Jeg selger alt dette på 50/70% avslag imorgen! :D

Kom og besøk med på Artesia Spa imorgen, hele dagen, og du får muligheten til å handle inn de beste julegavene til 50/70% avslag!

Jeg skal tømme lageret for vår prisvinnende økologiske hudpleie, og sminke, Nvey Eco, da vi ikke skal fokusere på hudpleie lenger. Disse produktene er den eneste økologiske hudpleieprodusenten som noen gang har fått delta på Golden Globe awards i USA.

Kremene, og sminken er så ren at du kan spise den, samtidig som de ser super eksklusive ut, og inneholder bøttevis med næring til huden.

Alt skal ut til rundt 100 lappen! Helt seriøst!

Så skal jeg også selge ut masse råsjokolade til nesten 50% avslag! Supre gaver til julekalender, snop til juleferien, og spesielt fint for barna som overhodet ikke bør få i seg hvitt sukker 😉

Min lille fis på 1 år ELSKER det, og knasker på sjokoladen hver eneste helg 😀 Smaker helt fantastisk 😉

Celine Engelstad skal stå sammen med meg, og selger ut masse smykker (obs, kun 5 av hvert smykke), så her er det også en kjempe anledning til å få kjøpt julegaver!

Er du i området, så ta turen, jeg kan love deg det er verdt det 😀

Sees vi?? 😀

Sted; Artesia Spa, Majorstuveien 36

Tid; 09.00-17.00 ca.

2 Comments

  1. Hei!
    Hvilke sjokoladeprodukter selger du der? Gojibær trukket med sjokolade? 🙂

    1. Haha, alle bærene unntatt Goji, da det er så lite igjen av det:) Vi har mulberries, aprikos kjerner, inkabær og rosiner:) alle med råsjokolade!:-) Og sjokobarene;) samt sminke til 75/100 kr:-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *