Når man bare slipper seg helt løs.. #denfølelsen!!!

Akkurat nå kiler det i magen.. Herregud for en deilig følelse! Og ikke har jeg gjort NOE annet enn å bare tenke “jeg vet absolutt ingenting om hva som skal skje fremover”. Og da kiler det. Fordi jeg vet at alt som kommer til å skje, blir magisk. Hvorfor det blir magisk er fordi jeg endelig har klart å slippe. Slippe alt. Å det er så deilig!

magic-is-all-around-you-just-have-to-believe-quote-1

Gamle meg ville freaket helt ut akkurat nå. Men det å skrive om dette hver eneste dag, har virkelig hjulpet min egen prosess til å bare gå lynraskt. Ihvertfall i forhold til før. Tenk; jeg har holdt på med å ta kontroll over tankene, slippe frykten, og finne meg selv i snart 11 år nå.. Sånn helt bevisst gå inn for å bli den beste versjonen av meg selv.

Hadde jeg bare hatt en blogg som denne, som hjalp meg med motivasjon og ord hver dag, så hadde jeg nok brukt langt kortere tid. Men jeg måtte da alene finne veien, og visste verken hvor jeg skulle begynne, hvilke bøker jeg burde lese, og hvem jeg burde prate med.

Dagen idag er helt annerledes. Folk er mye mer åpne… Verden går fremover. Puh! Jeg holdt på å miste håpet der en stund!

Så hver dag nå er en helt ny dag. Jeg slutter å jobbe med det jeg ikke vil jobbe med. Kommer til å måtte leve veldig økonomisk en god stund, for å få alt til å gå rundt. Men det er så utrolig verdt det. For selvom jeg overhodet ikke vet hva som kommer rundt neste hjørne, så vet jeg at det er noe bra. Jeg frykter jo ikke, så hvorfor skulle det?

Samtidig så tenker jeg positivt. Prøver å spre glede, og prøver å være annerledes.

AzYeB8yCIAAdyGB

Ikke alle vil like denne meg.. Men det gjør så veldig lite, at jeg nesten ikke har tenkt den tanken engang. Men bare nesten, jeg er jo langt fra perfekt, og fortsatt et menneske 😉 Men jeg har kommet langt, så jeg må klappe meg litt på skulderen, og samtidig takke dere for at dere følger meg. For hadde ikke dere fulgt meg, så hadde jeg ikke orket å skrive tror jeg..

Dere er faktisk med meg på denne reisen min! Jeg vet jo like lite som dere om hvordan alt dette kommer til å gå! Akkurat nå leker jeg LITT med tanken om å bare selge alt, og flytte til utlandet.. Haha, crazy!!! Tenker.. Kanskje til Australia? Jeg lekte litt med tanken med Jesper og.. Bare for å se.. Han er alltid med! Morro.. Jeg vet virkelig ikke, men dere gjør meg tøff. Jeg har lyst til å bryte alle normegrenser som finnes. Jeg vil vise verden at VI kan gjøre hva vi vil. Samfunnet bestemmer INGENTING! Penger finner man en løsning på, det gjør man alltid om man gjør det man virkelig har lyst til.. Åh, dette er så spennende. Hva skjer etter nyttår i mitt liv.. i don´t know!

those_who_don't-77939

Men det får bli mystisk enda 😀

Men en ting vet jeg, og det er at jeg skal være til stede, og nyte hver dag, og prøve å ikke tenke. Dagdrømme litt ja, men ikke la det bli til tanker. Da flyter jeg jo ikke dit jeg skal..

Null kontroll!

Noen flere som blir med på å gi seg helt hen til det uvisste? Være åpen for alle mulige forandringer som kommer vår vei?

Være litt gærne. Ja, det er det vi må. VÆRE LITT GÆRNE!!! Wohoo!

4081455882521754xyDSLpbvc

Ha en fantastisk dag, og husk, vær deg selv, elsk deg selv, og gi langt f i hva alle andre tenker. Og smil. Smil til all rundt deg, og se at verden vil smile right back at ya!

Nå er det ut å stå stand på Artesia Spa med Celine Engelstad, og min fine venninne Line, som er markedssjef på Artesia 🙂 Håper noen stikker innom og sier hei, og får med seg noen skikkelige julegavekupp! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *