Jeg tar noen viktige valg for meg selv…

De små valgene som påvirker en for alltid.

Dette innlegget skrev jeg på fredag kveld, men det har vært noe galt med bloggen, så ble ikke publisert. Men bedre sent enn aldri… 😉

“Nå ligger jeg på et hotellrom i Oslo. Mamma er barnevakt for Oliver, og Jesper ligger her ved siden av meg. For kun få timer siden skulle vi to ha vært på Vixen Blogawards. Alt var planlagt til punkt og prikke. Jeg gledet meg.

Planen var å spise litt mat først, en aldri så liten date nå som vi endelig har en kveld for oss selv. Alt gikk etter planen, helt til vi hadde et fantastisk måltid på Asia på Aker Brygge.. Vi bestemte oss for å boikotte hele Vixen, og heller dra å spille bowling! What???? Oh yes. Dere leste riktig.. Vi boikottet!

Mange vil kanskje ikke forstå dette i det hele tatt, men for meg så var dette et litt kult valg å ta. Vi valgte rett og slett å ta litt avstand fra dette “kjendisopplegget” rundt denne bloggingen, og bare være oss. Og dette valget var så godt, og vi ble litt stolte av oss selv. Vi følte oss begge litt lettet, og spesielt morro var det at vi da ville gjøre noe vi ellers aldri gjør, nemlig å spille bowling. Vi endte opp med helkveld med bowling og biljard, og det er lenge siden jeg har kost meg så mye. Hadde vi dratt på Vixen hadde Jesper bare stått ved min side, og egentlig ikke kjent noen. Det ville ikke vært noe morro for han.

I verden idag er det så lett å bli fristet til å være med på det jeg kanskje vil kalle litt overfladisk, uten at det er noe som helst galt i det. Jeg har det utrolig gøy med UI gjengen, men noen ganger så kan jeg også føle at jeg mister meg selv i det til tider. At jeg får en maske i mengden, og at få egentlig vet hvem jeg egentlig er. Man får ikke nok tid til å bli kjent.”

Skriver videre på dette nå idag;

Jeg kjenner at jeg trenger en liten pause fra bloggestyret rett og slett, og se hvor det tar meg. Det er derfor det har blitt litt lite blogging denne uken, da jeg må føle meg litt frem. Jeg må føle at dette gir meg like mye som det gir dere, da jeg ikke tjener nok penger på det enda til at jeg kan slippe alt annet arbeid. Jeg har kanskje ikke fått helt det jeg har blitt lovet heller, og det kan også bli litt frustrerende. Så da er det heller motivasjonen min det må stå på.

Jeg jobber iherdig med å få til et treningsopplegg til februar, med matplan og alt, men dette må man da betale en liten sum for, da det krever utrolig mye av meg.

Men jeg er her enda, og jeg beklager at det har vært litt lite fra meg, men jeg må bare vite at jeg skriver fra et sted i meg som gir glede, og ikke at det bare skal være en plikt. Og da må jeg kanskje fra tid til annen, bruke litt ekstra tid på å reflektere litt. Og samtidig må jeg også prioritere de dagene jeg skal jobbe med bedriften min, og de små rollene jeg har i reklamer og filmer, som kommer oftere og oftere. Og det tar ofte hele dager.

Håper dere forstår.. Det krever så utrolig mye å blogge, tro det eller ei, så for å få ballen til å rulle privat, så går det nå litt utover bloggingen..

Nå er det trening, før jeg skal på lageret og sende ut varer fra nettbutikken 🙂

Ha en fantastisk dag!

Love C

3 Comments

  1. KREATIV-I-TET

    Så ut som dere koste dere (på snap) ihvertfall! 🙂 Viktig å ta noen sånne valg i blant, kjenne på magefølelsen og drite i hva andre evt. måtte mene. Selv ble jeg hjemme på sofaen, skulle egentlig på etterfesten… men siden formen ikke har vært bra og jeg rett og slett jobbet mye den dagen og ikke orket å stæsje meg opp ble et bare sånn. Helt riktig for meg den kvelden.
    Er også enig med deg i det du skriver og føler rundt bloggen. Det skal jo ikke bare bli et evig jag og mas om klikk og lesere, man må føle at man har noe å si også. Det er jo (dessverre) sånn at vi selvstendige som oftest må prioritere de jobbene som gir penger til mat på bordet, og så lenge bloggen ikke gir mer enn til noen smuler er det ikke så lett å forsvare all tidsbruken alltid… jeg håper du finner ut av det og at balansen blir akkurat passe for deg :-*
    Ha en finfin mandag! Klem AM 🙂

  2. Stolt av dine bra valg! Du er en vinner ❤️

  3. Så bra at du tar en liten recall på hva som egentlig er riktig for deg, både med hensyn til blogg og det å kanskje bare gjøre det man føler for der og da. Det er jo så befriende. 🙂 klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *