Det er på tide med forandringer ;)

Idag har jeg bare en beskjed til dere alle. Denne dagen skal dere gjøre noe nytt.

Tar dere utfordringen? Det er helt seriøst sånn her det begynner. Man gjør noe helt nytt, noe som kanskje føles veldig ubehagelige, men som smaker skikkelig godt etterpå. Hva det er dere skal gjøre vet ikke jeg. Svaret sitter faktisk du med. Noe du har tenkt over at du vil gjøre, men som du ikke har turt. Du har hatt en sånn tanke? Men ikke turt fordi du enten er sjenert, eller tenker for lavt om deg selv?

Hør nå her. På denne bloggen skal vi vokse. Sammen. Vi skal bli sterke som enkeltindivider, og da må vi gjøre noen tøffe utfordringer.

Er dere med? Jeg gjør dette hver eneste dag, og jeg er aldri redd for å gjøre det jeg vanligvis ville vært redd for lenger. Men jeg må øve. Hele tiden. Holde det vedlike. Holde meg tøff. Det er som en muskel, man må trene tøffheten for å bevare den.

Klare?

Ha en fantastisk dag, og fortell meg gjerne hva du har gjort, om du vil dele 😀 Eller bare lev i stillhet.. Blæh.

Lykke til! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *