Jeg må fortelle dere en hemmelighet!!!

Jeg klarer bare ikke vente.. Ingenting er sikkert, alt forandrer seg jo konstant, men jeg må bare dele. Denne bloggen har jo blitt en litt crazy blogg, hvor jeg deler min vei ved å bare følge magefølelsen 100%, følge alle tegn rundt meg, og bare være totalt crazy i det hele.

Og det har skjedd noe.. IGJEN! Jeg vet, dere må jo nesten bli svimle av å lese min reise, haha 😉 Men jeg er virkelig i flyt altså! Bloggen min har forandret ALT!

Og dere, i februar så reiser jeg til en liten by i Spania som heter Tarifa, for å se om det er et sted jeg kunne bodd. Min bestekamerat bor der, og Spania er jo mitt andre hjem, ettersom jeg har vært der 3 mnd hvert år siden jeg var liten, og bodd der da jeg var 13-14, og gått på skole der. Pappa har hus i en liten landsby ved Valencia, mammas side har hus i Alfaz del Pi, og nå er det noe som forteller meg at jeg også skal tilbake til dette landet. Magefølelsen er så sterk, og jeg må bare hoppe i det!

Det som er så morsomt er at jeg fortalte dette til mamma for to dager siden, og ettersom hun kjenner meg så godt så skjønte hun meg med en gang. Ingen dømming der, kun full support 😉 Det morsomme er at hun blir med meg i februar, bare for å se, og føle.

Det finnes så utrolig mange fine småbyer ved Tarifa, små paradis helt nede ved havet. Så vi skal dit å føle på om dette kunne vært et liv for oss. Vi vet akkurat hva vi ville ha jobbet med, og ingen av oss frykter i det hele tatt.

images (4)last ned (1) tarifa_14

Jeg er gal, I know, og jeg elsker det. Norge er ikke landet for meg egentlig. Jeg liker ikke klimaet, og det er for mye normer og regler. Jeg må føle meg fri, og samtidig finnes det ingen bedre følelse enn at lille Oliver skal vokse opp ved havet, med muligheten til å være kreativ, leken, og bare bli en liten beachboy. Barnehagene og skolene i Tarifa er blandt verdens beste, og de fokuserer mest på utvikling av det kreative. Herregud, jeg sitter med sommerfugler herfra til månen mens jeg skriver.

Spania er i tillegg helt genialt for besøk av familie, og venner. Kun 3,5 timer med fly, og du lander da i Malaga, og det koster kun 2-300 kr med fly utenfor høysesongen.

Hus er utrolig billig der, samt bil, så å leve der vil kreve langt mindre kapital enn Norge.

Man blir ikke bundet av utgifter, som man fort kan bli feks i Norge.

Jeg har faktisk ikke snakket med alle i familien om det enda, alt er veldig nytt, men jeg elsker å dele på bloggen, da bloggen er som min egen dagbok. Jeg vet ikke hvem som leser, og derfor tenker jeg mer på det som nettop en dagbok.

Jesper er selvfølgelig med på ideen, men han må nok prioritere jobb, og ta alt som det kommer. Han kommer til å besøke oss masse, men jeg forstår at han må prioritere jobben som han jobbet så hardt for å få. Han elsker å gi alt hvor han er nå, og når det er så liten tid til oss uansett, så er det like greit å prøve nye settings hvor jeg også kan utvikle meg, få mer fritid, og jobbe med nye og spennende prosjekter.

Dette er så riktig! Jeg kjenner det langt inn i marg og bein. Magen skriker JAAA!!!!

Og jeg ELSKER Jesper for at ser at dette er riktig for meg, selvom han blir her hjemme. Vi elsker hverandre så høyt at litt avstand ikke skal ødelegge oss. Vi vil jo også komme hjem og være her store deler av året, så vi får vært med besteforeldre, som også vil ha tid med lillegutt.

Alle skal få deres behov dekket, det må jeg passe på, men jeg må også følge min magefølelse, og det er lenge siden den har vært så sterk. jeg flyr nesten av spenning!

Jeg har gjort dette før, da jeg bare flyttet til Dominikanske Republikk, da også på grunn av min beste kompis Martin. Har faktisk bodd med han i Spania da jeg var 13 år og, da det var der vi møttes for første gang, og skulle begynner på skole sammen. Vi ble kjapt super bestevennerm og erteris i hang sammen i over 1 år dag ut og dag inn. Hver dag hentet han meg på motorsykkelen sin, og kjørte oss til skolen. Vi var virkelig de søteste bestevennene. Rart hvordan jeg følger hans fotspor i ettertid! Og han er som meg, lever livet akkurat slik han føler for det, 100% etter magefølelsen. Da jeg flyttet til D.R var det først bare for å besøke han og kjæresten hans, men endte opp med å bo der hele to ganger i nesten 1 år til sammen. Jeg elsket det livet jeg fikk der. Og Tarifa skal visst være ganske sålikt, bare enda bedre med tanke på at det er mye mindre fattigdom, har langt flere muligheter for utvikling og jobb.

Så nå vet dere, jeg gjør det jeg sier jeg gjør, og det er å bare være så uredd at jeg gjør akkurat det som faller meg inn. I just love my life right now!!!

Jeg mener det, takk for at dere leser bloggen min, for hadde dere ikke gjort det, hadde jeg ikke skrevet på bloggen, og heller ikke gått denne reisen så fort med meg selv. Min dagbok, som får prosessen til å gå mye fortere. Det tvinger meg til å være ærlig med meg selv, og å bli tøffere. Jeg skal være fri.

Jeg skal bli friiiii!!!! 😀

Ha en fantastisk helg, og drøm dere gjerne inn i disse deilige bildene av mitt potensielle nye liv 😉

6102407979_359daa6a68_oimages (6)last ned (1)images (7)

Love Caroline

Dere har ikke en drøm dere og da? 😀

3 Comments

  1. Christina

    🙂 Ohhh så utrolig fantastisk – som jeg gleder meg til å høre mer om alt sammen – gratulerer Caroline – Love & Hugs 🙂

    1. Livet mitt er helt crazy for tiden! Kommet til et sted spirituelt hvor alt bare skjer. Umulig å forklare, men du skjønner 😀 <3 Foreldre forstår ingenting. Folk dømmer. Men aldri har jeg følt meg så fri! Gleder meg til å dele, og ikke minst få besøk av deg hvor enn jeg er o verden 😀 Love <3

  2. Herlig:) veldig inspirerende 🙂 så flott at du går din vei og forsøker å få det til. Man binder seg inn I så mye greier til slutt, med, barn, familie, mann, hus, hytte, jobb osv. At det ikke er rom for å følge drømmene sine ( om man har en drøm om å reise bort litt da….) og så bare finner du en måte å få det til. Fantastisk er det 🙂 Lykke til:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *