Noen regler må bare tøyes litt på i julen!

Nå nærmer julen seg virkelig med stormskritt. Jeg har egentlig syntes at tiden har gått altfor fort, og ikke tillat meg å høre på julesanger og bli påvirket av alt rundt fordi jeg syntes det var altfor tidlig. Men plutselig i helgen så kom jeg på at det søren meg er en uke til jul, og at jeg har hørt altfor lite på julesanger! Hvor ble tiden av?? Så i helgen var det krampeaktig mye julemusikk hos oss. Faktisk på grensen til galehus, da både jeg og Jesper hadde litt å ta igjen, og endte opp med å danse og ta helt av til The julekalenders julesanger. De er jo ekstra morsomme å spille, og danse til når man har en ettåring i hus 😉 Og han lo seg ihjel! Jeg mener det, han hikstet av alle uttrykkene, og dansen moren og faren hans holdt på med 😉 Lenge leve galskapen sier jeg bare!

Til jul i år så skal vi til svigers. Eller tanten og onkelen til Jesper, med hans slekt. Vi tar annethvert år hos min, og hans familie, og i år er det da hans tur. Og 2. juledag reiser vi på hytta på Gålå, med min søster, hennes kjæreste, og lille Emily som dere sikkert har sett før på bloggen min 🙂 Det tror jeg blir utrolig hyggelig, da både Emily og Oliver går nå, og de begynner endelig å bli litt opptatt av å leke med hverandre. Oliver har liksom ikke vært så interessert i andre enda, og liker egentlig litt eldre jenter 😉 Og da er det snakk om 20-30 år gamle kvinner. De er av interesse. Og da skrikes det høyt til dem, helt til han får øyekontakt, og da nistirrer han så intenst at DE blir flaue. Yes, spesiell unge jeg har, I know. Og med de store brune øynene er han allerede farlig sjarmerende. Så watch out!

Vi blir over nyttårsaften på fjellet, da vi har det så hyggelig med søster og Niklas. Vi drar hjem 1. nyttårsdag på vår årlige hummeraften hos svigers igjen, og deretter hjem til Nærsnes. Så hos oss blir det full fart på hytta, med ski, god mat, og masse kos. Gleder meg masse til å være sammen med alle sammen over så lang tid. Oliver er så morsom for tiden, hvor utviklingen plutselig har tatt helt av. Det skal gås, danses, synges, snakkes, og gjerne alt på en gang. Et stort kaos av glede. Vi ler oss ihjel. Og det er så godt, nå som han har hatt 6 mnd med sutring pga tenner. Endelig begynner alt å bli litt gøy igjen. Og da tar det virkelig av 😉

I år, som de aller fleste år, så skal vi igjen hugge vårt eget juletre. Både hjemme, og på hytta 😉 Vi benytter oss av marka, og finner vårt helt eget lille unike juletre. Vi vet det ikke er helt lovlig, men den gleden/tradisjonen skal aldri noen få ta fra meg. Noen regler må noen ganger tøyes litt. Jeg har faktisk vokst opp med å gjøre dette, og det har vært det vi har gledet oss mest til hvert år, men ikke si det til noen … 🙂 Jesper har vært litt skeptisk til denne huggingen, da Jesper er veldig etter lover og regler, men etter i fjor har han falt helt for sjarmen i å gå langt inn i skogen, og finne noe helt eget.

Jesper og jeg er som tatt rett ut av flåklypa i vårt forhold. Jesper er som Ludvig og tar alltid; “Er ikke det faaaali” rollen.

Solan_Ludvig_06

Jeg er soleklart Solan 😉

sola7

Som oftest får jeg med meg Jesper på alt mulig rart 😉 Nedenfor ser dere noen bilder fra jakten på det perfekte juletre fra i fjor. Oliver var bare 3 mnd han da. Helt magisk.

IMG_0742IMG_0743IMG_0763IMG_0767IMG_0774

Yes, jeg hugget 😉

IMG_0792

Husk, noen regler er vi rent nødt til å tøye av og til for at vi skal kjenne litt på at vi lever! 😉

Jeg skulle forresten bake for dere i helgen! Har noen skikkelig gode juleoppskrifter, som er supersunne, og såå gode. Men i butikken var alle hyllene ribbet for det jeg trengte, så jeg jakter rundt etter det as we speak. Skal prøve å få bakt imorgen, så dere kan få oppskriftene imorgen kveld, eller på onsdag. Bear with me!!! Det er verdt ventetiden, I promise 😀

Nå må jeg da jakte videre på ingrediensene! Wish me luck, og ha en fantastisk mandag videre 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *