Når man legger seg klokken ti på nyttårsaften! #småbarnsforeldre

Godt nytt år! 😀

Hadde dere en fin feiring? Jeg er faktisk litt flau over å måtte fortelle at vi faktisk halvsov i sengen klokken tolv. Vi står opp så tidlig hver morgen på grunn av småtassene, at vi la oss klokken 22, etter å ha spist nydelig mat, skålt med champagne, og sett på nyttårsprogrammer på tv. Men klokken 22 så var vi faktisk på siste verset 😉 Vi bestemte oss derfor for å legge oss litt, og se på litt film i sengen hver for oss, og der ble vi! Sånn er det med småbarnsforeldre som må opp klokken 6 igjen 😉 Vi var stuptrøtte! Men det var en utrolig koselig kveld, og det gjorde oss ingenting, da vi har hele livet på å feire andre nyttårsaftener! 😀

IMG_8698IMG_8726IMG_8790IMG_8755IMG_8777

Nyttårsmiddagen vår i år ble pinnekjøtt, da vi ikke rakk å spise dette ellers i romjulen, og alle ville ha pinnekjøtt før julen offisielt var over. Så da ble det pinnekjøtt! Jeg hadde laget laksemousse for første gang, til forrett, men den hadde hunden til lillesøster få tak i ute på bordet! Jeg var så utrolig fornøyd med den, og vi alle gledet oss skikkelig til å smake på den 😉 Hunden hadde i hvertfall tidenes nyttårsmåltid!

IMG_8688
Det enkleste nyttårsbordet, men det koseligste da det har gått i tradisjon i alle år på hytta til familien til Jesper.

Til dessert lagde jeg en liten frukt salat, med 70% sjokoladebiter, og hjemmelaget is søtet med kokosblomstsukker.

Tidligere på dagen grillet vi et par pølser, og litt pinnebrød i peisen, bare for å gjøre noe litt morro for barna. Kjempe koselig for dem å prøve seg på nye ting, nå som de er så våkne og ivrige etter å lære 😀

IMG_8665IMG_8643IMG_8626

For oss var det en perfekt nyttårsaften, helt rolig, og veldig etter småtrollene sine rutiner. Neste år blir en skikkelig fest på oss, når de små er litt større, og kan være med bort 😀

Idag tidlig var det tidlig opp, pakke ned hytta, vaske ut, og så dra. Og nå er vi tilbake i Hønefoss, for å spise flere kilos hummer, som er vår 1. nyttårstradisjon. Den beste tradisjonen jeg vet om, hummer er nemlig min favorittrett 😉

Imorgen skal vi videre hjemover, og ha to dager hjemme, før vi kjører igang det nye året for fullt. Kjenner jeg er skikkelig spent, da det r alltid er store forventinger til et nytt år, og spesielt etter en så lang ferie. Man må liksom kjøre igang rutinene igjen, før man kommer seg helt igang igjen.

Og her i huset skal det kjøres på med masse rawfood, og juicing, så kroppen kan få renset seg etter en jul med altfor mye kos 😉 Blir hardtrening og ren mat på oss alle!

Skal dere alt å veien, både oppskrifter og treningsmotivasjon.

Men før den tid, ha en fantastisk 1. nyttårsdag! 😀

Peace&Love Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *