Dere får det som regel som dere vil ;)

Har dere hatt en fin helg? 😀

Jeg har hatt en fantastisk helg, med masse familiekos, et julebord med jentegjengen min, og julemiddag hos pappa med mine søsken, og deres barn! Liv i leiren!

Julebordet med venninnene mine var veldig etterlengtet, da jeg aldri har tid til å se de ellers. Så og si. Og det får jeg selvfølgelig ALLTID høre når jeg møter dem, og får litt “kjeft”, og jeg tar den altså. Jeg må bare prøve å bli bedre på å få prioritert litt tid med venner. Jeg føler bare jeg aldri egentlig har så mye tid til noe, så når frihelgene først kommer, så er det så deilig å slappe helt av med familie. Men men, man kan alltid bli bare bli bedre! 😀

Disse jentene er jentene jeg gikk på videregående med. Jenter som er super jordnære, og veldig avslappende å være sammen med. Selvom de kanskje er de som liker å ta mest av på byen 😉 I just love it! (Alle har 2-3 barn, og er gift, så det kan han noe med det å gjøre.. De er jo tross alt de værste ;))

IMG_1464 (1)
(tatt med mobilen, så sorry dårligere kvalitet)

Men så var det oss da 🙂 Jeg har nemlig tenkt litt.. Jeg prøver å planlegge litt fremover, så jeg kan holde motivasjonen oppe, glede dere med det dere vil ha, og samtidig gjøre bloggen enda sterkere og større. Det er en hårfin linje dette her, for denne høsten har jeg vært veldig opptatt av å få klikk, pga selskapet bak bloggen, og det kjenner jeg at har skapt en press som jeg kanskje ikke klarer å holde på å i lengden. Det er liksom ikke verdt det. Men klikk er også utrolig viktig for at jeg faktisk skal ha lyst til å skrive, så det gjelder å finne denne middelveien. Hva vil dere ha, og hva bør jeg kutte ut. Her er det bare å rope ut! Motivasjon, og mitt gale liv blir selvfølgelig det som er hovedtråden i bloggen, men om det er noe mer dere vil ha med, så si ifra 😀

Jeg har feks på at det å ikke blogge noe særlig i helgene, med mindre jeg faktisk har noe å komme med, har vært utrolig godt for hele familien. Det har vært så utrolig deilig å bare legge vekk dataen helt i to hele dager. Tror det er utrolig sunt, spesielt for meg som har en liten en som følger meg på absolutt alt jeg gjør. Jeg vil ikke være moren som bare sitter på data. Men når han vokser, og blir mer selvstendig, så kan dette selvfølgelig endre seg. Men jeg skal prøve å lage to innlegg hver eneste dag i hverdagen, slik at dere har mer enn nok å kose dere med uansett 😀 Håper dette er ok? Dere må bare komme med innspill.

Jeg kommer til å kutte ut moteinnleggene, selvom dette gir meg glede. Men de genererte dessverre veldig lite klikk, så med mindre dere fortsatt vil ha dette, så utgår disse. Det krever enormt mye tid, og det er ikke noe hyggelig om de ikke blir lest.

Sunne matinnlegg/matinspirasjon kommer minimum 1 gang i uken, selvom det har sklidd litt ut de siste to ukene nå. Jeg har bare ikke hatt tid, og jeg er så lei meg for det, da jeg vet at dere setter pris på det. Når julen nærmer seg, så skjer det så utrolig mye i hverdagen, at vi faktisk ikke har hatt tid til å spise middag sammen her hjemme på lang tid her engang. Blir utrolig godt med juleferie nå kjenner jeg! Kun 5 dager igjen! 😀

I julen så tenker jeg å blogge når jeg har noe å dele 😀 Jeg må ha litt ferie, og ettersom vi skal på hytta, som ikke har nett, så vil det ta så enormt mye lenger tid å lage ett innlegg, som vanligvis tar 1-2 timer med raskt nett. Mobilnett blir bare kjempe pes. Men regner med at alle dere kommer til å være opptatt med familie, og julekos, så dette kommer nok ikke til å bli et problem.

Nå skal jeg hoppe i dusjen her, før jeg skal til min fantastiske osteopat. Den eneste behandlingsformen som har klart å fjerne mine bekken/rygg/nakke plager, som jeg ble født med. Har prøvd alle mulige behandlingsformer, så thank god for osteopati! 😀 (Jeg går til Tine Oppdal på Klinikk for Alle på Røa. Fantastisk osteopat).

Jeg kommer tilbake til dere senere idag, med inspirasjon, motivasjon og litt om hva jeg skal i julen 😀

Ha en fantastisk mandag! Make it your best <3 Ps; På tide å jobbe med nyttårsforsettene våre? Mål, og drømmer??? 😉

last ned (3)

2 Comments

  1. Marianne

    Elsker bloggen din, og få følle “reisen” du er inn i nå er bare helt MAGISKT!
    Kunne kanskje ønsker flere matposter, dagsmenyer ol 😀
    Ha en fin dag. Marianne

    1. Ååå så hyggelig, nå ble jeg kjempe glad!! 😀 Tusen takk 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *