Så hva skjer med meg egentlig…? I quit!

Med vilje har jeg tatt en pause fra sosiale medier, og da spesielt bloggen. Og det er rett og slett fordi jeg trengte det. Å være konstant tilgjengelig, å vite at det forventes å få oppdateringer daglig, presset i den sosiale verdenen. Det hele ble litt mye i det totale kaoset. Hodet mitt har vært fullt med tanker og planer. Jeg flytter til utlandet om kun få uker, og alt har gått helt sykt fort i det siste.

Alle planer om flytting og reising kom veldig brått på i høst, da jeg innså at jeg var langt på overtid her i Norge. Og det er stort sånn alt foregår i mitt liv. Det kommer kjapt, og det skjer fort. Og det har vært helt UTROLIG deilig å bare leve de siste to månedene. Jeg trengte faktisk å bare det å leve litt, uten at noen andre visste hva jeg gjorde. Har møtt så utrolig mange kule mennesker, opplevd så utrolig mye kult, og bare vært helt fri.

Jeg undervurderte også litt hvilken påvirkning jeg faktisk kan ha på folk, og hvor avhengig mange kan bli av en blogg, og jeg kjente veldig på alle forventningene. Jeg elsker å hjelpe, jeg elsker å dele, men når jeg selv står midt i et veikryss, så er det godt å bare trekke seg tilbake å føle litt. Ikke bare det så likte jeg å se på bloggen som en dagbok, hvor jeg ikke alltid helt tenkte over hvor mange som faktisk leste. I begynnelsen så jeg masse på tallene, og det motiverte meg, mens da jeg i desember hadde 2-3000 lesere nesten hver dag, så fikk jeg plutselig en helt ny følelse. Jeg ble ikke glad over tallene! Tallene jeg har jobbet SÅ hardt for å få, som istedet ga meg en liten fryktfølelse. Jeg kjente på det at alles øyne var rettet mot meg. Og plutselig kom det en prestasjonsangst også. Det var mange følelser som fikk meg til å ta en pause noen dager. Og det var disse dagene som ga meg mest glede. De dagene uten blogg, og sosiale medier. Og jo mer tid jeg ga meg selv, jo mer skjønte jeg at bloggeperioden kanskje var over for en stund. Jeg har prøvd, gitt alt, begynt å gjøre det veldig bra, og det er dessverre ikke dette jeg vil drive med. Blogging. Men å skrive er gøy, så jeg skal jobbe med å finne ut mer av hva jeg skal med all tiden jeg har fremover.

Det som mange ikke tenker over er hvordan internett har en tendens til å suge en inn. Man lever nesten mer på nett enn i den virkelige verden. Det er kjempe gøy, men veldig intenst. Men man kan også miste seg selv helt. Og det fortere enn man aner.

Jeg har altså derfor bestemt meg for å slutte å blogge, og da etterhvert heller gå over til denne nettsiden som jeg så kort har fortalt dere at jeg holder på å sette opp. Tingen er at det tar så mye lenger tid enn jeg trodde, og så har alle videoene jeg har redigert med trening plutselig forsvunnet fra Imac´en vår, så jeg har vært litt frustrert over det. Må redigere alle på nytt igjen! Og dette tar dessverre tid. Og bare om få dager reiser jeg til India i en hel måned med lille Oliver, så da blir alt utsatt. Igjen. Men ingen fare, får bare ta med meg alt til India, hvor det blir mer enn nok tid til å redigere der for å si det sånn! 😉

Men en ting vil jeg bare ha sagt til dere, og det er TUSEN TAKK. Tusen takk for at dere har vært så tolmodige med meg. Jeg føler jeg har skapt mange forventninger nå på nyåret, men så kan jeg ikke levere. Jeg har vært egoistisk. Noe som faktisk er helt lov. Og det har vært viktig og riktig, og jeg har fått gjort masse for meg selv. Livet mitt går inn i en helt ny og magisk epoke, med masse reising og opplevelser. Det har vært utrolig tungt å sitte med dårlig samvittighet fordi jeg ikke har levert i det siste, men dette kan vi alle lære av. Vi skal nemlig ikke ha dårlig samvittighet for at alt ikke alltid går som vi håper. For ofte har universet en helt annen plan for oss, og da alltid til det bedre. Jeg er så ufattelig heldig som får muligheten til alt dette, og jeg håper bare at dere kan bruke alt jeg har skrevet siden sommeren, til å komme til det punktet hvor dere innser at dere også kan gjøre hva dere vil med livet deres. At dere innser hvilken makt dere har over dere selv, og at drømmer absolutt er noe vi skal jobbe i mot. Alltid.

Jeg skal selvfølgelig dele mer med dere, som ønsker inspirasjon og motivasjon, men da blir det via Instagram. (carolinewergeland.no), og artikler vil etterhvert komme ut på nettsiden min, når det er meningen at jeg skal gjøre.

Men fra nå av blir det ikke mere blogging på meg.. Vi kan si inntil videre.. Dere finner meg på snap, hvor jeg skal dele fra både India og Tarifa, og alle mine reiser; (carowerg), og selvfølgelig Instagram.

Jeg ønsker dere alle masse lykke til, og jeg håper at dere vil ta en titt på nettsiden når den endelig skal stå ferdig.

Er det noe som helst er jeg alltid å treffe på mail; post@carolinewergeland.no

I love you all! And remember, you all are really fucking amazing! <3

Og sist men ikke minst; Vi er skaperene i vårt eget liv; hva vil du skape fremover i ditt liv?

Håper jeg kan inspirere på mine sosiale medier 🙂

Lots of love C

5 Comments

 1. Herlig å høre at du tar en pust i bakken energi freak 😉 Innover nå <3 Ta vare på deg selv og din lille prins, det er alt ansvaret du har <3 (sjekk ut Teal Swan på youtube hvis du ikke har allerede) Klem

  1. Haha, nå er det all me, endelig 😀 Og Oliver kommer til å nyte det akkurat like mye, free as a bird on the beach 😀 Så koselig å høre fra deg forresten!! Du er hjertelig velkommen til Tarifa om du plutselig vil rømme til paradis 😉 <3 Helt seriøst!
   Håper at alt er kjempe bra med deg!! Kjempe god klem!

 2. Elisabeth

  For en kvinne og ikke minst for en inspirasjonskilde. Dette blir utrolig spennende❤️

 3. Jeg skjønner deg SÅ godt! Det er så flott du gjør det rette for deg. Du må ha god tur til India, har vært der selv, og jeg elsker virkelig det landet (ikke fattigdommen da). Skal selv til Iran med lille babyen min 😛 Stå på videre, følger deg allerede på instagram 😉

 4. Hei – jeg kommer nok til å savne bloggen din:) men, jeg ønsker deg massevis av lykke til og synes jo det er veldig inspirerende og fantastisk at du følger og gjør det som er riktig for deg:) Kos deg med alt du foretar deg – du er virkelig et forbilde:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *