Dag 15 av “NOVEMBER-ROMPE” utfordringen! (Bli med i desember!!)

Det er fortsatt mulig å slenge seg på, som jeg har nevnt tidligere, feks gjøre det fra 1 desember? Første utfordring for dere nye, finner dere her. Så finner dere alle de andre under kategorien “Effektive treningsøkter” her 😀

OBS; For morgenfuglene så kommer alltid økten ut på min instagram før kl 07.00 😀 (@carolinewergeland.no)

Da var det dag nr 15.

Torsdag allerede! Herregud, dere er jo nesten ferdig med utfordringen allerede! Hvordan er stompelompene deres?? 😉 En måned har gått allerede. Blir nesten litt vemodig jeg! For meg blir denne måneden siste treningsmåned før nyåret. Kroppen trenger hvile, så for dere blir det stille før januar igjen. Men da kjører vi igang for fult! Hele kroppen, en måneds utfordring. Er dere med på det? 😀 I desember bør dere vedlikeholde med i hvertfall to økter i uken. 2 små. Jeg kommer til å ta en økt i uken, ettersom jeg har gjort dette nå i mange måneder uten pause. Varmer opp til januar! Håper dere er med meg 😀

Men før desember kommer,  her er dagens økt;

Dere gjør øvelsene 5 runder. 30 sekunder på, og 10 sekunder av.

(Følg meg gjerne på snapchat for å være med meg i hverdagen; carowerg )

Nå bærer det på et treningsevent med Polar! Kom meg dessverre ikke unna, selvom jeg virkelig ikke orker å trene enda en økt idag 😉 Men men, en gang må gå greit!

Ha en nydelig dag, så “snakkes” vi senere idag <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *