Se min kjole, Se og Hørs Kjendisgalla 2015!

Igår var det duket for Se og Hørs kjendisgalla. Min første faktisk. Og forhåpentligvis ikke den siste. Jeg hadde det virkelig SÅ hyggelig! Mange spennende mennesker, og alt for mange med morsomme historier. Møtte faktisk mange kjente fra før av, og da blir lille energibunten meg helt i hundre vettu 😉 Må jo bare elske livet!!!

Kvelden startet hos Adam &Eva på Steen og Strøm med Anja og Lavrans (Team Solli), hvor jeg fikk låne Harlem, en fantastisk frisør, til å fikset håret mitt. Han fikset en stil på håret jeg aldri har hatt før. And I just LOVED it! Følte meg litt Kim Kardashian ish faktisk! 😉

IMG_7958

Deretter fikset kjendis sminkøren, Pia Ruud, sminken min, en make up artist som virkelig kan sakene sine. Hun holder faktisk på å skrive en skjønnhetsblogg, med masse kule tips, så jeg skal si ifra til dere når den er oppe å går. Ryktene sier at hun kanskje skal lage videoblogg og. Lærte et par tips selv igår, som jeg virkelig skal bruke videre 😉 Ingenting er som gode sminketips altså!

IMG_7983

Den utrolig flotte kjolen min fikk jeg låne av Magmalou på Frogner, og er designet av eieren selv, med merket ByMagmalou. Sjekk ut den populære bloggen hennes her, og følg henne gjerne på instagram, så får du med deg de hotteste klestrendene all the time!

IMG_7976IMG_7977

Alt i alt, jeg følte meg kjempe fin, like a princess 😀

Og jeg koste meg glugg ihjel. (kan man egentlig si det??;))

Hva som var mest minneverdig med hele kvelden? Det MÅ jo være photoboothen. Og det syntes nok alle de andre og, ettersom det var en eviglang kø for å få ta bilder, hele kvelden 😀

IMG_1221IMG_1220IMG_1219

Takk til alle som bidra til å gjøre denne kvelden så fin!

Ha en super tirsdag! 😀

2 Comments

  1. Super flott er du. Tusen takk for masse fine ord og bilder. <3

    1. Takk det samme!! 😀 Veldig velfortjente ord frøken <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *