Dag 13 av “NOVEMBER-ROMPE” utfordringen!

Det er fortsatt mulig å slenge seg på, som jeg har nevnt tidligere, feks gjøre det fra 1 desember? Første utfordring for dere nye, finner dere her. Så finner dere alle de andre under kategorien “Effektive treningsøkter” her 😀

OBS; For morgenfuglene så kommer alltid økten ut på min instagram før kl 07.00 😀 (@carolinewergeland.no)

Da var det dag nr 13.

Har dere hatt en fin helg? Jeg slapp meg helt løs ute på fredag. Herregud for en frihetsfølelse. Danset til sene nattestimer, og bare var i min helt egen boble. Sov hos mamma, som var på helgetur til utlandet. Våknet uten å måtte tenke på noen andre enn meg selv. Spiste frokost alene på Joe & The juice. Tror ikke jeg har vært helt alene mer enn en gang siden jeg fikk Oliver. Sunt å ha noen sånne dager, og ekstra godt å kjenne på gleden når man ser familien sin igjen. Deretter hadde vi kosedag på lørdag, og søndag sammen 😀 Alt i alt en helt perfekt kveld.

Idag skal jeg på Se og Hørs kjendisgalla! Gleder meg som en unge!!! Er på retning Oslo nå fordi jeg har vært så heldig å få låne en kjole av ByMagmalou. Heldig??? Oh yes!! 😀

Skal dele alt fra kveldens event, og selvfølgelig kjolen, på bloggen så fort jeg får bilder og alt 😀

Men nå, på tide å riste av seg helgens godis 😉 Klar for en ny økt?

Denne uken bruker vi litt motstand. Dvs at dere fyller en bag, eller en sekk med sko, eller bøker, slik at dere får litt tyngdemotstand på noen av øvelsene. Det er siste uke, og nå skal vi gi alt. Yes???

Dere gjør øvelsene 5 runder. 30 sekunder på, og 10 sekunder av.

(Følg meg gjerne på snapchat for å være med meg i hverdagen; carowerg )

Ha en fantastisk mandag! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *