Oliver bruker Milo Parfymefri, og anbefaler det til alle andre småtasser :D

Innlegget er en annonse, men som dere vet så gjør ikke jeg annonsering for noe jeg selv ikke har tro på. Dette for å bevare integriteten på bloggen min.

Jeg er over hakket gjennomsnittlig engasjert i miljø, og helse, og er derfor veldig glad for å få tilbud om å teste produkter som bidrar til et bedre miljø 😀

Idag er det produktet til Milo, Milo Parfymerfri, som får min oppmerksomhet.
Milo er et produkt jeg har brukt i alle år, til tross for at den kanskje ikke har vært den mest miljømessige, men fordi den faktisk bevarer ullklærne mine. Jeg har vasket ullklærne våre både med Milo, og uten, og det er jo ikke noen tvil om at vanlige vaskemidler ødelegger ullklær. På grunn av parfymen i Milo har vi likevel vasket ullklærne til Oliver med Blenda sensitiv, da jeg helst ikke vil vaske noen av hans klær med parfyme, eller andre miljøstoffer. Så rent som mulig. Ullklærne hans har da blitt fort slitt, men det har vært noe jeg har måttet akseptere. Vi visste rett og slett ikke bedre. Men det gjør vi nå 😉

IMG_7944IMG_8195

Dere kan jo tenke dere gleden da jeg ble forespurt å teste ut Milo parfymefri! Virkelig et produkt for oss foreldre som vasker ullklær til den store gullmedaljen! 😀

IMG_8240IMG_8222IMG_8219

Det er faktisk UTROLIG viktig å bruke parfymefri vaskemidler på barnas klær, da de har mye mer sensitiv hud enn oss, og de kan utvikle allergi. Vanlige vaskemidler kan i tillegg inneholde blekningsmidler, og skadelige enzymer, som feks ikke er bra for ullklær, eller for helsen vår.

Milo er jo som vi vet laget for å bevare ullens gode egenskaper, form, og fasong.

Gå inn her for å få masse tips og råd til ullvask! 😀 #facebook.com/miloullvask

Ja, til bedre miljø, og renere vaskemidler! 😀

IMG_7998

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *