5 bøker dere bare MÅ lese for selvutvikling!!!

Jeg har fått noen spørsmål om hva, og hvem som inspirerer meg på reisen min, og det tenkte jeg var fint å dele til alle dere som vil jobbe med seg selv 😀

Det finnes enormt mye der ute, og jeg har lest mye bra, men det er fortsatt noen bøker som har utmerket seg.

Disse bøkene har vært;

 1. Pilgrimsreisen av Paulo Coehlo. Alle hans bøker er utrolig bra, og jeg har lest mange av de, men denne var den første boken hans jeg leste, og det var den beste starten jeg kunne. Han skriver en hel fortelling, som er kjempe spennende, men så ligger det en lærdom og kunnskap bak, som leseren må forstå. Og Paulo Coehlo er en spirituell veileder, så alt han har lært på sin reise, deler han gjennom disse spennende fiktive fortellingene hans. Pilgrimsreisen handler feks om en ung gutt.
 2. Law of Attraction. Denne boken er døds kul. Den lærer deg hvordan du kan bruke hodet/tankene dine, til å tiltrekke deg alt du vil i livet. Jeg prøvde å gjøre dette helt fra jeg leste boken da jeg var 21 år, men det har vel ikke vært før i de siste årene at jeg virkelig har forstått at det er virkelig sånn alt fungerer. Både de negative og positive tankene vi har, har en effekt på livet vårt. Og jo fortere vi forstår alvoret i det, jo fortere kan vi begynne å tenke på det vi faktisk vil ha, og slutte å frykte for det vi ikke vil ha.
 3. Himmelske samtaler, Neal Donald. Herregud for en spennende og inspirerende bok! Denne elsket jeg. Neal forteller sin egen historie om hvordan han plutselig ble pratet til av det han kaller Gud. Alle hans samtaler med Gud. Jeg er ikke kristen i den forstand at jeg leser bibelen, og tror historien slik bibelen forteller. Jeg har min egen forståelse, som er lik mange andres, og denne boken er bare døds spennende. Helt seriøst en bok for alle som tør å være åpne. Alt han forteller er så spennende, og jeg lærte så utrolig mye av denne boken. Jeg tror faktisk at denne boken var en av de jeg lærte mest av. For budskapet til denne stemmen, som lærer Neal alt om hvordan alt fungerer, er jo slik jeg fortsatt selv mener at det fungerer. Og jeg ga boken bort til så sykt mange, fordi jeg syntes den var så bra. Denne MÅ bare leses!! 😀 Og den leste jeg på kun 3 dager, fordi den var så spennende. Jeg leste 2´ern og 3´ern og, men de var ikke like bra, da de gjentok 1´ern en del.
 4. Den niende innsikt, James Refield. Også første bok i en serie av bøker. Kjempe spennende! James forteller om sin egen reise for å finne disse innsiktene, som skal røpe hvordan alt egentlig fungerer. Alle bøkene har samme filosofi, men de har funnet frem til sannheten på helt forskjellige måter. Det er fult av spenning, da det er veldig mange mennesker som ikke vil at han skal finne disse innsiktene. Det er en sann historie, så det er faktisk sykt å lese hvordan maktene skal prøve å hindre denne mannen i finne disse gamle skriftene. Døds spennende bok, og man vil garantert lese 10, 11 og 12 innsikt og 😉
 5. Lev her og nå, av Echart Tolle. Døøds bra bok! Handler om å slippe tankene vi har, som kun ødelegger for oss, og setter kjepper i hjulene våre. Forteller mye om hvordan dette også kan ødelegge oss i parforhold, og viser masse kule tips og råd. Boken som virkelig har lært meg mye om tanker, hodet, og hvordan man bare bør slippe alt for å komme seg inn på rett vei. Ikke en lett jobb, men herregud så verdt det er! 😀 Må også leses for de som vil utvikle seg og få til alt de bare kan drømme om 😀

Dette var de jeg kom på nå, som virkelig har hatt en positiv påvirkning på livet mitt.

De er alle spirituelle og langt dypere enn bare vanlig coaching. Disse bøkene jobber alle med hodet vårt, tankene våre, magefølelsen vår, og får oss så langt vi bare vil, om vi bare slipper alt av frykt, og sperrer. Kuleste bøkene i verden! 

dd06241d218a3391016369260c36bece

Er det noen bøker dere vil anbefale meg som er i samme kategori? 😀

4 Comments

 1. William P. Young
  “The Shack”

  1. Å så spennende! Tusen takk for tips:D

 2. Ny her jeg:-) For mange år siden var jeg medlem av Energica og en av de flere jeg glemte å avbestille var Øvelsesboken til 10e Innsikt. Slang den vekk og plukket den frem en dag jeg ikke hadde noe annet. Gjorde aldri øvelsene,men leste et kapittel hver kveld. Etter den boken var det soleklart hva som var “mitt” og “andres”. For en befrielse det var og fremdeles etter maaaange år er å aldri skulle skylde på noen andre <3 Ha en deilig dag:-)

  1. Hei Randi!
   Så hyggelig at du stakk innom 😀 jeg ser du er dyretolk? Så spennende! Har lest masse om det, og hatt litt interesse for det faktisk 😀 Inspirerende!
   Du, jeg visste faktisk ikke at det fantes øvelseshefter! Så spennende, de må jeg jo få tak i! Elsker litt å bryne meg på 😉 Men ja, du har helt rett, det er kun osss selv vi kan gjøre noe med, og det er vi som skaper alt selv. Og så fort man innser det, så kan man jobbe seg frem til akkurat den hverdagen vi vil ha 😉 Hverdags magi! 😉
   Kjempe hyggelig at du stakk innom 😀
   Ha en nydelig helg!
   Klem fra Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *