Dere kan nå spørre meg om HVA som helst!

Jeg får så utrolig mange meldinger, og spørsmål over alt. Og for å slippe å svare overalt, så tenker jeg at det er bedre at dere stiller alle mulige spørsmål her.

Jeg tenker alle mulige spørsmål. Så skal jeg samle dem alle, og svare på dem i ett innlegg på søndag 😀

Jeg har jobbet i flere år som livsstilscoach, så dere kan fint stille meg dype spørsmål. Jeg føler jeg sitter på mye kunnskap om livet, på en annen måte enn det man kanskje er vant til med de eldre generasjoner. Før skulle vi bare tenke på ansvar, og leve opp til andres standarder. Det har preget verden. Idag vet mange av oss bedre. Jeg vil være en banebryter. Jeg vil være med på å endre verden i den skalaen jeg kan. Jeg vil bidra til å åpne oss til å tenke annerledes.

Lykke bør komme først. Ens egen lykke. For når en selv er lykkelig, vil vi bli den beste versjonen av oss selv, og det vil påvirke alt og alle rundt oss. Dette er noe veldig mange ikke har skjønt. De ser ikke det store bildet. Vi arbeider oss ihjel i stedet, for å tjene oss rike. Rike på hva?

Dere kan stille meg alle mulige spørsmål. Personlige også. Jeg skal svare så godt jeg kan.

Dere må gjerne også komme med innspill til bloggen. Føler dere at noe har blitt dårligere, bedre, noe dere vil ha mer av? Hva som helst. Jeg vil ha tilbakemeldinger.

Jeg vil jo bare inspirere og glede, og får jeg ikke det til, så gjør jeg noe feil, og jeg må inn på riktig vei igjen. Man kan lett spore av, og bli blind på eget arbeid.

Hva som helst!

Håper dere orker å ta dere to min til å skrive noe <3

Ha en nydelig fredag enn så lenge!

God klem fra Caroline

//Følg meg gjerne på snapchat; carowerg, Instagram; @carolinewergeland.no, og facebook; facebook.com/carolinewergeland <3//

11 Comments

 1. Elisabeth

  God morgen! Først vil jeg bare si at motivasjonen og inspirasjonen du gir ved å skrive på bloggen gir meg virkelig glede i hverdagen. Der er gøy å reflektere og se ting i et annet lys enn hva man en gang gjorde. Jeg håper at du fortsetter med videoblogg!!❤️ Dette er DU virkelig ment å gjøre. Det å spre glede!

  Spørsmål:
  Jeg lurte egentlig på om du har tips til ei 25-åring gammel jente som prøver å finne ut hva hun skal gjøre med livet. Jeg er i fast jobb nå og bor på Sørlandet. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å flytte til Østlandet og begynne i ny jobb. Få en variasjon i hverdagen. Men nå står frykten for å prøve noe nytt i veien og det å stå på egene bein holder meg nok litt tilbake. Har du noen tips til hvordan man kan komme over frykten ved å evt flytte til en ny by og det å finne veien til ny jobb? Ting blir liksom som å lettere sagt enn gjort.

  -Elisabeth

  1. Hei Elisabeth 😀
   Først vil jeg bare si tuuusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding!! <3 Det betyr alt, virkelig <3 😀

   Jeg tenker at det eneste du skal fokusere på er å følge magefølelsen din. Den tar ALDRI feil. Hvis det er østlandet du vil, er det dit du skal. Alt ordner seg ALLTID så lenge du gjør det du vil. I promise. Å gå utenfor komfortsonen er alltid ubehagelig. Noe nytt er kjempe skummelt. Men du vil elske det. Kroppen vil fylle seg med adrenalin, og sommerfugler, og etter bare noen dager vil biter falle på plass. Bare vent å se. Og husk, det nå du gjør ting som er litt skummelt, og utenfor komfortsonen at du vokser. Og da mener jeg vokser. Det skjer masse i deg, og neste gang så klarer du enda større utfordringer 😉
   Og den eneste måten å komme over frykten er å bare hoppe i det. Ingen shortcuts der. Just do it! Bare gå på nett, bestill billetter, eller finn deg jobb, eller hva enn som holder deg litt tilbake, og bare gjør det 🙂 ENESTE måten!

   Dette er sånn du vokser i livet, så ingen vei tilbake nå! 😀

   Masse lykke til!!! Og husk, det er sånn jeg lever hele tiden. Like skummelt hver gang, men større og større utfordringer. Just love it 😉

   Ha en fantastisk søndag! God klem 😀

 2. Daniel Miller

  Hei, hvor henter du all inspirasjonen din fra? Hvem er dine idoler? 🙂

  Hilsen http://www.danielmiller.blogg.no 😀

  1. Hei Daniel 😀
   Satt og tenkte litt på denne.. Hvor henter jeg egentlig inspirasjonen fra. Det er jo en sammenheng av alt jeg har opplevd opp igjennom årene, og hvilke mennesker jeg har møtt, bøker jeg har lest. Men akkurat nå, i år, så finner jeg alle svar innvendig. De bare kommer, og blir sterkere og sterkere jo mer jeg jobber med meg selv.. Jeg vet at fasiten er å slippe all frykt, slutte å tenke og leve her og nå, og derfor øver jeg på det hver dag. Hver gang jeg begynner å tenke, (ikke dagdrømme, det er lov), men tanker om alt praktisk, så legger jeg de vekk. Frykt for penger, jobb, fremtid og alt det der må helt bort. Så må man følge sine drømmer, og magefølelsen. Når jeg nå har gjort dette såpass lenge, og jeg nå endelig begynner å klare det, så skjer det noe helt magisk.. Virkelig.. Man får en følelse av å bli litt høy på en måte? Vanskelig å forklare… Men noe skjer.. Og alle biter faller på plass. Alt blir logisk.. Og man får et perspektiv på livet som kanskje kan se litt dystert ut, fordi man ser hvor fortapte mennesker egentlig er, og hvordan alle jobber seg ihjel, forurenser oss ihjel og krig og alt det der.. Men så må man bare fokusere på hva man kan gjøre for seg selv, og det som er riktig kun for deg.. Og for meg var det da åpenlyst å reise vekk fra Norge.. For mange normer og regler, og for mye jag.. Så nå stikker jeg og lever i paradis litte grann 😉

   Rart svar? 😀 Men det er jo sannheten, og det er kanskje alt annet enn det som er normalt? 🙂 Men det jeg kan si deg, er at om man velger å gå denne veien, så er det vel aldri i verden noen som har angret.. 😉

   God klem fra Caroline

 3. Lykke er når du har det bra med deg selv uten å føle behov for noen andres bekreftelse <3

 4. Gabrielle

  Hei Caroline

  Du inspirerer ! Dine innlegg bekrefter mange av mine tanker og du inspirerer enda mer. Må innom bloggen din hver dag. Lykke er å være her og nå, med hjertet <3. Øvelse gjør mester….
  Ønsker deg en glad helg.
  God klem til deg

  1. Hei Gabrielle <3 Så utrolig hyggelig tilbakemelding!! 😀 Virkelig, den treffer <3 Alt handler om å leve her og nå, og det er virkelig øvelse gjør mester 🙂 Og det er bare å øve, for der jeg er nå er bare helt fantastisk. Ingen frykt. Bare kjærlighet. Men det er litt ensomt, uten at det gjør noe, for ingen andre forstår, og kan dømme. Så man må være sterk. Men det er så verdt det, og vips så faller alle biter på plass <3
   Ønsker deg en fantastisk søndag!
   God klem tilbake <3

 5. Hei Caroline! Har fulgt bloggen din en stund nå og blir så inspirert av deg hver eneste dag<3 Har et litt personlig spm, som du ikke trenger å svare på om du synes det er for personlig, men jeg fyrer løs likevel. Har du gått på/går du på noe form for prevensjonsmiddel? Jeg har lenge gått på p-piller, men har nå sluttet fordi jeg rett og slett ikke vil tilføre kroppen min hormoner som tuller med min egen produksjon. Har du noen tanker om dette? (Er ikke i noe fast forhold nå, men har tenkt litt på Natural Cykles når det en gang vil bli aktuelt, men dette er jo også omdiskutert!) Hadde vært veldig interessant å høre dine tanker om det 🙂 Ønsker ellers deg og din herlige familien en fin søndagskveld<3 Stor klem!

  1. Hei Andrea 😀 Så utrolig hyggelig tilbakemelding!! 😀 tuusen takk <3
   Selvfølgelig kan du spørre meg om hva som helst 🙂 Jeg vet dessverre ikke om jeg kan hjelpe til på det området da, da jeg selv ikke tar noe nå heller. Synes dette er kjempe vanskelig og er faktisk litt overrasket over at man ikke har funnet frem til et bedre prevensjonsmiddel til både menn og kvinner. Natural Cykles vet jeg skal være bra, men det er jo litt tungvint.. Men helt klart det beste valget nå mener jeg! Ellers så har jeg også brukt kobberspiral i mange år, og det gikk kjempe fint. Aldri noe med hormoner igjen, såpass vet jeg. Kobberspiralen hadde jeg i ti år, og så tok jeg den ut da jeg skulle bli gravid. Det blir nok den igjen tror jeg.. Selvom jeg ikke liker at det skal være noe inni meg. Evt så blir det Natural Cykles altså. Kjempe kjedelige at det kun er de to akkurat nå..

   Vet ikke om dette gjorde deg noe klokere, men det er dessverre veldig lite på markedet for oss 🙁

   Ha en fantastisk uke, og TUSEN takk for at du følger meg! <3 GOD klem 😀

   1. Andrea

    Tusen takk for svar! Helt enig at forskning burde kommet lenger på det punktet. Kobberspiral har jeg nesten ikke hørt om, så det skal absolutt sjekkes ut 🙂 Alt er bedre enn å proppe kroppen med hormoner, og Natural Cykles er nok litt vel tungvint for en “susete” student.

    Ha en super uke du også! Elsker ditt positive og skjønne vesen<3 GOD klem tilbake!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *