Nyttårsforsett; Juicing! :D

Juicing var noe jeg elsket å gjøre før. Jeg gjorde det masse! Så ble jeg gravid, tiltaksløs og litt lat, og så fødte jeg og fikk såvidt tid til å spise noe mellom slagene, og ihvertfall ikke tid til å ta opp en juicing maskin, og så flyttet vi, og så… bla bla bla. Juicingen ble nedprioritert, og fordelene det hadde ble totalt glemt. Men jeg vet at jeg elsket å gjøre det, jeg elsket følelelsen hver eneste juice ga meg, og nå er det nok unnskyldinger!

Igår juicet jeg min første juice på år og dag. Og ikke bare jeg, lille Oliver satt på armen og så på hele prosessen med de største øyne. Han fniste, og fulgte nøye med på alt jeg gjorde. Enda mer nysgjerrig ble han da han fikk sitt eget lille glass med juice, og med et kjempe stort sugerør oppi. Første slurken synes han var litt sur, da jeg hadde litt sitron oppi, så han lukket øynene. Plutselig kom det et stort nytelsessukk, og han åpnet øynene, smilte med hele munnen, og slurpet i seg hele juicen på bare sekunder. Et øyeblikk jeg gjerne skulle hatt på film, men som jeg skrev i dette innlegget, så hadde jeg bare ødelagt øyeblikket, om jeg hadde løpt for å hente kameraet.

Men jeg lagret det på netthinnen, og vi koste oss skikkelig! Er så deilig å se hvor glad han blir for sunn mat, og jeg føler virkelig at jeg har gjort mye riktig med han her på veien. Så juicing skal det bli mye av fremover! Er jo en skikkelig næringsbombe som tas rett opp av kroppen, ettersom maten er flytende.

Her er oppskriften på årets første juice;

  • 1/4 sitron (øko)
  • 1 halv søtpotet (øko)
  • 3 stenger stangselleri (øko)
  • 2 epler (øko)
  • 1 halv agurk (øko)

Ta av skallet på sitronen.

Alt annet hiver du bare oppi maskinen, uten å gjøre noe annet enn å skylle det litt.

Easy peacy, taste like heaven! 😀 Fikk du med deg handlelisten jeg la ut til dere igår, med kun økologisk mat?

Ikveld skal dere få en middasoppskrift. Rene matdagen idag! 😀

Ha en nydelig dag videre!

Love C

3 Comments

  1. Du er veldig inspirerende-takk!!!!! Kommer til. å følge deg framover

  2. Du er veldig inspirerende-takk!!!!! Kommer til. å følge deg framover

    1. Å så hyggelig Silje! Tusen takk!!:-) <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *