Når en dør lukkes…

Ja, hva skjer da? Dette vet vi! Ikke sant? Vi vet dette godt?

Men dessverre det har veldig lite å si når vi først trenger å ta akkurat dette fantastiske ordtaket i bruk. Ikke er det en myte heller. Det vet vi fra alle andre rundt om som kan bekrefte nettopp dette; ” Når en dør lukkes, ja da åpnes det søren meg en ny”!

Dette er til alle dere der ute som sitter fast. Sitter fast i enten det er en jobb, et forhold, eller andre kinkige problemer/dilemmaer. Let it go!

Lett for meg å si! Ja, det er faktisk lett for meg å si. Jeg har jo levd i et rør i så mange år, at når jeg nå endelig har fått denne “praksisen” helt innarbeidet, så vet jeg hvor lett det faktisk er.

Jeg var nemlig den. Den som fryktet. Den som trodde på, men aldri levde i troen. Den som anbefalte det ene, men som aldri fulgte sine egne råd. Jeg var den! Jeg har fryktet så mye, fordi jeg var så alene, at det ødela meg helt. Ingen visste det av mine nærmeste, men frykten spiste meg opp. Jeg var ung, ensom selvom jeg aldri var alene, og søken etter meg selv slet meg ut. Jeg eide ikke tålmodighet og tillit, og det gjorde at jeg tiltrakk meg bare enda mer av det jeg ikke ville ha. Jeg var et innvendig kaos.

Men den tid er over. For lengst. Etter utallige kurs, og faktisk et halvt skoleår på en alternativ skole, vet jeg bedre. Og jeg er knallhard når det kommer til stykket, og jeg må prestere. Og med prestere mener jeg at jeg ikke skal la tanker, og frykt ta over hodet mitt, når det stormer litt rundt. Aldri lar jeg nå frykten snike på. Så fort jeg kjenner en antydning, tar jeg tanken, og kaster den vekk. Så enkelt! Handler om å lære å kjenne igjen tankene, så fort de kommer, så du fort kan bli kvitt de. Destruktive tanker har ingenting i vårt hode å gjøre, da de er nettopp det; destruktive.

Jeg er ikke ferdig med å utvikle meg, og finne min vei. Nei nei, jeg er på den veien enda! Men med tilliten jeg nå har fått, så finnes jeg ikke redd, og stoler på at alt som skjer skal skje. Selvom det kanskje tar de rareste svingene, og veien jeg kanskje ikke var forberedt på. Men er det meningen så gjør jo ikke det noe.

Senest i helgen kom tankene. Hvor er jeg egentlig om 6 mnd, 1 år, 2 år.. Skal jeg bli i Norge? Hvilket land ville jeg bodd i om jeg skulle bodd i utlandet? Jeg har en sterk dragning til utlandet. Men vet ikke hvorfor. Småelig irriterende, for jeg må jo bare være tålmodig, og med tiden vil jeg skjønne hvorfor.

Ja, tankene kommer. Men tilliten er så sterk, at det blir å dagdrømme, fremfor å frykte for å ikke komme dit jeg vil. Og der er forskjellen.

Jeg har laget en videoblogg til dere idag. Må bare få den ut, og nettet knoter litt når det kommer videoer.

For de av dere som sitter på et sted i livet der du vil ha forandring, så se denne videoen 😀

Deler litt av tankene jeg har om hva jeg ser for meg at jeg vil jobbe litt med etterhvert og.. Alltid nye tanker, og ideer 😉

Håper jeg kan inspirere!

Og husk, skriv det gjerne ned og heng opp; når en gammel dør lukkes, åpnes det en ny. Og ikke bare det, den gamle døren MÅ lukkes, for at det skal åpnes en ny!

Livet er spennende, så la det være det, og ha tillit! <3

-Caroline

1 Comment

  1. takk:) Jeg skal prøve..:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *