Da går vi all in da eller? :D

Noen som følte det var en litt tung start idag? Eller er du der hvor jeg er, hvor man nesten er overklar for en frisk start?

IMG_6458-1024x576

Jeg elsker en ny start. Ikke fordi jeg hadde en dårlig slutt, men nå føler jeg at jeg har muligheten til å gå enda litt mer inn i kosthold og trening igjen, da desember ble en litt slapp måned. Både på treningsfronten, og på matfronten. I julen spiste jeg en god del kjøtt, noe jeg er veldig klar for å kutte ut. Litt viltkjøtt, en gang i blant er bare godt, men å spise dyr bare føles mer og mer feil ut. Det er jo store propagandaer på Facebook for tiden, hvor flere og flere kjendiser i USA kutter ut kjøtt, fordi ved å spise kjøtt, så er du akkurat like delaktig i den grusomme dyremishandlingen. Og det er jo kjempe sant! Jeg spiser jo aldri kjøtt som ikke er økologisk, men i julen gjorde jeg det, da vi var mye borte og spiste. Og jeg ble dårlig! Samvittigheten har begynt å spise meg opp innvendig, etter all denne kunnskapen som jeg nå sitter på. Ikke **** om jeg skal være en del av denne grusomme industrien. Så da må jeg faktisk kutte ut kjøtt helt. Og det er det verdt, om jeg kan bidra til at dyr kan få det bedre. Vi alle kan, det er helt opp til oss selv. Jeg har ihvertfall ikke hjerte til å være en del av grusomhetene. Jesper er også helt med nå, og det er kjempe gøy. Vi har avtalt at vi skal lage mye mer mat sammen, og at vi skal være flinke med å eksperimentere mer med raw food også. Her er det jo bare en vei å gå 😀 I tillegg fikk vi en bok til jul av Trine Berge, Jespers tidligere kunde, og min tidligere sjef, som er forfatteren av boken “Rawfood”, som kom ut nå nettopp. Denne skal bli min store inspirasjon denne våren. Skal dele videre med dere selvfølgelig. Juicing, og rawfood, here we come! Har gjort dette mye for et par år siden, og effekten var så utrolig kul, at jeg ikek helt skjønner hvorfor jeg datt litt av. Tror det var vanskelig å holde meg så flink da jeg ble gravid, hadde mindre energi til å lage mat, og kroppen ville ha så altfor mye rart. Og kom meg liksom ikke igang igjen før nå. Men bedre sent enn aldri! Gleder meg som en liten unge 😀 Vi startet faktisk allerede på lørdag med søtpotetfries, guacamole, oppkuttede grønnsaker, og 2 andre dips. Smakte himmelsk, og vi ble stappmette. God start altså!! (Dere som følger meg på snap så jo alt:)) //snap; carowerg)

9788202450830
Boken kan du få her!

Men! Dette krever jo en ekstra innsats av meg fremover, og det er jeg klar for. Men jeg håper på å få til en abonnementsløsning, hvor dere som vil kan få tilgang på massevis av oppskrifter, treningsvideoer, og ukentlige matplaner til vektnedgang. Ikke bare det så vil dere få bruke meg som deres private fagperson, og kan spørre meg om alt. Jeg må nesten ta litt betalt for dette, da jeg ikke kan legge så mye arbeid i noe som jeg ikke kan tjene penger på. Det vil jo ta opp store deler av uken min om jeg skal legge sjelen min i det, og jeg tjener jo ellers ikke noe penger på blogging enda. Synes det er hyggeligere å tjene penger på arbeidet sånn, enn å drive å legge ut masse unødvendige annonser for å få inn penger. Er dere ikke enig?

Skal legge ut en handleliste til dere ikveld tenkte jeg, på forespørsel fra en leser, som ønsker å vite hvordan man kan leve økologisk og sunt en hel måned på kun 5000 kroner, som en familie.

Jeg skulle gjerne ha lagt ut mer akkurat idag, men det må nesten vente til imorgen, da det er planleggingsdag i barnehagen idag, og Oliver er hjemme. Dvs at jeg nesten ikke får gjort noe på dataen da han krever sitt 🙂 Men imorgen starter min hverdag for fullt, og det blir veldig godt.

Tenker at jeg kjører igang en ny treningsutfordring 1 februar, som går ut hele februar. Da trener vi hele kroppen, og dere trenger kun dere selv, en stue, og en sekk med litt sko/bøker. Håper dere er med på det 😀

Enn så lenge, nå skal jeg ned å lage en grønn juice 😀 Legger ut oppskriften senere 😀

Ha en fantastisk mandag enn så lenge!

last ned

Love C

4 Comments

 1. Christina

  🙂 Great move – go for it girl – loooove your energy 🙂

  1. Føles allerede amazing!! 😀 Og veldig gøy at Jesper er med og:) Dette blir et fantastisk år Christina!! Vi møtes til lunsj snart, skal bare få litt lønn først <3
   Ha en nydelig imens!!
   Lots of love xoxo

 2. Har du sett Cowspiracy? Hvis ikke, du må se den!! Du vil elske den

  1. Åh, har ønsket å se den lenge!! Skal se den nå snart, promise <3 Takk for tips!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *