Å leve i to forskjellige verdener…

Jeg lever i to forskjellige verdener/tilstander om dagen. To så strake kontraster. Verdener som egentlig ikke bør høre sammen, men som faktisk gjør det akkurat nå. Den ene verdenen er lykkerus, og den andre verdenen er ensomhet.

Jeg lever i lykkerus fordi jeg er på ett sted inni meg jeg overhodet ikke kan forklare med ord. Jeg føler at jeg ikke er helt tilstede, og samtidig så føler jeg at jeg endelig begynner å føle meg på plass. Ikke på plass sånn på jorden, men på plass i hjertet mitt. I sjelen min. Æææ, jeg vet det høres HELT rart ut, I know, men når det skjer så er man bare ikke i tvil. Akkurat som ved forelskelse. Man bare vet når man har møtt den man skal være med i lang tid. Alle biter faller på plass. Og det er faktisk som en forelskelse det her. Bare at det er en forelskelse i en tilstand mentalt. Det er nesten litt slitsomt, men samtidig så er det den vakreste, og beste følelsen på denne jord. Jeg har alltid hatt det bra, det er ikke det, men den følelsen av komplett ro, og vite at man i hodet har kommet veldig langt, gir en utrolig mestringsfølelse i tillegg. Alt må være i balanse, så det vil komme dager hvor det blir tyngre å være der, men nå skal jeg jobbe utrolig hardt for å klare å holde meg her.

Så er det ensomheten. Jeg føler meg litt ensom i dette. Ingen forstår helt hva som skjer. Jeg prøver å forklare følelsen til både mamma, og Jesper, men de kan ikke annet enn å være tilskuere til samtalen. Mamma forstår jo litt, ettersom hun er ekstremt åndelig av seg, men dette er likevel noe så stort, at man må være der for å forstå. Det er som om jeg er litt tullete forelsket, fjortis sommerfugler, men så er det kun en tilstand. Ikke i en person. Men det gjør ingenting! Ensom på denne måten er jo ikke ensom som i helt alene. Bare alene i en følelse, som er vanskelig å inkludere andre i, og det hele er nytt og rart. Men det er jo rart at en så fin følelse er så unik? Ikke på verdensbasis, men generelt. Trist å tenke på, men men. Jeg får bare være enormt takknemlig for at jeg har klart å jobbe meg helt hit. Det har vært en lang vei. Virkelig. Men når man først har lært, og vært her, så er det veldig mye lettere å komme seg på samme sted igjen.

Det er så utrolig rart, jeg ser jo hva jeg skriver! Men hva kan jeg si? Jeg sitter jo ikke her og lyver!

Det eneste jeg kan si er at jeg selv har fulgt de rådene jeg har gitt dere; lagt vekk alt av frykt over en lang periode nå, lært meg å fjerne alle tanker som kommer (ikke dagdrømming selvfølgelig), og bare lever akkurat her og nå. Samtidig så hører jeg på musikk HELE tiden nå, som sjamanen sa jeg skulle. Musikk som bare får meg til å danse, og nyte. Dette har jeg gjort i lang tid nå. (Dere kan følge meg og listen min Free Spirit på spotify om dere vil høre?) Aldri har jeg gjort dette samtidig før, og virkelig gått inn for en tilstand som jeg bare har hørt eksisterer, men aldri visst om faktisk eksisterte, eller hvordan var. Jeg har alltid dettet av fordi tankene har tatt meg. og hverdagen. Frykten og for såvidt. Men denne gangen har jeg vært mye sterkere, og mer fri. Kommet lenger i selvutviklingen, og blitt mer voksen. Denne gangen har jeg kommet til en tilstand jeg ikke kan beskrive med andre ord enn jeg har skrevet nå. Likevel er den ubeskrivelig.

Et nøkkelord er kjærlighet. Kjærlighet føler jeg enormt mye av nå. Til alt. Til alle. Bare smiler, og danser rundt.

Tenk hvis alle hadde gått rundt med denne følelsen a! Herregud for et fint sted verden ville blitt 😉 Men det er nok ikke mulig denne runden dessverre. We are buttfucked. Jeg ler litt når jeg skriver det, men der er jeg realistisk. Så mange mennesker som gir f i miljø, og helse på denne planeten? Nope, noe drastisk må skje for at folk skal våkne, og da er det mest sannsynlig for sent. Du kan forresten se denne videoen her, om du liker kule youtube videoer som forklarer alt veldig morsomt, og veldig enkelt 😉 Dette gjør meg til den nerden jeg egentlig er! Elsker kunnskap!!! Se den, jeg mener det, it is awesome.

Det er litt rart at dere blir kjent med meg samtidig som jeg blir kjent med nye sider av meg selv. Nye sider av verdenen, universet, kjærligheten. Ja, alt jeg opplever med meg selv, i denne reisen, deler jeg. Jeg liker det.. Det har blitt min dagbok. Jeg må faktisk dele litt, for å få det ut, Hvis ikke tror jeg at jeg kunne sprengt av for mye innvendig 😉 Jeg vet selv at jeg virker helt koko, men jeg har jo valgt å gå en spirituell reise, og har fått masse hjelp av både synske, og sjamaner, og etter så mange år med indre arbeid, er det veldig gøy å føle resultater.

Men.. Ikke alle liker at jeg deler.. Og ikke alle tar denne reisen min like godt. Noen tror jeg er helt koko. Noen synes synd på meg. Feks det å reise til utlandet? Der trodde noen at jeg flyktet. Men dette tenkte jeg å skrive mer om imorgen. Nå er det sunn kakao og sunne pannekaker med min deilige familie <3

Ha en fantastisk søndag!

Klem fra crazy me 😉

8 Comments

 1. Hei, Caroline. Anbefaler deg og de du nevnte å lese på denne linken.
  Kan det ligge noe her?
  http://bipolart.no/web/dette-er-symptomer-pa-hypomanimani/

  1. Haha, dette er nok ikke det;) tror du jeg har jobbet så mange år for å komme til en tilstand og at jeg da er bipolar?;) Haha, det er nok den steake motsetningen;) Men takk for linktips!:)

 2. Vet ikke om du åpnet linken, men… et lite utdrag..;
  “God selvfølelse til urealistiske storhetstanker om seg selv, lykkefølelse, irritabilitet, rastløshet, taletrang, lavt søvnbehov, høy seksuell energi; ukritisk atferd (hemningsløshet/kjøpetrang/overmot, forsømmelser eller rusmiddelbruk). Hensynsløshet, utålmodighet, er veldig sosial og overfamiliær. Endret konsentrasjonsevne: Man kan være målrettet og fokusert, men for sterk iderikdom/tankeflukt gjør at man ikke klarer å opprettholde fokus.”

  -Mener ikke noe vondt, men det kan muligens forklare dine svigninger.

  Ha en fin søndag 🙂

  1. Jeh vet ikke hvilke av de som du mente stemmer? Det er kun lykkefølelsen som stemmer 😉 Alt anner er nok langt fra symptomer som stemmer, haha:) Anbefaler deg å lese boken “Her og Nå” av Echart Tolle, så forstår du nok litt mer av min tilstand;) Dette er en livsstil, ikke en sykdom 😉

 3. Christina

  🙂 Caroline , jeg beundrer deg og din pågangsmot – you go girl – og det er alt jeg har å bidra med fra mitt hjertet – du er på riktig vei , du har stukket fingeren i jorden , i motsettning til mange andre, som er bare fanget i en hverdag som suge ut all energien – vis hva som er mulig , når man tenker og føler utenfor boksen – jeg heier på deg – Love & Hugs 🙂

  1. Mmm, vakre Christina! <3 Tusen takk for kjempe fine ord, du er en stor inspirasjon! 😀 Heia oss som tør å stå ut og leve et crazy herlig liv! Du er fantastisk, og jeg er så utrolig glad for at jeg har fått SÅ fine venner som deg på reisen min <3
   Ha en magisk dag, og GOD klem! 🙂

 4. Jeg ble så glad da jeg leste dette her nå, det er jo fantastisk at du har kommet dit du er nå 🙂 Har selv lest Eckhart Tolle, og det burde vært pensum for alle. Og det har absolutt ikke noe med bipolar å gjøre, men en skikkelig god frekvens som fører til gode ting, tror jeg 😛 Og takk for at du deler, fordi det er så lett å glemme det å leve her og nå, og være takknemmelig, i denne verden som har et stort press på mange områder. Men da jeg leste innlegget nå, ble jeg på en måte koblet på godfølelsen igjen <3 Stå på videre 🙂 Klem fra meg

  1. Jaaa, I know! Åh, det er så befriskende når folk forstår. Man føler seg jo litt halvcrazy som deler alt dette, og mange må jo virkelig tro det har klikket for meg, men nei. Jeg har det så fint nå inni meg selv, og etter alt det jeg har vært gjennom, så føles det som om jeg står på pallen og får førstepremien. Alt fra vold, spiseforstyrrelser, veldig destruktive tanker, masse motstand, og så alle årene med masse selvhjelp. Og på veien være så utrolig takknemlig, og få de rette perspektivene på livet/alt. Nei, aldri gi opp, jobb med å koble på hele tiden, for dette her er bare magisk!! <3 Heier på alle dere som bare vil bli den beste versjonen av dere selv, og bidra til å gjøre verden ett litt bedre sted ved bare å smile og være glad! <3 Ha en fantastisk uke!!
   God klem <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *