En liten oppdatering fra oss her i julen! :D

Nå sitter jeg i skrivende stund på hytta på Gålå. Snøen skaper en stemning jeg lenge har ventet på, og det er noe med fjellet som virkelig får roen til å legge seg. Jeg elsker følelsen fjellet gir meg!

Julaften hos oss var en utrolig fin kveld, men mange fler gaver enn jeg hadde forventet meg! Jo eldre jeg har blitt, jo færre gaver har jeg fått, men i år, da hadde jeg plutselig en stor haug med gaver etter kvelden. Ikke bare fikk jeg gaver, men jeg fikk så mange gaver med så fine tanker bak!

IMG_8345IMG_8482IMG_8414IMG_8399

Mamma hadde fått venninnen sin til å strikke helt like genseren, til meg og til Oliver, og det å være blant de fineste gavene jeg noen gang har fått. Så Oliver og jeg har matchet store deler av romjulen da, for å si det sånn 😉

920800_10153222263216867_5373550659947264997_o

Av Jesper fikk jeg også verdens kuleste gave, som gjør meg veldig bortskjemt. Dere vil kanskje ikke tro det engang, men det er par sko jeg har siklet på i mange år nå, de desidert kuleste skoene jeg vet om. Og i år så fikk jeg de til jul! Alexander Wang Gabriella bootie, med rosegull detalj. Jeg dånte noen sekunder da jeg så pakken. Jeg er heldig jeg <3

collage

En venninne av meg ga meg en gave som faktisk ga meg tårer. Kortet var bare så nydelig skrevet, og gaven var en gave rett fra hjertet. En kalender, for 5 år, hvor man skal skrive ned minner hver dag, for hvert år, og dette i hele 5 år. Det var denen gaven jeg fikk først, så kvelden startet utrolig bra, med en taus sippende mor 😉 Oliver løp rundt i ekstase med to små farris flasker, og hørte på Rod Stewart sine julesanger. Magisk! 😉

Jeg føler meg så heldig, og jeg er så utrolig takknemlig for alt og alle jeg har rundt meg. Oliver har feiret sin første jul hvor han faktisk forstår hva som skjer, og han løper bare rundt og hyler i ekstase. Man blir liksom litt paff av alle intrykkene man sitter med selv. Livet er bare så herlig, og med take på hvilket crazy år jeg vil skape for oss i 2016, så er det bare å nyte stillheten, og magien i den lange juleferien.

2 juledag dro vi opp på fjellet med lillesøster, mannen, og deres lille Emily, og her bare koser vi oss. Vi spiser masse mat, ser på deilige julefilmer, går deilige turer på ski, og barna stortrives i både pulk, og i snø.

IMG_8575IMG_8605 IMG_8582

Igår så danset vi alle sammen til Frost, som er den store hit´en i julen, og idag skal vi vel danse til Frost igjen 😉 Det er så utrolig koselig å se hvordan de bitte små blir litt større for hver dag. Mange inntrykk, meninger og uttrykk som går om hverandre her. Og veldig mye latter fra oss voksne. Lammet står og langtidssteker i ovnen as we speak, og jeg koser meg virkelig gløgg ihjel. God mat er vi flinke på her i julen!

Det blir ikke så mye blogging fra meg kjenner jeg, da det er veldig unaturlig å ta opp dataen mens vi er her oppe. Det går i ett, og vi har legger vekk alt av mobil og data store deler av dagen, så det blir totalt ferie fra hele omverdenen. Vi er tilstede i øyeblikkene, som jeg skrev om før julaften. Sunt! Anbefales på det sterkeste 😀

Tenker å lage et innlegg før nyåret, med mine forsetter før nyttårsaften. Viktig å gi det litt fokus, da et nytt år, er en ny mulighet for å starte med ferske ark!

Håper dere har en kjempe fin romjul, og håper det er greit for dere at jeg tar litt internett fri, og gleder meg til et nytt og spennende år med dere!

Ha en nydelig 4 juledag! <3

Stor klem fra Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *