Dag 17 av “NOVEMBER-ROMPE” utfordringen!

Da var det siste dag av utfordringen, dag nr 17.

Tenk, siste dag har kommet! Jeg kan nesten ikke tro det. En utrolig lærerik prosess for meg, og forhåpentlig har dere lært noe samtidig 😀 Vet at mange av dere virkelig har fått gode resultater, og jeg har satt utrolig pris på alle tilbakemeldingene, til tross for at det utelukkende har vært på instagram 😉 Men nå har vi altså kommet til veis ende for denne gang.

I desember så tar kroppen min hvile, så da blir det bare “vanlige” blogginnlegg. Men håper dere titter innom og leser fordet?

I januar starter vi på den den igjen, men da med hele kroppen! Da må dere bli med, det blir kjempe gøy! 😀

Ønsker dere alle en kjempe fin førjulstid, en fantastisk jul, og et kjempe godt nyttår! 😀

Husk, for å vedlikeholde kan dere ta et par økter i uken nå frem til jul. Evt mer.

Men først, her er dagens økt;

Dere gjør øvelsene 5 runder. 30 sekunder på, og 10 sekunder av.

(Følg meg gjerne på snapchat for å være med meg i hverdagen; carowerg )

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *