I am Back! And with a voice offcourse ;)

I am back!

Eller.. Vi tar en litt soft start. Ok?

Jeg har bestemt meg for at alle de utrolig koselige tilbakemeldingene (takk!!! <3) om et savn av min blogg er et hint til meg. Min stemme har nådd ut til utrolig mange flere enn jeg har trodd, hjulpet andre på sin vei, og det vil jeg ikke ta for gitt. Mitt liv gir mening når jeg kan bidra til andres lykke. Og derfor har jeg nå bestemt meg for at jeg skal skrive litt når jeg virkelig føler jeg har noe å komme med.

Takket være bloggen har jeg fått jobbe litt som coach på deltid, noe jeg egentlig aldri ønsket å gjøre. Ironisk nok. Og nå sitter jeg nesten daglig å coacher, og hjelper mennesker som ønsker å se livet fra et litt annet perspektiv. Få verktøy til å se seg selv i et nytt lys. Et håp i en tyngre hverdag. Og det gir meg masse!
Universet har nok flere planer for meg enn de jeg ofte har for meg selv. Jeg ser det nå. Det er mye jeg har sett siden sist.

Siden sist jeg blogget har det skjedd mye. Så mye at jeg nesten ikke husker hvem jeg var for ett år siden. Med erfaringer vokser vi enormt fort, og de siste 9-10 månedene har jeg opplevd så utrolig mye, at jeg føler at jeg nesten har blitt et nytt menneske. Og det er jeg kjempe takknemlig for! Det har vært alt annet enn lett, men det har vært spennende, krevende, og veldig motiverende. Ikke minst har jeg klart å lytte til min indre stemme bedre enn noe gang, og da kommer man seg gjennom alt i en lynfart.

IMG_0493

Og dette er det jeg ønsker å skrive kort om i dag. Hvorfor vi faktisk er på denne jorden.

Det å vite hvorfor vi er her, er vel noe mange undrer over. Og jeg har begynt å få mange svar på reisen på å finne noen svar. Vi mennesker er her for å erfare oss selv, lære av erfaringene, og vokse. Jepp, der har dere det! Svart på hvitt. En knallhard oppgave faktisk, det tror jeg de fleste kan være enige om. Men våkner vi opp, og begynner å forstå, se og lære, så blir oppgaven ikke bare lettere, men også utrolig spennende og morsom.

Vi skal erfare. Masse. Lærer vi ikke av erfaringene, vil vi oppleve det vi skal erfare om og om igjen, helt til vi har forstått hva det er vi skal lære. Vi skal forstå hvorfor vi opplever det samme og samme om igjen, og først da kan vi gå videre. Hele livet handler om en innvendig reise, som utvendig reise, for å bli de beste versjonene av oss selv, og være en ressurs for planeten vår deretter. I absolutt alt ligger det lærdom. Om du kommer dit raskt er helt opp til deg selv, hvor raskt du lærer, og hvor raskt du forstår hvorfor alt som skjer skjer.

Det som er så spennende med denne kunnskapen, er at livet får en mye større mening. Vi er del av noe mye større enn det mange av oss tror, og når man begynner å lære mer og mer om dette samspillet, vil du også få mye mer makt i ditt eget liv.
Vi blir tvunget til å se våre svakheter face to face, mønstre vi har hatt hele livet, som vi endelig kan gjøre noe med, og kan begynne å være en medspiller i dette ”spillet” sjelen vår har med oss.
Man kan begynne å se lærdom så fort den oppstår. Om dere er med meg?

Man slipper å sløse bort tid på det mange kaller feiltagelser, som gjentar seg, og se hva det er vi skal lære med en eneste gang.

Grunnen til at jeg sier at mange kaller det feiltagelser, er fordi det faktisk ikke er feiltagelser. Vi mennesker kan ikke feile. Vi opplever det vi skal oppleve, og det kan gjerne gjenta seg om og om igjen, til vi lærer. Men det er fortsatt ikke feil, da det er når vi feiler at vi vokser! Og livet handler jo nettopp om det å vokse, så feilene vi tror er feil, må faktisk til.

De fleste av oss vet ikke dette… Og det er heller ikke feil. Vi våkner når er klare for det. Vi har alle vår reise, og ingen kan fortelle noen når tiden er inne for dem. Vi får tegn rundt oss når tiden er inne. Vær våken.

De fleste av oss har øyeklaffer på, og ser ikke det som er rett foran oss. Vi kaller det de som sover. De fleste sover. Er det ikke sprøtt? De fleste vet faktisk ikke hva som foregår utenfor vår egen omkrets. Hva vi spiser, hvor det kommer fra. Søppelet vårt, hvor går det. Blir det borte? Hvordan vi oppfører oss med andre, hvilken enorm effekt det faktisk har på andre. Samspillet. Magi! Det blir ikke lagt merke til.

For hva vil det si å være våken? Hva er denne omtalte ”AWAKENING” ……. Som det er så mye snakk om?

Å våkne handler rett og slett akkurat om det å våkne. Våkne opp. Vi MÅ våkne! Vi har et ansvar på denne planetene, som de fleste av oss ikke har peiling på at vi har. Vi bor på planeten, opptar plass, men vi tar virkelig ikke noe ansvar for å ta vare på den, eller de andre som bor på den. Dette holder det nå på å bli en slutt på. Eller, såpass mange holder på å våkne, at mange movements er satt i gang for å spre kunnskapen om hvorfor vi må våkne. Og hvorfor vi faktisk sover. Hva det faktisk betyr! Dette er alvorlig. Så føler dere noe nå, så har dere en god grunn til det. Dette er viktig.

Flere og flere våkner opp, og skjønner at vi alle har et ansvar å ta, om det så er for å hjelpe til med å dele kunnskap, som det nå har blitt så lett for oss å gjøre takket være sosiale medier, eller om det er å begynne å bli bevisste på hvilken mat vi putter i oss, hva industrien som produserer mat faktisk gjør med dyr, planter, miljø, mennesker, med havet etc etc. Dette ansvaret har vi å bry oss om.

Vi mennesker bryr oss så altfor lite om andre enn oss selv, at vi har latt planeten, og alle som bor på den, bli behandlet med tortur og grusomhet. Kun for at vi for eksempel skal få mat i magen, dyre skinnvesker, dyre skinnklær, etc etc.

Vi fortjener å gi kjærlighet til oss selv, og like mye kjærlighet til alt og alle rundt oss.

Det handler om å forstå at vi alle er ett!
For vi er ett!

IMG_0185

Vi er ett med naturen, vi er ett med alle dyr, og mennesker. Vi er alle energier.

Og vet dere hva? Vi er alle egentlig brødre og søstre! For de første menneskene på denne jorden er jo våre forfedre, er de ikke det?

Og hvordan behandler vi egentlig hverandre?

Og dette er det jeg ønsker å formidle i dag. Vi alle er ett. Og at vi alle må våkne opp og begynne å være kjærlighet. Kjærligheten vi opprinnelig er. 100% kjærlighet var vi ved fødsel! Og med kjærlighet kan vi ikke gjøre så mye galt. Kan vi vel? Så lenge du gjør alt i din makt med kjærlighet, og kan si det til deg selv i alt du gjør, så er jeg kjempe fornøyd. Så vi må gå noen steg tilbake, og ta oss sammen. Bli de vi opprinnelig var da vi ble født, kjærlighet.

Spis med omtanke og kjærlighet for dyr, velg økologisk. Ta vare på miljøet med kjærlighet. Ta vare på de rundt deg med kjærlighet. Gi deg selv all kjærlighet du kan gi, og tillat deg å være uperfekt. Så lenge du prøver å være den beste versjonen av deg selv, så er du kjærlighet.

Be love!

Her er en video til inspirasjon;

Alicia Keys: I Was Born An Activist

"Silence is violence." — Alicia Keys explains why activism is so important

Posted by NowThis on Sonntag, 28. August 2016

Godt å være så smått tilbake,

Love C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *