Jeg må bare gjøre det beste jeg kan! ;)

Jeg prøver.. Det er alt jeg kan si 😀 Jeg blir bare bedre og bedre på dette, men det er jo en prosess å dele, og forklare på film. Men jeg skal ha for at jeg prøver tenker jeg 🙂

Jeg vil jo så gjerne dele den kunnskapen jeg sitter på, og den reisen jeg er i, og hvilke verktøy jeg bruker for å ha kommet dit hvor jeg er. Alt sitter i hodet, og det er dette jeg kommer til å terpe en del på.

Og dere, følger dere mine råd, så lover jeg faktisk at dere vil få enorme forandringer, som bare ROCK YOUR WORLD! 😉 Så det er jo helt opp til dere 😀

Jeg er ihvertfall glad for at jeg kan hjelpe, og inspirere 😀

Her er gårsdagens video, please bear with me 😉

4 Comments

 1. Takk for at du deler kunnskapen din! <3 Det du sier er sååå sant og jeg skulle ønske flere visste om alt dette og praktiserte det i livet sitt.
  jeg opplevde akkurat det du snakket om, at det vi ønsker oss tiltrekker vi til oss selv, og det føles helt fantastisk når det skjer. Livet mitt har tatt en helt ny positiv vending og det er kun fordi jeg har vært åpen for det selv og frigjort meg fra alt som holdt meg tilbake.
  Jeg kjøpte akkurat flere av bøkene du anbefalte i et tidligere innlegg og gleder meg til å lese de i jula 🙂 Ha en fin helg Caroline!

  1. Å så hyggelig kommentar!! 😀 Nå ble jeg glad Tonje 🙂 Det å leve sånn som det her, er jo helt magisk, så når vi først har bestemt oss for å begynne å gå denne veien, så er det vel ingen som noen gang har snudd 😉 Men vi kan glemme oss bort i hverdagen noen ganger, så derfor skriver jeg og deler, slik at alle kan bli påminnet daglig om at det er oss selv det handler om. Alt starter med oss. Vi som skaper. Og det gleder meg å høre at du er på den beste veien man kan gå for seg selv <3 Håper du titter innom igjen! 😀
   Ha en nydelig helg videre!
   God klem <3

 2. Så fin video<3 Tenk alt det spennende som du vil oppleve fremover! Det er så deilig å leve på denne måten, med dette tankesettet. Jeg gjør det så ofte jeg kan selv. Mista jobben (noe jeg ønsket), og går nå hjemme i permisjon med lille baby. Men snart skal jeg ut i jobb, og det er så spennende, for jeg gleder meg. Jeg har ikke peiling på hvor jeg ender opp. Det er vanskelig å se helt klart for meg hvor jeg vil, siden det er så mye som kan bli bra. *Kribler i magen* Det er så gøy å lese din blogg, fordi du er litt på samme sted 🙂 Er selv coach og yogalærer, noe jeg elsker!! Nå må jeg legge meg, siden jeg ikke vil bli trøtt i morra tidlig 😛 Stor klem til deg <3

  1. Å så hyggelig Marie 😀 Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding 😀 Høres ut som du har det ganske så spennende selv!! Sitter faktisk akkurat og ser på yogautdannelse og må bare ta det snart! tenker Kundalini utdannelse! Sykt spennende 🙂 Og da blir jeg så fri, og kan lære bort over alt 🙂 Herregud for et liv vi to har, magic everywhere 😀

   Tusen takk for at du tok deg tid til å dele/kommentere, blir så glad av det!!

   Ha en kjempe fin dag, helg, jul OG godt nytt år!!! 😀

   God klem til deg <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *