Dag 12 av “NOVEMBER-ROMPE” utfordringen!

Det er fortsatt mulig å slenge seg på, som jeg har nevnt tidligere, feks gjøre det fra 1 desember? Første utfordring for dere nye, finner dere her. Så finner dere alle de andre under kategorien “Effektive treningsøkter” her 😀

OBS; For morgenfuglene så kommer alltid økten ut på min instagram før kl 07.00 😀 (@carolinewergeland.no)

Da var det dag nr 12.

Det er freedaaag!! Yeey! Helg med kos, og god mat!! Skal dere noe hyggelig? 😀

Jeg tenkte faktisk for en gangs skyld å komme meg på en fest i Oslo idag, og sove der. Kjenner jeg har litt “mammatanker”, og tenker “orker jeg egentlig dette”. Men må bare legge de vekk, for idag vil jeg ha det gøy! blir litt rar av å sove lite, når Oliver fortsatt kan ha noen rare netter som de siste to. Og uten søvn blir man litt kjip. Men vi trosser det og går ut og har det gøy!! Men først…. Litt trening 😉 Plikten kaller!

Neste uke kommer det helt nye økter igjen, så stay tuned 😀

Dere gjør øvelsene 5 runder. 30 sekunder på, og 10 sekunder av.

(Følg meg gjerne på snapchat for å være med meg i hverdagen; carowerg )

Ha en helt fantastisk helg!! 😀 Og husk å prøve å spise sunnere alternativer om du blir fysen på noe godt 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *