Hvis du kunne valgt HVILKEN jobb, HVILKET liv du ville…

Hva ville du da valgt?

Lever du i det livet? Er du i den jobben nå?

Hvis ikke, hvorfor ikke?

Hva hindrer deg?

Ja, hva hindrer oss i å gjøre det vi egentlig vil.

Er det samfunnet? Er det familie?

Hva er det?

Vår sjel vet hva vi er flinke på, hva vi kan best, og forteller oss hva det er vi bør jobbe med/holde på med. Sjelen vår forteller oss dette gjennom den omtalte magefølelsen, og intuisjon. Den magefølelsen som vi har hørt at vi må følge, men kanskje ikke tenker over hvor kommer fra. Vi har alle godt av å begynne å tenke litt over ting, reflektere. Ikke bare bli fortalt noe, og så bare følge det. Dette gjelder generelt alt, våkne opp litt. Få litt mer kunnskap om det vi ikke egentlig forstår. Og hvis magefølelsen alltid har rett, hvem er da magefølelsen?

Kan dere svare meg på det? Noen som har giddet å ense en tanke over hvem som forteller oss hva som er rett og galt for oss? Noe en hel verden vet at stemmer, men så blir vi fortalt at overtro er for de rare. Vi tror ikke, eller velge å ikke tenke så mye over, at det finnes mer mellom himmel og jord. Men magefølelsen vår tror vi på. Hmm. Paradoks..

Intuition-

Jeg er en som vil vite. Jeg vil vite alt! Og jeg ville veldig gjerne vite hvor denne magefølelsen kommer fra. Hvem som forteller meg alle MINE sannheter i livet.

Og svaret var ikke overraskende. Det er sjelen vår. Sjelen vår har svaret på alt, og ser alt. Og den prøver gjennom hele livet vårt å vise oss veien vår. Om vi går mange omveier, er dette en del av reisen vår. Det er overhodet ikke feil, så lenge vi kommer oss inn på det sjelen vår prøver å fortelle oss igjen. Den vet ALT!

einsteinquote

Og som vi nå er enige om så vet magefølelsen vet alt, mao, sjelen vår vet alt, så hvorfor ikke begynne å stole på oss selv, hva som er riktig for oss, og gjøre de endringen som må til for å gå den veien som er best for deg?

Den veien som vil gi den maksimal glede, og komfort er den veien magefølelsen prøver å vise deg/oss. Vi mennesker er så forvirret og preget av miljøet rundt oss, støyen rundt oss, at vi ikke klarer å lytte til oss selv lenger. I hvertfall svært få klarer det.

Jeg klarer det endelig! Men det har tatt meg 32 år! 32 år med mye støy, og mye rør. Men jeg nå er jeg her, og reisen hit har vært lang, og veldig spennende. Mye kunne jeg vært foruten, men det har jeg lært av. Men nå er det på tide å slippe helt, på alle hold. Leve slik magefølelsen forteller meg, og ikke bli preget av alt rundt lenger. Forventninger, vekk med de. Å bli sett på som totalt crazy er jeg veldig forberedt på, da friheten jeg nå skal få fremover er noe veldig få ville turt å ta seg. Jeg går inn i en energi, i en kraft, jeg aldri har kjent på før, som er så sterk at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Og denne kraften har vært tilgjengelig hele tiden. Den er tilgjengelig for alle. Men vi ignorerer den.. Og vi er ikke i ett med sjelen vår. Vi går alle andres veier, enn våre egne. (Obs, dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men veldig mange).

Hva sier egentlig magefølelsen din? Følger du den alltid? Er du der du skal være i livet? 100% lykkelig, og i ett med sjelen din?

Har du følt den følelsen før, at du er i et med sjelen din, og bare VET at det du gjør er riktig? DEN følelsen kan du få, og ha, hver eneste dag. La det brenne av glede, og passion inni deg. Så sterkt at du bare gleder deg til å våkne hver dag, og omtrent hopper opp. Det kalles å være i skaperkraften. Vi alle har den som sagt, det handler bare om å stoppe opp, og lytte. Hvorfor tror dere meditasjon har blitt så populært? Det er mennesker som har funnet ut at det å stoppe og, og lytte, er nøkkelen. Meditasjon er nettopp det. Ikke noe annet. En stopp, fjerne forstyrrelser i hodet, og lytte til hva som blir fortalt deg, av deg selv.

intuition-krishnamurti-v3

Dette er det livet vi alle bør omfavne. Livet fylt med energi og glede, og fri for frykt og bekymringer. Det er virkelig mulig!

Hva skal til for at du skal komme dit?

Do it.

Det var mandagens tale! Ha en fantastisk dag 😉

Love C

4 Comments

 1. Bra skrevet og veldig viktig tema. 🙂 Sannsynligvis det viktigste av alt. Når du er i Vortexen din så er du i synkronitet med alt som er. Da har du tilgang på alle talentene dine og uendelig mye mer. 🙂 Jeg har verdens beste jobb og blir rørt bare å tenke på hvor mye jeg elsker jobben min.

  1. Tusen takk 😀 Super viktig tema! Og ja, SÅ sant. Hva jobber du med egentlig? Tror ikke jeg har fått med meg det 😀

 2. Christina

  🙂 Fantastisk vel skrevet innlegg – love your spirit – namasté 🙂

 3. yesyoucan

  Hei!

  Leste denne posten først nå, men må bare kommentere. 🙂
  Hver dag er jeg et steg nærmere å komme i “kontakt” med meg selv. Sjelen i meg. Og det blir bare tyngre og tyngre å skulle gå på en arbeidsplass som jeg føler at “ikke er for meg”. Energien der gjør meg psykisk dårlig, og tiden snegler seg sakte avgårde. Sitter med en liten gründer i magen, og kjenner det er det rette for meg. Jeg trekkes mot det. Kan bare ikke akseptere at “this is it”, og jeg må fortsette i en jobb som tapper meg for energi. Alle bør ha noe de brenner for. Men med utgifter, og to små barn i barnehage, så blir aldri gründeren i meg prioritert…

  Dette bli liiiitt lengre enn først tenkt, og spørsmålet mitt var vel egentlig bare om du hadde noen tips til hvordan å komme seg i gang med drømmen om egen bedrift, du som er gründer? :))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *