Dag 14 av “NOVEMBER-ROMPE” utfordringen!

Det er fortsatt mulig å slenge seg på, som jeg har nevnt tidligere, feks gjøre det fra 1 desember? Første utfordring for dere nye, finner dere her. Så finner dere alle de andre under kategorien “Effektive treningsøkter” her 😀

OBS; For morgenfuglene så kommer alltid økten ut på min instagram før kl 07.00 😀 (@carolinewergeland.no)

Da var det dag nr 14.

Har dere hatt en fin start på uken? Det har i hvertfall jeg denne uken, som dere kanskje har sett. Selveste kjendisgallaen fikk jeg lov til å være med på igår! Dere kan lese alt om kvelden, og se den lekre kjolen jeg fikk låne her 😀

Det ble veldig sent treningsinnlegg idag, men regner med at dere klarte å bruke instagram for å gjøre økten? Jeg har hatt så enormt mye å gjøre idag, og så har jeg hatt Oliver alene, så da ble det dessverre forsinket, akkurat idag. Won´t happen again 😀

Her er dagens økt;

Dere gjør øvelsene 5 runder. 30 sekunder på, og 10 sekunder av.

(Følg meg gjerne på snapchat for å være med meg i hverdagen; carowerg )

Ha en kjempe fin kveld videre! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *