Nå er det f**** meg din tur! Er du ikke enig?

Jeg gir dere verktøyene!

Om kun to uker går vi inn i et helt nytt år. Har dere tatt dere noe tid til å tenke over den enda? Jeg har snakket mye om hvordan vi bør sette oss mål, og følge våre drømmer, slippe frykt, og bare kjøre på. Er det kanskje 2016 som er året for forandringer?

Jeg sier JAAAAA!

Og jeg sier det av kunnskap, ikke av naivitet. Jeg har jobbet med dette så lenge nå at jeg kan med hånden på hjertet si at det har ordnet seg for alle jeg har hjulpet. Alle som har hatt den samme store frykten for feks økonomisk trygghet, som jeg ser tynger mest. Men de har alle kommet seg gjennom frykten, og klart å jobbe mot drømmr og mål, istedet for fokus på penger. Ingen ting er gjort på dagen, det må man vite, men at man ihvertfall tar tak, og jobber seg mot målet sitt er viktig. Gi livet ditt mening!

Ja, mye har skjedd i livene våres, som kan holde oss igjen. Hva hvis´ene som vi har så mange av. Fortiden skal vi nå legge bak oss. Vi skal ikke rømme fra fortiden, men vi skal lære av den, og tilgi det som har skjedd oss. Ta den med oss som kunnskap. Uten fortiden vår hadde vi ikke vært den vi er idag, husk det! Alt du har opplevd har formet deg til det fine mennesket du er idag. De som har opplevd mest, er som oftest de med mest empati for andre, og oftest de som ikke trenger å skrike høyest for oppmerksomhet. Det er en grunn til at vi skal igjennom mye, for å ikke ta alt for gitt, og få en høyere forståelse.

Ett nytt år er vår største mulighet til å starte på nytt. Og dere har nå en god del dager til å faktisk sette dere ned, og legge nye planer. Lære av det jeg har skrevet til dere nesten hver dag, og ta verktøyene i bruk.

Lev her og nå, ta tak i destruktive tanker, frykt, og begynn å leve som om du er fri! For du kan bli fri! Det er du som skaper din egen virkelighet! Ikke bry deg om de rundt. Dans gjerne litt på veien, bare for å smake på den friheten av at du ikke bryr deg om hva noen andre tenker, og synes om deg lenger. Eller hva du skal gjøre fremover. Gi litt f! Og når jeg sier at DU skaper din virkelighet, så mener jeg det. Imorgen eksisterer ikke, så hva som skal skje imorgen er det DU som bestemmer! Og dette gjelder alle dager i hele ditt liv. Make them count!

large

Hva vil skje om du hører på meg, og faktisk endrer tanker, slipper all frykt, og jobber mot din største drøm??

-Humøret ditt vil bli betraktelig bedre, på grensen til fnisete

-Du vil få mye mer energi hver dag

-Helsen din vil bli veldig mye bedre, da følelsene våre påvirker oss helt ned på cellenivå. Alt vi føler påvirker kroppen. Hver eneste tanke. Tenk det! 

-Alle rundt deg vil elske å være i ditt selskap. Ingenting er som å være med en glad, lykkelig og fri person! 

-Du vil bli et bedre menneske. 

-Du vil begynne å se ting fra et annet perspektiv, og legge merke til de som kanskje ikke er så glade. Du vil være 100% kjærlighet.

-Du vil begynne å tiltrekke deg alt det du skal tiltrekke deg. Tankene du hadde før har nemlig stoppet alt det positive du egentlig skulle tiltrekke deg, og nå som du er fri vil alt bare komme til deg. 

-Du vil føle deg rik. Rik på alt, i en verden hvor plutselig ikke penger betyr noe. 

Altså, er ikke dette grunner til å gjøre noen endringer?

Dette er ikke noe jeg har funnet på altså. Dette er de universelle lovene. Det er ren fysikk, og begynner du å søke litt rundt om akkurat disse temaene, så vil du finne tusenvis, kanskje millioner av artikler om de universelle lovene.

Så sett deg ned så fort du får litt tid, og lag en plan for nyåret. Det er kun DU som kan skape dette livet jeg har beskrevet ovenfor, og du gjør det ved å endre tankene fra en dag til en annen. Høres enkelt ut, og det er veldig enkelt. Det vanskelige er å ha en kontinuitet på det, og ikke la hverdagen, samfunnet, og de rundt deg påvirke deg. Men med øvelse blir vi alle mestre!

Og husk, det er alltid vondt å gå utenfor komfortsonen, men det er der det faktisk skjer. Så det må smerte til for å bryte seg ut av hverdagen, og mønstrene sine, men millioner av mennesker gjør dette hver dag, og nå er det faktisk din tur!

Mitt mål er å bli fri. Jeg vil være fri slik at jeg kan reise når, og hvor jeg vil, uten å måtte ha forpliktelser. Jeg vil kunne jobbe på nett, og tjene nok penger på det. Jeg vil være fri!!!

Så hva er ditt mål for 2016? 😀

freedom

Nå skal jeg ut og få gjort litt julehandel 😀

Ha en fantastisk dag!

Love C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *