du gifte deg, og ser etter kjole? SE HER! :D

Dette er IKKE et sponset innlegg, bare for å ha sagt det 😀 En venninne av meg har akkurat lagt ned brudesallongen sin, da hun har startet et nytt og spennende kapittel i livet sitt, og skal derfor selge ut alle kjolene hun har.

Kjolen er virkelig helt nydelig, og dette kan jeg personlig garantere, da jeg har prøvd dem alle som dere ser 🙂

Jeg hjelper henne her med å vise frem disse nydelig kjolene, slik at hun kan få de solgt, og fortsette på sitt nye kapittel.

Kjolene er alle av den beste kvaliteten, uten tvil.

Str ligger fra ca 34/36 til str 42. Flere av de kan sys både inn og ut.

Til 10 februar skal dere i tillegg få en rabattkode, med hele 50% avslag, som vil si at dere får kjolene til rundt 3800-5000 kr per kjole. (førpris 11-13900 kr!!!)

Her ser dere et knippe av kjolene som hun selger ut 😀

Ønsker dere å se/prøve kjolene så ta kontakt med Marlen på sms; 91603734 (sms, da hun er masse i møter).

IMG_8890IMG_8898IMG_8903


IMG_8940IMG_8947IMG_8968 (1)IMG_8960IMG_8994IMG_8982IMG_8991IMG_9009


IMG_9006IMG_9008IMG_9009IMG_9015IMG_9020IMG_9031IMG_9028
 

Sånn føler vi oss etter 3 uker uten kjøtt! :D

(retten på bildet har faktisk Jesper laget, og fant sin inspirasjon til å overraske meg, på 4 stjerners middag! Kult??)

Herregud, først må jeg bare si at det har vært lenge siden sist. I det siste har jeg fått mange små roller, og vært statist i mye rart. Alt fra Hotell Cæsar, til spillefilmen Snømann, som er en Hollywood produksjon! Utrolig spennende, og veldig gøy 🙂 Men det tar også mye tid. Så da har jeg prioritert bort bloggen en stund, og hatt litt fokus på annet. Det har faktisk vært godt, om jeg skal være ærlig 😉 Og jeg vil faktisk ikke bare blogge uten å ha så mye å si lenger.

Men nå har jeg noe å fortelle! Jeg har nemlig nå hatt tre uker uten kjøtt, i min nye vegetarianer tilværelse. Ikke bare jeg har gått all in, men Jesper og Oliver også. Og hvordan føler vi oss?

IMG_1907
Spirulina er feks supert, for å sikre seg et godt inntak av jern! Spirulina inneholder også over 60% proteiner, og myye mye mer. Hadde det bare smakt bedre… Mitt eget merke, I am pure, får du her 🙂

Amazing!! Kan ikke prate for Oliver, da han ikke kan prate enda, men for meg og Jesper føles det faktisk utrolig bra. Vi er ikke overrasket over å føle oss så bra, men vi er faktisk veldig overrasket over å ikke ha savnet kjøttet i det hele tatt. Vi har faktisk ikke tenkt på det! Vi har handlet inn all mat mandagen i uken, og jeg har laget de deiligste retter. Dette bidrar jo til at man ikke tenker over at det ikke er kjøtt i, så lenge maten smaker godt, og at man blir mett. Vi spiser masse fisk, og vi passer på å få i oss masse proteiner til hvert måltid.

For å gå i litt mer detaljer, så har kroppen min det utrolig bra for tiden. Har massevis med energi, og glede, og både jeg og Jesper føler oss mye lettere. Dette var det første vi faktisk var enig om da vi skulle snakke litt om hvordan vi følte oss, at vi føler oss så lette. Er det ikke rart? En annen litt rar detalj er jo fordøyelsen, hvor alt går veldig smidig 😉 Om man kan si det sånn. Jeg har vel egentlig alltid hatt en fin fordøyelse, da jeg har vært sunn så lenge, men jeg merker fortsatt forskjell fra før og etter kjøtt. Vekten går jo også ned, og det ganske så raskt. Det er faktisk sånn at jeg må passe på å få i meg NOK kalorier, og det er virkelig første gang! En kul følelse, da jeg som matvrak virkelig kan spise og kose meg med masse mat. Søtpotet er feks en kjempe kul matvare, om man er søtsugen. Søtpotetfries med feks guacamole?

Å kutte ut kjøtt har vi gjort for å bidra til et bedre miljø, noe som faktisk er kritisk. Vi MÅ begynner å kutte ned kjøtt, alle mann, og gjør man ikke det, så bidrar man faktisk til å ødelegge planeten vår. Og sånn bør ingen mennesker være. Vi må alle ta i et tak for vår overlevelse, og spesielt for våre barns skyld, slik at de faktisk kan overleve. Ja, det er faktisk så alvorlig! Men, dette er også for å få opp bevisstheten på hvordan dyr behandles, for at mennesker skal få kjøtt. Det finnes faktisk mange, mange mennesker som har totalt mangel på empati, som elsker å slå, og mishandle dyr, bare for gøy. Og disse jobber dessverre ofte på slakterhus. Dette er ikke bare ute i den store verden, men også i vårt lille land. I de fleste slakterhus pågår det handlinger mot dyr, som garantert ville fått mange fler til å kutte ut kjøtt. Og det er faktisk en grunn til at det ikke er normale vinduer på slakterhus, men høye små vinduer. Det er ikke pga at dyrene ikke skal få se ut, det er faktisk for at vi ikke skal kunne se inn, og de hva det er de gjør.

Hva kan man gjøre for miljøet, og dyrene? Reduser inntaket av kjøtt, og skal du/dere spise kjøtt, så kjøp det fra happy animals. Dyr som har levd et godt liv. Økologisk som det også kalles. Kjøttet er mye sunnere, og smaker veldig mye bedre også, som en ekstra bonus 😉

Vår uke denne uken ser sånn ut, om dere trenger inspirasjon;

 • Mandag: Ovnsbakt torsk i masse smør, med revet gulrot, kokte poteter, agurksalat, og stavmikset avokado.
 • Tirsdag: Søtpoterfries, guacamole dip, Asiatisk salat (uten couscous!), grønnsaksstenger av gulrot og agurk, og en dip av gresk youghurt, oliveolje med basilikum, og masse krydder.
 • Onsdag; Gryterett av kikerter, aubergine, brune bønner, mais, små potetbiter, rødløk, paprika, og kokosmelk. Krydre masse som du ønsker. Vi valgte currypaste og litt kokosblomstsukker (bruk gjerne honning)Ha gjerne nanbrød til. Kanskje lage en raita til om man vil?
 • Torsdag; Pannekaker av havremel, 3 egg, og rismelk. Blåbærsyltetøy til feks.
 • Tacofredag; Taco, men uten kjøtt, og heller med røde bønner. Bønnene stekes som vanlig i tacomix krydder (helst økologisk, da den er 10 ganger sunnere). Guacamole, rømme, og lefser. (vi kjøpte FRI lefser på glutenfri avdelingen på Meny, som er fri for tilsetningsstoffer, gluten, og annet drit)
 • Lørdag; Økologisk laks (fås på Rema 1000), og rotgrønnsaker (fåes også på Rema i frysedisken). Stekes i ovnen med feks fløte, og smør. Saltes med himalayasalt/krydres godt.
 • Søndag; Vegetarburger. Jeg kommer til å bruke denne oppskriften her, da jeg har smakt denne før, og den er sykt god. Burgerbrød kan du også lage selv, og da har jeg brukt denne, som er supersunn :)) Du kan jo også ta vanlige brød fra butikken, de litt grovere, om du vil gjøre det litt enkelt en søndag 😉

Så her ser dere! Det er fult mulig å kutte ut kjøtt og spise godt! Og dette er bare noen av de oppskriftene jeg har funnet 😀 Dette er en luksusmeny spør dere meg! Muligheten er så mange, da de samme ingrediensene kan brukes til å lage andre retter.

IMG_0185-e1444662211844-focalcropped

Gikk dere glipp av den økologiske handlelisten min til en familie på 3, finner dere den her 😀

Husk, all reduksjon av kjøtt er bedre enn ingenting! Selvom jeg virkelig kan anbefale dere å prøve det på det sterkeste. Følelsen er helt unik, og må bare prøves 😉

Imorgen legger jeg ut en liten oppdatering fra min busy uke, med noen kule brudebilder, som jeg fikk fra en photoshoot idag 😀

Ha en fantastisk kveld! 😀

Peace&Love C

 

Jeg tar noen viktige valg for meg selv…

De små valgene som påvirker en for alltid.

Dette innlegget skrev jeg på fredag kveld, men det har vært noe galt med bloggen, så ble ikke publisert. Men bedre sent enn aldri… 😉

“Nå ligger jeg på et hotellrom i Oslo. Mamma er barnevakt for Oliver, og Jesper ligger her ved siden av meg. For kun få timer siden skulle vi to ha vært på Vixen Blogawards. Alt var planlagt til punkt og prikke. Jeg gledet meg.

Planen var å spise litt mat først, en aldri så liten date nå som vi endelig har en kveld for oss selv. Alt gikk etter planen, helt til vi hadde et fantastisk måltid på Asia på Aker Brygge.. Vi bestemte oss for å boikotte hele Vixen, og heller dra å spille bowling! What???? Oh yes. Dere leste riktig.. Vi boikottet!

Mange vil kanskje ikke forstå dette i det hele tatt, men for meg så var dette et litt kult valg å ta. Vi valgte rett og slett å ta litt avstand fra dette “kjendisopplegget” rundt denne bloggingen, og bare være oss. Og dette valget var så godt, og vi ble litt stolte av oss selv. Vi følte oss begge litt lettet, og spesielt morro var det at vi da ville gjøre noe vi ellers aldri gjør, nemlig å spille bowling. Vi endte opp med helkveld med bowling og biljard, og det er lenge siden jeg har kost meg så mye. Hadde vi dratt på Vixen hadde Jesper bare stått ved min side, og egentlig ikke kjent noen. Det ville ikke vært noe morro for han.

I verden idag er det så lett å bli fristet til å være med på det jeg kanskje vil kalle litt overfladisk, uten at det er noe som helst galt i det. Jeg har det utrolig gøy med UI gjengen, men noen ganger så kan jeg også føle at jeg mister meg selv i det til tider. At jeg får en maske i mengden, og at få egentlig vet hvem jeg egentlig er. Man får ikke nok tid til å bli kjent.”

Skriver videre på dette nå idag;

Jeg kjenner at jeg trenger en liten pause fra bloggestyret rett og slett, og se hvor det tar meg. Det er derfor det har blitt litt lite blogging denne uken, da jeg må føle meg litt frem. Jeg må føle at dette gir meg like mye som det gir dere, da jeg ikke tjener nok penger på det enda til at jeg kan slippe alt annet arbeid. Jeg har kanskje ikke fått helt det jeg har blitt lovet heller, og det kan også bli litt frustrerende. Så da er det heller motivasjonen min det må stå på.

Jeg jobber iherdig med å få til et treningsopplegg til februar, med matplan og alt, men dette må man da betale en liten sum for, da det krever utrolig mye av meg.

Men jeg er her enda, og jeg beklager at det har vært litt lite fra meg, men jeg må bare vite at jeg skriver fra et sted i meg som gir glede, og ikke at det bare skal være en plikt. Og da må jeg kanskje fra tid til annen, bruke litt ekstra tid på å reflektere litt. Og samtidig må jeg også prioritere de dagene jeg skal jobbe med bedriften min, og de små rollene jeg har i reklamer og filmer, som kommer oftere og oftere. Og det tar ofte hele dager.

Håper dere forstår.. Det krever så utrolig mye å blogge, tro det eller ei, så for å få ballen til å rulle privat, så går det nå litt utover bloggingen..

Nå er det trening, før jeg skal på lageret og sende ut varer fra nettbutikken 🙂

Ha en fantastisk dag!

Love C

 

Når tips og råd blir en byrde!

Jeg er her. Den samme meg. Den “gale” jenta som tar utradisjonelle valg, og går rett i mot strømmen. Ingenting er forandret, heller motsatt, jeg bobler over av glede, entusiasme, og viten om å ikke vite hva det er som venter rundt neste hjørnet.

Livet mitt er kanskje ikke som alle andres, men det betyr ikke at det er noe som er galt. Jeg er bare i ett med sjelen min. 

Min sjel blomstrer. Den får lov til å utforske og leve, og da griper den muligheten. Den vil ut å leve. Som et barn. Forskjellen er at jeg er ansvarsfull, og har masse erfaring, slik at jeg vet at jeg tar de riktige valgene. For ja, det er meg det handler om. Min lykke. For jeg vet, at så lenger jeg følger min magefølelse, min sjel, så vil alle andre få det bra også. Sjelen er ikke egoistisk, den jobber ut i fra den reneste kjærlighet. Den kan ikke annet. Dessverre skjønner ikke alle dette. For de rundt så skaper det å ikke vite frykt. Og rådene begynner å hagle. Spesielt fra de nærmeste. De som er eldre, og såkalt visere.

Råd, og tips er hjertelig velkommen, men det betyr faktisk ikke at det er fritt frem hele tiden. Foreldre tror de vet best, og det er greit. Men hvor går grensen for hvor mye de skal involvere seg? Og så lenge barna deres har det bra, er ikke det det viktigste?

Jeg kjenner meg selv så godt, at jeg vet at jeg kommer aldri til å prøve å styre Oliver. Han skal få lov til å finne ut av sitt eget liv, og alltid vite at han har meg når han skulle trenge det. Trygghet. Han skal få slippe å ha en stemme som konstant forteller han hva som er rett og galt, når jeg overhodet ikke kan vite hva som er rett og galt for han. Hans stemme inni seg, er den som vet best, og mine råd vil ikke gjøre annet enn å forvirre. Det eneste jeg kan gjøre, er å lære han å alltid lytte til sin indre stemme, magefølelsen sin, så vil han finne de fleste svar helt selv.

Jeg vet foreldre bare mener godt. Men kjære dere, om dere er foreldre. Lær barna deres til å følge sin indre stemme, og fortelle dem hvilket styrke den har. Lær dem å følge hjertet. Det tar nemlig aldri feil. Og blir barnet din såret av en grunn, så er det faktisk en del av reisen deres. Vi kan ikke skåne dem fra å erfare. Erfaring er det som styrker dem. Det eneste vi som foreldre kan gjøre er å slippe dem, være der for dem, om noe skulle gå galt, og støtte dem.

Og det samme gjelder meg. For de som tror at jeg er en rastløs sjel fordi jeg er ulykkelig, så tar dere helt feil. Det er virkelig helt motsatt. Det å føle at jeg lever, og røsker opp i rutiner, og bevege på meg, gjør meg faktisk lykkelig. Å flytte til utlandet skaper en stor ro, og følelse av frihet. En frihet jeg lenge har lengtet etter. Å bo i et land hvor det er varme, sunn mat, sjøsport kultur, og bare blide og glade mennesker, ingenting frister mer. Det er meg. Jeg vet det, fordi jeg har gjort det før.

Ikke bare gjør jeg dette for meg, men også for Oliver. Jeg har vokst opp i Spania siden jeg var liten, og det er stor forskjell fra Norge. Han vil vokse opp med helt andre verdier enn penger, og snobberi, og vil få lov til å utvikle seg akkurat som han vil. I tillegg vokser han på opp på strender, hvor muligheten er enorme. Han kan kose seg, og være fri. Barnehagen er økologisk, og skolen der er blant de beste i verden, og baserer seg på kreativitet. Familie ser vi kanskje 1 gang i måneden nå, maks, så forskjellen der vil ikke være stor. Kanskje man faktisk vil sees mer, fordi familie ønsker å komme på besøk.

Jeg er lykkelig. Jeg hopper av glede faktisk! Og det siste jeg trenger er tips og råd fra alle mulige, hver eneste dag, fordi jeg ikke lever et tradisjonelt liv. Det er kjempe slitsomt å daglig måtte si “hver så snill, kan dere ikke bare respektere valgene jeg tar”, og fortsatt få høre at jeg ikke vet bedre. Om jeg vil være totalt crazy, så la meg være det. La meg få lov til å sprudle over av glede, selvom det kanskje ikke er helt normal. Jeg vet andre snakker. Og så? De er jo bare misunnelig! Hvem vil vel ikke sprudle over av glede hver dag, og rømme til et varmt og deilig sted for godt? Jeg er fri, og jeg vet det er å gå imot normer og regler. Men la meg hver så snill få lov…

Vennene mine, som kjenner meg best, tviler aldri på mine beslutninger, og vet at jeg er klar, sterk, og veldig intuitiv. Hvorfor kan ikke de eldre generasjonene også se det?

Jeg vet det er vanskelig, men vi må begynne å sette klare grenser. Det å bli overøst med råd og veiledning er faktisk ikke sunt. Det skaper stor forvirring, og kan faktisk heller skade enn å gjøre godt, ved at man ender opp med å ta andres valg enn sine egne. Så stå opp for deg selv, ta gjerne litt avstand om man må, og følg alltid hjerte ditt. Din indre stemme. Magefølelsen.

look-inside-yourself-for-the-answers-youre-the-only-one-who-knows-whats-best-for-you-everybody-else-is-only-guessing-charles-de-lint

Deilig å kunne tappe seg litt <3

Takk for at du leste,

love C

 

Hvis du kunne valgt HVILKEN jobb, HVILKET liv du ville…

Hva ville du da valgt?

Lever du i det livet? Er du i den jobben nå?

Hvis ikke, hvorfor ikke?

Hva hindrer deg?

Ja, hva hindrer oss i å gjøre det vi egentlig vil.

Er det samfunnet? Er det familie?

Hva er det?

Vår sjel vet hva vi er flinke på, hva vi kan best, og forteller oss hva det er vi bør jobbe med/holde på med. Sjelen vår forteller oss dette gjennom den omtalte magefølelsen, og intuisjon. Den magefølelsen som vi har hørt at vi må følge, men kanskje ikke tenker over hvor kommer fra. Vi har alle godt av å begynne å tenke litt over ting, reflektere. Ikke bare bli fortalt noe, og så bare følge det. Dette gjelder generelt alt, våkne opp litt. Få litt mer kunnskap om det vi ikke egentlig forstår. Og hvis magefølelsen alltid har rett, hvem er da magefølelsen?

Kan dere svare meg på det? Noen som har giddet å ense en tanke over hvem som forteller oss hva som er rett og galt for oss? Noe en hel verden vet at stemmer, men så blir vi fortalt at overtro er for de rare. Vi tror ikke, eller velge å ikke tenke så mye over, at det finnes mer mellom himmel og jord. Men magefølelsen vår tror vi på. Hmm. Paradoks..

Intuition-

Jeg er en som vil vite. Jeg vil vite alt! Og jeg ville veldig gjerne vite hvor denne magefølelsen kommer fra. Hvem som forteller meg alle MINE sannheter i livet.

Og svaret var ikke overraskende. Det er sjelen vår. Sjelen vår har svaret på alt, og ser alt. Og den prøver gjennom hele livet vårt å vise oss veien vår. Om vi går mange omveier, er dette en del av reisen vår. Det er overhodet ikke feil, så lenge vi kommer oss inn på det sjelen vår prøver å fortelle oss igjen. Den vet ALT!

einsteinquote

Og som vi nå er enige om så vet magefølelsen vet alt, mao, sjelen vår vet alt, så hvorfor ikke begynne å stole på oss selv, hva som er riktig for oss, og gjøre de endringen som må til for å gå den veien som er best for deg?

Den veien som vil gi den maksimal glede, og komfort er den veien magefølelsen prøver å vise deg/oss. Vi mennesker er så forvirret og preget av miljøet rundt oss, støyen rundt oss, at vi ikke klarer å lytte til oss selv lenger. I hvertfall svært få klarer det.

Jeg klarer det endelig! Men det har tatt meg 32 år! 32 år med mye støy, og mye rør. Men jeg nå er jeg her, og reisen hit har vært lang, og veldig spennende. Mye kunne jeg vært foruten, men det har jeg lært av. Men nå er det på tide å slippe helt, på alle hold. Leve slik magefølelsen forteller meg, og ikke bli preget av alt rundt lenger. Forventninger, vekk med de. Å bli sett på som totalt crazy er jeg veldig forberedt på, da friheten jeg nå skal få fremover er noe veldig få ville turt å ta seg. Jeg går inn i en energi, i en kraft, jeg aldri har kjent på før, som er så sterk at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og denne kraften har vært tilgjengelig hele tiden. Den er tilgjengelig for alle. Men vi ignorerer den.. Og vi er ikke i ett med sjelen vår. Vi går alle andres veier, enn våre egne. (Obs, dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men veldig mange).

Hva sier egentlig magefølelsen din? Følger du den alltid? Er du der du skal være i livet? 100% lykkelig, og i ett med sjelen din?

Har du følt den følelsen før, at du er i et med sjelen din, og bare VET at det du gjør er riktig? DEN følelsen kan du få, og ha, hver eneste dag. La det brenne av glede, og passion inni deg. Så sterkt at du bare gleder deg til å våkne hver dag, og omtrent hopper opp. Det kalles å være i skaperkraften. Vi alle har den som sagt, det handler bare om å stoppe opp, og lytte. Hvorfor tror dere meditasjon har blitt så populært? Det er mennesker som har funnet ut at det å stoppe og, og lytte, er nøkkelen. Meditasjon er nettopp det. Ikke noe annet. En stopp, fjerne forstyrrelser i hodet, og lytte til hva som blir fortalt deg, av deg selv.

intuition-krishnamurti-v3

Dette er det livet vi alle bør omfavne. Livet fylt med energi og glede, og fri for frykt og bekymringer. Det er virkelig mulig!

Hva skal til for at du skal komme dit?

Do it.

Det var mandagens tale! Ha en fantastisk dag 😉

Love C

 

Rens leveren din enkelt og effektivt med denne juicen! :D

Vi alle har godt av å rense leveren vår. Leveren som gjør den store jobben med å rense kroppen vår. Den må ta støyten for alt av drit og møkk vi velger å putte i munnen. Noen er veldig flink med kosthold, og har stor respekt for kroppen sin, men jeg vet også med sikkerhet at det er veldig mange som har godt av en rens en gang i blant 😉 Kanskje litt ekstra nå etter julen?

Denne juicen er supergod, og veldig enkel å lage. Har du ikke en juice maskin, kan du alltids bruke en blender, og la den gå over lengre tid. Ingrediensene er det som er nøkkelen.

Du trenger; 

3 gulrøtter (økologisk)

2 store rødbeter (økologisk)

2 stangselleri stenger (økologisk)

1 eple (økologisk)

1 bit ingefær

1/2 sitron, skrellet

Vask alt godt, og skal du ha det i blenderen så må du skrelle og rense alt i tillegg. Skal du juice, så er det bare å hive alt i maskinen.

Liker du den litt søt, så ha gjerne i et extra eple.

Nyt! 😀

 

Dette var jo DEN starten på året! Not my cup of tea.

Hvor kjedelig er det ikke å bli syk første uken av året. Hva i all verden er det for noe? Her er det mange prosesser som er igang i kroppen min kjenner jeg, så jeg kan egentlig skylde på meg selv. Alt skulle liksom skje samtidig. Ivrige meg. Kjørte hardt på med skøyteski i julen, og det i 8-10 minusgrader. Mye kald/varm. Deretter all denne julematen, mat kroppen min ikke er vant til som fikk magen til å kjøre på for fult døgnet rundt. Så var det hjem å pleie to forkjølede gutter, med lite søvn, og så skulle jeg selvfølgelig kjøre på med detoxing, juicing, og trening. Oppi det hele kjører jeg på med dyp coaching, og rører i mye rart som skaper store følelser. Det hele ble litt for mye for min lille kropp. 

IMG_1839

Jeg er kun forkjølet, men en skikkelig forkjølelse føles jo akkurat ut som en influensa, bare uten feberen. Tette bihuler, hodet banker, kroppen slapp, tett hals. Ja, you name it. Nettene får jeg jo såvidt puste, og alt renner. Heldigvis hadde jeg en rolig uke denne uken, og det som jeg hadde kunne fint byttes til neste uke. Har en reklamerolle imorgen kveld som jeg håper på å slippe å kansellere. Hva tenker dere, tror dere at jeg kan klare det? 😉 Har høye forhåpninger, samtidig som jeg ligger rett ut her. Men no cancelling yet!

Det værste med å være syk, må være det å ha en liten en som er totalt avhengig av deg. Igår måtte jeg i tillegg hente i barnehagen. Opp av sengen, inn i dusjen, fryse hele veien, finne noen filler som er behagelig samtidig som ser litt representative ut, ettersom det er første gang du ser barnehagen igjen på 2 uker. Æææ. Jævlig følelse! Ga meg selv et tappert forsøk på å sminke meg litt, men øynene lyver ikke. Bøanke, og halvåpne (eller halvlukkede, kommer ann på øyet som ser;)). Barnehagesjefen skulle selvfølgelig høre om hele juleferien vår, og fortelle om sin, mens jeg stod der og såvidt klarte å holde kroppen oppe. Men gleden av se Oliver var verdt det hele. Det store smilet, og de store øynene når han får se mammaen sin i døren. Han løper bort til første og beste leke han finner på gulvet, og skal vise meg den. Uten at han selv vet hva i alle verden det var han nå tok opp. Men stolt var han! Så kastet han den, og løp inn i armene mine. Han måtte gjennom en gjeng med små barn, som alltid drar i buksen min når jeg kommer. Igår skulle de alle i tillegg vise meg hendene deres, da de tydeligvis hadde hatt om hender den dagen. 8-10 hender viftende i ansiktet mitt, med setningen “mine hender, mine hender”. Barnehage hentingen er et kapittel for seg selv i hver dag 😉 Barn er de underligste vesener. Men Oliver lar seg aldri stoppe, og bryter seg gjennom barna og vi reiser oss opp i en trygg høyde. Og drar fort 😉 Hjem!!!

Så er det hjem, og rutinene begynner. Til og med støvsuging måtte til igår. Kroppen svettet, og skalv. Jesper måtte jobbe overtid til 21! Sykdom der og. Fikk en tåre på et tidspunkt. Sympati tåre for meg selv. Det er lov det. Jesper ringte ofte av dårlig samvittighet. Han prøvde alt han kunne å få noen til å ta senvakten. Ingen kunne. Men lite visste jeg at han egentlig skulle ha tidlig vakten idag og, starte kl 06, og fikk en til å ta den vakten! Halleluja! Tenk om jeg måtte ha stått opp idag tidlig kl 07, for å ta Oliver i bhg, med denne kroppen her. Så litt flaks hadde jeg heldigvis. hente slipper jeg og idag, så nå bør det gå den riktige veien.

Jeg må bare si; all ære til aleneforeldre. Å være syk, og ikke være to med et barn? Jeg bøyer med i støvet. Og jeg har bare en forkjølelse. Det er viktig å få hjelp noen ganger, uten tvil.

Idag har jeg ikke så mye annet å bidra med, enn akkurat om meg. Jeg skulle så gjerne ha motivert og engasjert, men jeg vil bare slappe helt av i hodet, og bare være. Bli frisk. Ingen tanker. Jeg håper det er greit 🙂 Imorgen får dere en ny juice i premie 😉 En juice som er helt fantastisk til rensing av lever, noe vi alle trenger nå 😉 Imens så koser jeg meg med en digg smoothie, stappfull av næring. Go 2016, GO!!!

Men enn så lenge, så skal jeg bare gjemme meg godt under dynen, og bli frisk <3

Ha en deilig dag!

Love C

 

Hvor kult er ikke dette? ;)

Noen ganger så angrer jeg på at jeg ikke bare står opp på natten, når jeg kommer på noen fantastiske blogginnlegg. Som i natt. Jeg tenkte så utrolig mye, etter å ha sett et kjempespennende youtube klipp, og ville så gjerne videreformidle budskapet. Kunnskapen sitter jeg på fra før, men hennes opplevelse av det hele var bare så utrolig fint. I tillegg er hun en forsker, på selve hjernen, som forsterker troverdigheten hennes betraktelig til de som er de naturlige skeptikerene.

Vær forberedt på å se noe utrolig spennende, som mest sannsynlig vil påvirke deg for resten av ditt liv 🙂

Hva tenker dere nå, nå som dere ser hva mennesket faktisk er kapabel til? Får det deg ikke til å bli litt mer nysgjerrig på hva vi faktisk kan få til med hjernen vår?

Dette er mitt hobbyfelt, og dere aner ikke hvor mye mer kunnskap det er der ute. Hvor mye vi har tilgang til med hjernen vår. Om man bare har lyst til å utvikle seg 😀 Jeg elsker å se hva mer det er der ute. Hva universet kan tilby oss. Vi bruker bare en liten brøkdel hva hjernen vår. Tenk hva du kan få til om du bare blir litt nysgjerrig?

Her ligger jeg i sengen idag. Potte tett, etter å ha blitt smittet av mine to gutter. Har stelt og ordnet for de. Vært oppe med Oliver om natten. Og voila! My turn 😉

Men det går nok fort over 🙂

Ha en nydelig dag! 🙂

 

En supergod middag på under 300 kalorier! :D

Vi kan ikke lyve og si at vi ikke tenker på sommerkroppen allerede. Jeg gjør ihvertfall det. Jeg har et veldig sunt forhold til kroppen min, jeg elsker den uansett hva, og jeg synes det er gøy å se hva jeg kan få til med sunn mat, riktig mat, og trening. Hvert år på denne tiden gjør jeg en ekstra innsats, da det er nå jeg er best motivert. I julen koser jeg meg masse, så mye at jeg og min svoger sa vi var på fatcamp, og vi spiste og koste oss dagen lang. For meg å få dette forholdet til kroppen min er utrolig godt, da dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har hatt spiseforstyrrelser i mange år da jeg var yngre. Men jeg har jobbet meg opp med en styrke innvendig, og en stor kjærlighet til meg selv.

Selvfølgelig har jeg komplekser fra tid til annen, men det plager meg ikke sånn som det gjorde før. Nå så tenker jeg bare “men det kan jeg bare jobbe litt ekstra med, så blir det bedre”. For jeg elsker å se bra ut, jeg elsker å ha en trent kropp, og for meg er det bare sunt å ha dette forholdet til kroppen min. Det er sunt å trene, og det er sunt å ha noe som driver en, og for meg er det gøy å hele tiden kunne jobbe mot noen mål. Jeg vil overhodet ikke se ut som et fitnessmodell, kun pent/normalt trent, og det kreves det ikke mye av meg for å klare.

Videoene jeg har lagt ut tidligere er en kjempe enkel vei mot en sunn og fin kropp. Det finnes mange muligheter for å nå målet du setter deg. Jeg varierer hele tiden, for å aldri bli lei. Blir jeg lei, så tar jeg faktisk en pause, da jeg presterer best når jeg gjør det som gjør meg glad. Før så trodde jeg en pause ville ødelegge alt jeg hadde jobbet for, men så var jeg gravid, og kunne ikke trene på 4 mnd, og så hvordan kroppen faktisk holdt seg helt fint. Ja, musklene gikk litt vekk, men de kom tilbake bare med en måneds trening da jeg var klar igjen etter fødsel.

Har også vist dere denne appen som jeg bruker når jeg går inn i treningsmodus, og vil spise mer riktig. Jeg har begynt på 5:2 dietten igjen, da denne dietten er helt fantastisk for meg, og min kropp, og ikke minst helsen. Og da er Lifesum appen igjen helt super.

I går hadde jeg min fastedag, som jeg har da hver mandag, og torsdag. På de dagene spiser jeg kun 500 kalorier. Det går kjempe fint, da jeg bare spiser masse grønnsaker, fisk, og litt frukt. Det er bare å vite hvilken mat som inneholder minst kalorier, så går dagen kjempe fint. Var ikke sulten i det hele tatt, og det til tross for all maten jeg har spist hele julen.

Her er en kjempe fin middag til de som ønsker å gå ned i vekt. Den inneholder masse proteiner, sunt fett, og nesten ingen karbohydrater. Bra for kropp og sjel!

collage11

Dette trenger du til en pers;

 • Torsk naturell (ca 150/180 g per pers)
 • 1 avokado
 • 1 hvitløksfedd
 • 1/4 paprika
 • 1/4 agurk
 • 1/4 eple
 • 1/6 rødløk
 • Litt fersk koriander
 • 1 klype himalayasalt
 • Litt smør til å steke torsken i

Slik gjør du;

Hakk opp paprika, agurk, rødløk, eple og koriander i bittesmå biter i en skål. Ha gjerne litt sitron over for å få en frisk smak.

Stavmiks avokadoen med hvitløksfedden. Ha himalayasaltet i. Smak deg frem til den smaken du vil ha. Du må gjerne bruke annet krydder i, om du vil det.

Stek torsken på middels varme med litt smør i pannen.

Voila! Super enkelt, super sunt, og veldig lite kalorier. Perfekt for de som vil ned i vekt, med også et perfekt måltid til de som trener, og trenger mye proteiner.

Ha en fantastisk middag! 😀

Love C

 

Nyttårsforsett; Juicing! :D

Juicing var noe jeg elsket å gjøre før. Jeg gjorde det masse! Så ble jeg gravid, tiltaksløs og litt lat, og så fødte jeg og fikk såvidt tid til å spise noe mellom slagene, og ihvertfall ikke tid til å ta opp en juicing maskin, og så flyttet vi, og så… bla bla bla. Juicingen ble nedprioritert, og fordelene det hadde ble totalt glemt. Men jeg vet at jeg elsket å gjøre det, jeg elsket følelelsen hver eneste juice ga meg, og nå er det nok unnskyldinger!

Igår juicet jeg min første juice på år og dag. Og ikke bare jeg, lille Oliver satt på armen og så på hele prosessen med de største øyne. Han fniste, og fulgte nøye med på alt jeg gjorde. Enda mer nysgjerrig ble han da han fikk sitt eget lille glass med juice, og med et kjempe stort sugerør oppi. Første slurken synes han var litt sur, da jeg hadde litt sitron oppi, så han lukket øynene. Plutselig kom det et stort nytelsessukk, og han åpnet øynene, smilte med hele munnen, og slurpet i seg hele juicen på bare sekunder. Et øyeblikk jeg gjerne skulle hatt på film, men som jeg skrev i dette innlegget, så hadde jeg bare ødelagt øyeblikket, om jeg hadde løpt for å hente kameraet.

Men jeg lagret det på netthinnen, og vi koste oss skikkelig! Er så deilig å se hvor glad han blir for sunn mat, og jeg føler virkelig at jeg har gjort mye riktig med han her på veien. Så juicing skal det bli mye av fremover! Er jo en skikkelig næringsbombe som tas rett opp av kroppen, ettersom maten er flytende.

Her er oppskriften på årets første juice;

 • 1/4 sitron (øko)
 • 1 halv søtpotet (øko)
 • 3 stenger stangselleri (øko)
 • 2 epler (øko)
 • 1 halv agurk (øko)

Ta av skallet på sitronen.

Alt annet hiver du bare oppi maskinen, uten å gjøre noe annet enn å skylle det litt.

Easy peacy, taste like heaven! 😀 Fikk du med deg handlelisten jeg la ut til dere igår, med kun økologisk mat?

Ikveld skal dere få en middasoppskrift. Rene matdagen idag! 😀

Ha en nydelig dag videre!

Love C

 

Månedsbudsjett på økologisk mat for en liten familie, på 5000 kr!

På forespørsel har jeg satt sammen en handleliste som vi bruker her i hjemmet, som nesten kun inneholder økologisk mat, så langt det er mulig. Inget kjøtt, da vi prøver å kutte ut dette. Er det ønskelig å beholde kjøttet, anbefaler jeg reisdyrskav, og elgskav. Budsjettet skal være på rundt 5000 kr, som er et ganske lavt budsjett for mange familier. Dette holder for oss 3 i huset.

Vi lager en handleliste i helgene, og handler inn alt på mandagen. Evt kan man handle inn alt på lørdagen.

For oss er det super viktig å handle økologisk, da det er så enormt mye giftstoffer på de industrielle produktene, og vi vet faktisk ikke hvor farlig hele coctaileffekten er av alt dette. Vi vet det er farlig, vi vet bare ikke hvor farlig. Og dette skal jeg virkelig ikke gi til sønnen min, det er sikkert og visst. Og etter at jeg og Jesper byttet til økologisk for nå 6 år siden, er veldig sjelden syke, jeg er ALDRI syk, og egentlig er helsen vår generelt utrolig mye bedre. Det er sannheten. Og siden har vi selvfølgelig derfor aldri gått tilbake. Oliver har kun hatt feber 2 ganger i sitt liv, og er nå 15 måneder, og jeg velger å tro at det er et resultat av at han aldri får mat med sukker i, og kun spiser økologisk. Men, kan jo være flaks og…? Eller…Ps, han får annen søtning som honning, og feks kokosblomstsukker, som ikke skader kroppen.

Et tips er å handle økologisk på Kiwi, om dere synes økologisk er altfor dyrt. Det er ofte kun noen få kroner som skiller de, men man blir ofte skremt av de som faktisk har en større forskjell, som feks paprika. Men dette ser man fort, og lærer av. Vi kjøper alltid søtpaprika, den lange, da denne faktisk er billigere enn den runde. På Kiwi så er det 15% billigere, da de har fjernet momsen. Dermed er det enda en god grunn til å kjøpe økologisk 😀

Dette er vår handleliste:

 • Bananer øko, 2 poser
 • Epler øko, 2 pakker
 • Gul løk/rød løk øko, 1 nett med 3 stk (hva bruker du mest av?)
 • Gulrøtter øko, 1 pakke
 • Poteter øko, 1 pakke
 • Squash grønn øko, 1 stk
 • Agurk øko, 1-2 (kommer litt an på om jeg skal juice)
 • Hvitløk, 1 nett
 • Søtpoteter 4 stk
 • Avokado, 6 stk
 • Blomkål øko, 1 stk
 • Tomater øko, 1 pk
 • Stangselleri øko, 1 stk (om jeg skal juice)
 • Salatblandling øko, 1-2 stk poser
 • Sitron øko, 4 stk (drikker lunkent vann med sitron hver morgen, før noe annet. Les hvorfor her!)
 • Havregryn øko, 1 pose
 • Gresk youghurt, 1 stort spann (ikke hver uke, kun de gangene jeg har lyst på musli)
 • Honning øko, 1 stk (kun 1 gang i mnd)
 • Egg øko 10 stk, 1 pakke
 • Røros smør øko, 1 pk
 • Torskefilet naturell, ca 450-500 g
 • Frosne bær, 2-3 pk til sammen. (Vi kjøper bringebær og jordbær, neon ganger blåbær. Til smoothies, og å lage hjemmelaget syltetøy)
 • Noen få pålegg, som feks øko syltetøy, brunost, leverpostei.
 • Eplejuice øko, 1 stk, drikker dere mye ta 2. (bruker også litt i smoothies)
 • Brødmiks 400g øko, lag selv, 3 poser (finnes i allergiavdelingen på feks Meny)
 • Gulost Jarlsberg/ eller annet valg. Den som er økologisk smaker ingenting dessverre. 1 stk.
 • Kjeks til barn øko, Ellas kitchen, 1 stk
 • Brune bønner øko, 4 pk
 • Linser øko 2 pk
 • Valnøtter 1 boks (Eldorado merket er desidert billigst, og fås i bakehyllene)

Dette er en ca liste på hva vi handler inn ukentlig. Som dere skjønner så kan den noen ganger variere, da det kan være husholdningsting vi mangler. Men det er jo da engangskjøp. Vi prøver også nå å kutte ut kjøtt, og er derfor kreative på matfronten, og klarer oss veldig bra. Nøkkelen er å ha en fast middagsliste, som går igjen hver uke. Noen endringer gjør man kanskje underveis.

Denne listen ligger på rundt 1300 kr, men inneholder noen få ting som man ikke trenger ukentlig. I tillegg kjøpte vi dette på Meny, og Kiwi er da billigere. OBS; finn en stor Kiwi, så vet du at du finner alle varene.

Håper det kan være til hjelp! <3

Har nå fått bekreftet at jeg kan lage en abonnementsløsning til dere som vil ha oppskrifter, planer, og treningsvideoer hver uke/måned. Prøver å få dette klart til februar til dere, og da får en veldig rimelig intropris 🙂

Imorgen får dere forresten min deilige juiceoppskrift, som jeg og Oliver koste oss med idag 😀 Nærings BOMBE!

Ha en fantastisk kveld!! 😀

Love C

 

Da går vi all in da eller? :D

Noen som følte det var en litt tung start idag? Eller er du der hvor jeg er, hvor man nesten er overklar for en frisk start?

IMG_6458-1024x576

Jeg elsker en ny start. Ikke fordi jeg hadde en dårlig slutt, men nå føler jeg at jeg har muligheten til å gå enda litt mer inn i kosthold og trening igjen, da desember ble en litt slapp måned. Både på treningsfronten, og på matfronten. I julen spiste jeg en god del kjøtt, noe jeg er veldig klar for å kutte ut. Litt viltkjøtt, en gang i blant er bare godt, men å spise dyr bare føles mer og mer feil ut. Det er jo store propagandaer på Facebook for tiden, hvor flere og flere kjendiser i USA kutter ut kjøtt, fordi ved å spise kjøtt, så er du akkurat like delaktig i den grusomme dyremishandlingen. Og det er jo kjempe sant! Jeg spiser jo aldri kjøtt som ikke er økologisk, men i julen gjorde jeg det, da vi var mye borte og spiste. Og jeg ble dårlig! Samvittigheten har begynt å spise meg opp innvendig, etter all denne kunnskapen som jeg nå sitter på. Ikke **** om jeg skal være en del av denne grusomme industrien. Så da må jeg faktisk kutte ut kjøtt helt. Og det er det verdt, om jeg kan bidra til at dyr kan få det bedre. Vi alle kan, det er helt opp til oss selv. Jeg har ihvertfall ikke hjerte til å være en del av grusomhetene. Jesper er også helt med nå, og det er kjempe gøy. Vi har avtalt at vi skal lage mye mer mat sammen, og at vi skal være flinke med å eksperimentere mer med raw food også. Her er det jo bare en vei å gå 😀 I tillegg fikk vi en bok til jul av Trine Berge, Jespers tidligere kunde, og min tidligere sjef, som er forfatteren av boken “Rawfood”, som kom ut nå nettopp. Denne skal bli min store inspirasjon denne våren. Skal dele videre med dere selvfølgelig. Juicing, og rawfood, here we come! Har gjort dette mye for et par år siden, og effekten var så utrolig kul, at jeg ikek helt skjønner hvorfor jeg datt litt av. Tror det var vanskelig å holde meg så flink da jeg ble gravid, hadde mindre energi til å lage mat, og kroppen ville ha så altfor mye rart. Og kom meg liksom ikke igang igjen før nå. Men bedre sent enn aldri! Gleder meg som en liten unge 😀 Vi startet faktisk allerede på lørdag med søtpotetfries, guacamole, oppkuttede grønnsaker, og 2 andre dips. Smakte himmelsk, og vi ble stappmette. God start altså!! (Dere som følger meg på snap så jo alt:)) //snap; carowerg)

9788202450830
Boken kan du få her!

Men! Dette krever jo en ekstra innsats av meg fremover, og det er jeg klar for. Men jeg håper på å få til en abonnementsløsning, hvor dere som vil kan få tilgang på massevis av oppskrifter, treningsvideoer, og ukentlige matplaner til vektnedgang. Ikke bare det så vil dere få bruke meg som deres private fagperson, og kan spørre meg om alt. Jeg må nesten ta litt betalt for dette, da jeg ikke kan legge så mye arbeid i noe som jeg ikke kan tjene penger på. Det vil jo ta opp store deler av uken min om jeg skal legge sjelen min i det, og jeg tjener jo ellers ikke noe penger på blogging enda. Synes det er hyggeligere å tjene penger på arbeidet sånn, enn å drive å legge ut masse unødvendige annonser for å få inn penger. Er dere ikke enig?

Skal legge ut en handleliste til dere ikveld tenkte jeg, på forespørsel fra en leser, som ønsker å vite hvordan man kan leve økologisk og sunt en hel måned på kun 5000 kroner, som en familie.

Jeg skulle gjerne ha lagt ut mer akkurat idag, men det må nesten vente til imorgen, da det er planleggingsdag i barnehagen idag, og Oliver er hjemme. Dvs at jeg nesten ikke får gjort noe på dataen da han krever sitt 🙂 Men imorgen starter min hverdag for fullt, og det blir veldig godt.

Tenker at jeg kjører igang en ny treningsutfordring 1 februar, som går ut hele februar. Da trener vi hele kroppen, og dere trenger kun dere selv, en stue, og en sekk med litt sko/bøker. Håper dere er med på det 😀

Enn så lenge, nå skal jeg ned å lage en grønn juice 😀 Legger ut oppskriften senere 😀

Ha en fantastisk mandag enn så lenge!

last ned

Love C

 

Barn skal ikke trenge å dele alt med hverandre! Dette er grunnen…

Jeg leste en artikkel på Facebook tidligere idag, som virkelig traff meg, og jeg vil gjerne få dele den videre, da det er en litt viktig ting å bli litt obs på.

Den handlet om det at vi voksne lærer barn at det eneste riktige er å dele alt med hverandre, leker og ting.

Gjør vi dette når vi er voksne?

Nei.

I barnehagen til Oliver, Montessori barnehagen, har de denne filosofien, hvor barn ikke skal behøve å dele, om de ikke vil. De skal få lov til å leke ferdig med leken, og fullføre energien i det de holder på. En utrolig fin filosofi, som jeg synes vi bør tenke litt over.

For har dere egentlig tenkt over hvor feil det er at de alltid må dele lekene sine med andre, selv når de faktisk holder på med den selv?

Ta oss voksne feks. Må vi dele alt med alle, om noen vi kjenner skulle komme bort og ville ha det vi holder på med? Dere ler litt nå? For det hadde jo vært veldig rart 😉

Men dette lærer vi altså barna våre! Alle deres leker og ting, er egentlig allemannseie.

Rart? Hvem startet egentlig den andre filosofien om at man skal dele alt? Også verdt å tenke over, da det viser hvor slavisk man automatisk følger normer og regler, når de kanskje ikke engang er noe bra for oss. Vi mennesker er så programmert til å bare følge etter alle andre automatisk, at vi glemmer å tenke selv.

Dette prøver jeg å endre på, med denne bloggen min. Å styrke enhver person, og hjelpe dere til å se dere selv, og deres eget potensiale som er unike hos dere alle. Og i dette tilfellet er det viktig å se ting i perspektiv. Hva er det egentlig vi holder på med noen ganger? Man må jo le litt!

Så med dette vil jeg få poengtere hvor viktig jeg synes det er å lære de små at de skal slippe å måtte dele noe, om de ikke har lyst, før de faktisk er ferdig med det de holder med selv. At nestemann faktisk må vente på tur, evt om barnet ikke bare må gå videre til neste leke.

Hva synes dere om denne filosofien?

Artikkelen kan dere lese her 😀 

Ha en superduper kveld 😀

Ps; Har startet 2016 for fullt idag og bare spist økologisk, og 90% rawfood. Føles fantastisk!! Skal alt dele med dere veldig snart!! 😉

Love Caroline