Putt fingern i jorda sa hun! Det kan dere tro jeg ikke reagerte på!

Meninger, meninger, meninger. Er så utrolig lei av at andre skal fortelle meg hva jeg skal gjøre, hva som er lurt, og hva som ikke er lurt.

Utstråler jeg usikkerhet i det jeg gjør, eller virker det bare så totalt crazy å bare leve, og følge magefølelsen at jeg bør bli stoppet?

Er det bare foreldre som er altfor overbeskyttende?

Jeg vet at alle råd kommer fra et godt sted, men kan jeg ikke bare få lov til å være meg selv, og leve det livet JEG føler at jeg skal leve? Er ikke virkeligheten min, viktigst for meg, og så er din virkelighet helt din? Jo. Den er det. Vi alle velger å leve forskjellig, og jeg har bestemt meg for å leve i nuet.

No thoughts or worries 😀 MAO FREEDOM! <3

Her er dagens videoblogg 😉

2 Comments

 1. Enig med deg, å stikke fingeren i jorda trenger ikke bety det samme for alle! Fin video, jeg har også så mye å tenke på, ekteskap problemer.. må finne meg en ny vei å gå i livet.. men er usikker på hva som er riktig for meg, er i tenkeboksen på MYE for tiden.

  Ønsker deg en fin helg!
  Hilsen Marie

  1. Hei Marie 😀
   Generasjonene over meg, altså foreldre og besteforeldre, har måttet vokse opp i et helt annen “verden”, hvor alt var strengere, og vi måtte være mer ansvarsfulle. Lykke var ikke et tema. Nå vet vi bedre. Vi har lært, og vi våkner litt etter litt opp, med tanke på at det nå kommer en helt ny generasjon med spirituelle mennesker. Langt flere av oss ser, og føler at ting ikke er helt riktig, for å si det sånn. Før skulle vi ikke skille oss. Det var helt feil. Jeg tenkte det samme før. Men nå har jeg endret litt mening. Jeg mener at det viktigste er at man er ltykkelig. Barn bør ikke vokse opp med ulykkelige foreldre, det tror jeg er langt mer skadelig. De føler mer enn vi tror. Så om du trenger å skrive mer, og dele så bare send meg en mail, så kan vi sikkert dele litt erfaring <3

   Ha en nydelig helg! <3
   God klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *