En supergod middag på under 300 kalorier! :D

Vi kan ikke lyve og si at vi ikke tenker på sommerkroppen allerede. Jeg gjør ihvertfall det. Jeg har et veldig sunt forhold til kroppen min, jeg elsker den uansett hva, og jeg synes det er gøy å se hva jeg kan få til med sunn mat, riktig mat, og trening. Hvert år på denne tiden gjør jeg en ekstra innsats, da det er nå jeg er best motivert. I julen koser jeg meg masse, så mye at jeg og min svoger sa vi var på fatcamp, og vi spiste og koste oss dagen lang. For meg å få dette forholdet til kroppen min er utrolig godt, da dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har hatt spiseforstyrrelser i mange år da jeg var yngre. Men jeg har jobbet meg opp med en styrke innvendig, og en stor kjærlighet til meg selv.

Selvfølgelig har jeg komplekser fra tid til annen, men det plager meg ikke sånn som det gjorde før. Nå så tenker jeg bare “men det kan jeg bare jobbe litt ekstra med, så blir det bedre”. For jeg elsker å se bra ut, jeg elsker å ha en trent kropp, og for meg er det bare sunt å ha dette forholdet til kroppen min. Det er sunt å trene, og det er sunt å ha noe som driver en, og for meg er det gøy å hele tiden kunne jobbe mot noen mål. Jeg vil overhodet ikke se ut som et fitnessmodell, kun pent/normalt trent, og det kreves det ikke mye av meg for å klare.

Videoene jeg har lagt ut tidligere er en kjempe enkel vei mot en sunn og fin kropp. Det finnes mange muligheter for å nå målet du setter deg. Jeg varierer hele tiden, for å aldri bli lei. Blir jeg lei, så tar jeg faktisk en pause, da jeg presterer best når jeg gjør det som gjør meg glad. Før så trodde jeg en pause ville ødelegge alt jeg hadde jobbet for, men så var jeg gravid, og kunne ikke trene på 4 mnd, og så hvordan kroppen faktisk holdt seg helt fint. Ja, musklene gikk litt vekk, men de kom tilbake bare med en måneds trening da jeg var klar igjen etter fødsel.

Har også vist dere denne appen som jeg bruker når jeg går inn i treningsmodus, og vil spise mer riktig. Jeg har begynt på 5:2 dietten igjen, da denne dietten er helt fantastisk for meg, og min kropp, og ikke minst helsen. Og da er Lifesum appen igjen helt super.

I går hadde jeg min fastedag, som jeg har da hver mandag, og torsdag. På de dagene spiser jeg kun 500 kalorier. Det går kjempe fint, da jeg bare spiser masse grønnsaker, fisk, og litt frukt. Det er bare å vite hvilken mat som inneholder minst kalorier, så går dagen kjempe fint. Var ikke sulten i det hele tatt, og det til tross for all maten jeg har spist hele julen.

Her er en kjempe fin middag til de som ønsker å gå ned i vekt. Den inneholder masse proteiner, sunt fett, og nesten ingen karbohydrater. Bra for kropp og sjel!

collage11

Dette trenger du til en pers;

 • Torsk naturell (ca 150/180 g per pers)
 • 1 avokado
 • 1 hvitløksfedd
 • 1/4 paprika
 • 1/4 agurk
 • 1/4 eple
 • 1/6 rødløk
 • Litt fersk koriander
 • 1 klype himalayasalt
 • Litt smør til å steke torsken i

Slik gjør du;

Hakk opp paprika, agurk, rødløk, eple og koriander i bittesmå biter i en skål. Ha gjerne litt sitron over for å få en frisk smak.

Stavmiks avokadoen med hvitløksfedden. Ha himalayasaltet i. Smak deg frem til den smaken du vil ha. Du må gjerne bruke annet krydder i, om du vil det.

Stek torsken på middels varme med litt smør i pannen.

Voila! Super enkelt, super sunt, og veldig lite kalorier. Perfekt for de som vil ned i vekt, med også et perfekt måltid til de som trener, og trenger mye proteiner.

Ha en fantastisk middag! 😀

Love C

2 Comments

 1. Henda i været for et fornuftig forhold til kropp og mat! Må bare få si at jeg virkelig elsker å følge bloggen din og lese så mye inspirerende tekster 🙂 Setter veldig pris på forslag til økologiske og sunne matretter siden jeg er veldig ny i det gamet selv, men har blitt veldig interessert i kosthold, og ikke minste økologisk mat, det siste halvåret. Gleder meg til å følge deg videre i 2016! Ønsker deg alt det beste for det nye året med alle de spennende planene og prosjektene du har for deg og familien din<3 stor klem!!

  1. Tusen takk Andrea 🙂 Så hyggelig tilbakemelding!! Hipp hurraaa 🙂 Skal prøve å levere så godt jeg kan!! 2016 blir kjempe bra! God klem fra Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *