Vil du være med på mitt prosjekt “super helse”? :D

Det er helt stille i huset. Det er mandag, og jeg er helt hjemme alene. For første gang på lenge. Det er virkelig til å føle på. Helgen har gått rasende fort som vanlig, men heldigvis fikk vi skvist inn en skikkelig deilig skitur i går. Jeg snakket til meg å ta pulken, for å lette litt på fyllesjuken til Jesper, noe jeg angret bittert på mens vi gikk. Hvem hadde trodd det skulle være så mange oppoverbakker her på Nærsnes? Han lille er som å dra på en 15 kilos vedsekk, og med skøyteski så kommer man seg nesten ikke fremover. Det var drit tøft!! Men, så positiv som jeg alltid skal være, så så jeg på det som god trening. Trengte å svette litt, og få ut litt energi. Ga Jesper noen forvrengte smil, mens hans skøytet frem og tilbake, forbi meg. Skal ikke gå utover mitt humør i hvertfall! (Tvangspositivist? stabeist as!!))

“Life is so much better being positive”! 

Dagen idag skal gå til å filme treningsøkter til mitt nye prosjekt. Egentlig et prosjekt perfekt, som virkelig funker. Jeg jobber intenst med akkurat dette for tiden, da det virkelig er noe jeg er god på. Derfor har jeg bestemt meg for å gjøre det til min business. Jeg skal rett og slett lage en full livsstilspakke, hvor dere får treningsvideoer, kostholdsplan, og oppskrifter en hel måned. Ned i vekt og strammere kropp er resultatet jeg lover. En livsstilspakke du kan bruke hele året om du vil, da jeg gir alle de verktøyene man faktisk trenger for å gjennomføre det. Jeg lager denne pakken, da jeg selv skulle ønske at dette fantes da jeg trengte det. Jeg har gjort så mye research, men fant aldri den komplette pakken, som jeg ville ha den. Den er fri for kjøtt, alt skal være økologisk, og du vil virkelig føle deg tipp topp etter denne ene måneden. I tillegg så får man et par coaching timer med meg, om man ønsker det, og da over skype. Etterhvert skal jeg også ha spennende retreats til Spania, med samme formål. Super gøy!!! 😀

Hva tenker dere, er dette noe dere vil ha?

Håper på å få den ferdig i begynnelsen av februar 😀

Over til noe helt annet. Hvordan føler du deg for tiden? Følger du magefølelsen, og er “flink” til å ha det bra med deg selv? 😀

Er du noen gang i tvil på om du følger magefølelsen, kan du faktisk enkelt koble deg inn på deg selv, ved å gå inn i et rom hvor det er helt stille, og sette deg ned å meditere. Å meditere kan bety så mye, men i prinsippet skal du bare sitte helt stille, kjenne at tyngdekraften drar deg ned gjennom jordflaten, og puste rolige, dype pust. Lukk øynene. La det gå noen minutter. Så kan du stille spørsmål i hodet ditt, og se hvilke tanker/svar som dukker opp. Merk deg hva du tenker, hvilke svar du får. Hvordan kjennes det i magen når du får svarene? Kjennes det riktig? Får du en lettende følelse av svarene du får? Ikke? Prøv igjen 😉

Vi har faktisk alle svar i oss. Selvom mange av oss ikke vet det, eller gidder å lete etter de. Noen ganger er vi kanskje redd for svarene vi skal få. Og bare der har vi en bekreftelse på at vi vet svarene, men at vi ikke liker de. Tricky tricky 😉 Mange er ikke klare for å følge sjelen sin, og vil bare være der de er, i totalt trygghet. Da skjer det heller ingen fremgang dessverre. Vi alle har vår reise, og noen er ikke helt klare for å ta den reisen de egentlig skal i dette livet. Litt kjedelig, og litt feigt, men igjen, det er deres reise, og dere velger helt selv hvordan dere vil leve. Svaret har dere i hvertfall inni dere, om dere skulle ønske å utfordre dere selv 😉

because-sometimes-you-need-a-rainbow-butterfly-unicorn-kitten

Sitter og venter på at IMovie skal bli ferdig her, så jeg kan begynne på den laange videoredigeringen. Å bo på Nærsnes har sine ulemper også, da internettet her kun er 4g, selv på data 😉 Alt tar med andre ord TID! Poop.

Ha en fantastisk dag videre, og husk, what doesn´t challenge you, doesn´t change you 😉 <3

Love C

11 Comments

 1. Høres VELDIG bra ut!! Dette kunne jeg tenke meg også. Blir spennende! Ha en fin kveld 🙂 Snx snart :*

  1. Hipp hurraa, så gøy at du synes det er interessant! tror det blir veldig bra altså! Føler ihvertfall det selv 😀
   Sees snart! God klem <3

 2. Mette Nygaard Moss

  Gleder meg til å lese mer om prosjektet!
  mnm

  1. Å så hyggelig, det blir jeg kjempe glad for å høre 😀
   Ha en nydelig kveld, så kommer det noe mer snart 😀

 3. Christina

  🙂 You go girl – great approach – keep on inspiring 🙂

 4. Hei:) Jeg lurer bare på om du driver med private coaching timer ?

  1. Hei Amina:-) Ja, gjør det:) du kan kontakte meg på mail og fortelle litt hva du trenger hjelp til? Post@carolinewergeland.no 😀

 5. Hei! Jeg er så spent på dette prosjektet! Når tror du det blir ferdig? 🙂

  1. Heei Ida:-) Oof, det har tatt litt lenger tid jeg hadde trodd, men denne uken blir jeg ferdig!:D
   Jeg lager en pakke til dere som virkelig vil gjøre noe med kroppen deres;)!!
   Ha en nydelig helg!:D

 6. Spennende prosjekt! Retreat høres herlig ut! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *