Hvor kult er ikke dette? ;)

Noen ganger så angrer jeg på at jeg ikke bare står opp på natten, når jeg kommer på noen fantastiske blogginnlegg. Som i natt. Jeg tenkte så utrolig mye, etter å ha sett et kjempespennende youtube klipp, og ville så gjerne videreformidle budskapet. Kunnskapen sitter jeg på fra før, men hennes opplevelse av det hele var bare så utrolig fint. I tillegg er hun en forsker, på selve hjernen, som forsterker troverdigheten hennes betraktelig til de som er de naturlige skeptikerene.

Vær forberedt på å se noe utrolig spennende, som mest sannsynlig vil påvirke deg for resten av ditt liv 🙂

Hva tenker dere nå, nå som dere ser hva mennesket faktisk er kapabel til? Får det deg ikke til å bli litt mer nysgjerrig på hva vi faktisk kan få til med hjernen vår?

Dette er mitt hobbyfelt, og dere aner ikke hvor mye mer kunnskap det er der ute. Hvor mye vi har tilgang til med hjernen vår. Om man bare har lyst til å utvikle seg 😀 Jeg elsker å se hva mer det er der ute. Hva universet kan tilby oss. Vi bruker bare en liten brøkdel hva hjernen vår. Tenk hva du kan få til om du bare blir litt nysgjerrig?

Her ligger jeg i sengen idag. Potte tett, etter å ha blitt smittet av mine to gutter. Har stelt og ordnet for de. Vært oppe med Oliver om natten. Og voila! My turn 😉

Men det går nok fort over 🙂

Ha en nydelig dag! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *