Videoblogg; Du må gi litt f*** for å kunne klare å lytte til magefølelsen!

Ok. I fare for å virke LITT overfladisk så må jeg beklage på forhånd.. ingen sminke, vippene er 4 uker gamle, og kameraet var skikkelig kjip mot meg idag morges, spesielt i den vinkelen jeg IKKE vil filme, sånn at hele den ene siden av trynet mitt ser helt rart ut. ikke vet jeg hvorfor, men sånn ble det no! Får filme med kamera i fremtiden skjønner jeg 😉 Sånn, da fikk jeg det av brystet!! Puh. Vi kvinner bryr oss om utseendet, sånn er det bare! 😉

Å filme seg selv er virkelig litt kleint, men jeg håper at budskapet er i fokus 😉

Er vel bare å hoppe i det!! Og gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva du synes om dere har tid <3

Ok, here we GO!

3 Comments

  1. Gabrielle

    <3

  2. Fantastisk! Du ser ut som en drøm og du gjør deg så naturlig som du er. Jeg teller dager og gleder meg enda til å se deg. Ble både rørt og glad. Du er som en dagbok når jeg ikke orker å bruke munnen. Helt utrolig hvor likt det er mulig å ha levd og ikke minst tankene om livet og det som er og det som kommer. Smask ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *