Dette var jo DEN starten på året! Not my cup of tea.

Hvor kjedelig er det ikke å bli syk første uken av året. Hva i all verden er det for noe? Her er det mange prosesser som er igang i kroppen min kjenner jeg, så jeg kan egentlig skylde på meg selv. Alt skulle liksom skje samtidig. Ivrige meg. Kjørte hardt på med skøyteski i julen, og det i 8-10 minusgrader. Mye kald/varm. Deretter all denne julematen, mat kroppen min ikke er vant til som fikk magen til å kjøre på for fult døgnet rundt. Så var det hjem å pleie to forkjølede gutter, med lite søvn, og så skulle jeg selvfølgelig kjøre på med detoxing, juicing, og trening. Oppi det hele kjører jeg på med dyp coaching, og rører i mye rart som skaper store følelser. Det hele ble litt for mye for min lille kropp. 

IMG_1839

Jeg er kun forkjølet, men en skikkelig forkjølelse føles jo akkurat ut som en influensa, bare uten feberen. Tette bihuler, hodet banker, kroppen slapp, tett hals. Ja, you name it. Nettene får jeg jo såvidt puste, og alt renner. Heldigvis hadde jeg en rolig uke denne uken, og det som jeg hadde kunne fint byttes til neste uke. Har en reklamerolle imorgen kveld som jeg håper på å slippe å kansellere. Hva tenker dere, tror dere at jeg kan klare det? 😉 Har høye forhåpninger, samtidig som jeg ligger rett ut her. Men no cancelling yet!

Det værste med å være syk, må være det å ha en liten en som er totalt avhengig av deg. Igår måtte jeg i tillegg hente i barnehagen. Opp av sengen, inn i dusjen, fryse hele veien, finne noen filler som er behagelig samtidig som ser litt representative ut, ettersom det er første gang du ser barnehagen igjen på 2 uker. Æææ. Jævlig følelse! Ga meg selv et tappert forsøk på å sminke meg litt, men øynene lyver ikke. Bøanke, og halvåpne (eller halvlukkede, kommer ann på øyet som ser;)). Barnehagesjefen skulle selvfølgelig høre om hele juleferien vår, og fortelle om sin, mens jeg stod der og såvidt klarte å holde kroppen oppe. Men gleden av se Oliver var verdt det hele. Det store smilet, og de store øynene når han får se mammaen sin i døren. Han løper bort til første og beste leke han finner på gulvet, og skal vise meg den. Uten at han selv vet hva i alle verden det var han nå tok opp. Men stolt var han! Så kastet han den, og løp inn i armene mine. Han måtte gjennom en gjeng med små barn, som alltid drar i buksen min når jeg kommer. Igår skulle de alle i tillegg vise meg hendene deres, da de tydeligvis hadde hatt om hender den dagen. 8-10 hender viftende i ansiktet mitt, med setningen “mine hender, mine hender”. Barnehage hentingen er et kapittel for seg selv i hver dag 😉 Barn er de underligste vesener. Men Oliver lar seg aldri stoppe, og bryter seg gjennom barna og vi reiser oss opp i en trygg høyde. Og drar fort 😉 Hjem!!!

Så er det hjem, og rutinene begynner. Til og med støvsuging måtte til igår. Kroppen svettet, og skalv. Jesper måtte jobbe overtid til 21! Sykdom der og. Fikk en tåre på et tidspunkt. Sympati tåre for meg selv. Det er lov det. Jesper ringte ofte av dårlig samvittighet. Han prøvde alt han kunne å få noen til å ta senvakten. Ingen kunne. Men lite visste jeg at han egentlig skulle ha tidlig vakten idag og, starte kl 06, og fikk en til å ta den vakten! Halleluja! Tenk om jeg måtte ha stått opp idag tidlig kl 07, for å ta Oliver i bhg, med denne kroppen her. Så litt flaks hadde jeg heldigvis. hente slipper jeg og idag, så nå bør det gå den riktige veien.

Jeg må bare si; all ære til aleneforeldre. Å være syk, og ikke være to med et barn? Jeg bøyer med i støvet. Og jeg har bare en forkjølelse. Det er viktig å få hjelp noen ganger, uten tvil.

Idag har jeg ikke så mye annet å bidra med, enn akkurat om meg. Jeg skulle så gjerne ha motivert og engasjert, men jeg vil bare slappe helt av i hodet, og bare være. Bli frisk. Ingen tanker. Jeg håper det er greit 🙂 Imorgen får dere en ny juice i premie 😉 En juice som er helt fantastisk til rensing av lever, noe vi alle trenger nå 😉 Imens så koser jeg meg med en digg smoothie, stappfull av næring. Go 2016, GO!!!

Men enn så lenge, så skal jeg bare gjemme meg godt under dynen, og bli frisk <3

Ha en deilig dag!

Love C

6 Comments

 1. God bedring <3 Snart er du tilbake for fult 😀

  1. Jaaa, tusen takk 🙂 Gleder meg som en liten valp 🙂 <3 God klem til deg!

 2. Oi.
  Du som ALDRI, seriøst er syk?
  Har du sendt feile tanker ut i universet eller er det fullmåne igjen?
  😉

  1. Haha 😀 Hvem skulle trodd det! 😉

 3. Christina

  🙂 Gir kroppen den tiden den trenger fine deg , så kommer den å takke med stabil helse fremover – det gjelder å lytte nå og begrenser fysisk aktivitet på et minimum – riktig god bedring – Love & Hugs 🙂

  1. Jaaa, pleie kroppen <3 Er ikke så ofte den får 100% hvile, da den har en veldig aktiv sjel, så alt i alt er det litt godt og 🙂 Har jo en ettåring som krever sitt, og Jesper tar fulle ansvaret denne uken. Så litt godt er det og ja 😉
   Men må innrømme at 2016 kribler inni meg, og vil bare ut å leve og nyte! 😀
   Ha en nydelig dag og helg fine Christina! Life is amazing! We are divine <3
   Stor god klem <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *