Er dette drømmelivet?

Det har vært så stor respons på innlegget hvor jeg stilte spørsmålet om jeg har for høye krav til livet, og jeg synes det er så UTROLIG spennende å lese at flere har det som meg! Og det morsomste er jo at jeg trykker på noe som veldig mange kjenner på, men som de fleste enten ikke tør å gjøre noe med, eller som de kanskje ikke visste at de faktisk følte før de leste det.

Dette er jo et så viktig tema, og det er veldig viktig akkurat nå. Vi er i et skifte, og det betyr at menneskene skal bli mer bevisste. Bevisste på hva vi tenker. Mer bevisste på hva det er vi gjør/holder på med, hvilken rolle vi har i livet, og hvor skal skal. Vi skal våkne opp. Og vi skal finne oss selv.

Vi skal bli lykkelige! Ikke lykkelige etter hva samfunnet definerer som lykke, men våkne opp og gjøre det som gjør DEG lykkelig!!! Kjenner jeg trykker extra hardt på tastene når jeg skriver dette. Blir så engasjert, haha 😀

For meg er det så utrolig deilig å kunne hjelpe andre til å finne seg selv, å se folk våkne. Se de blir stille av å finne ut av “Jøss, jeg har jo faktisk mer med meg selv enn jeg trodde”. Og det er så mange av dere! Jeg møter jo nesten en, og annen hver eneste dag! Og det er jo kun de jeg treffer på, tenk på alle andre som er der ute som går i samme “zombietilstand”, og ikke gjør det som egentlig gjør dem lykkelige? Lever i det jeg kaller “rotteracet”, hvor man jobber for å betale regninger, og å få mat bordet. En sirkel som bare aldri har noen positiv ende. Sakte men sikkert visner disse menneskene innvendig. Dette er jeg veldig overbevist om at ikke er barndomsdrømmen vår. Og vi rømmer vekk fra virkeligheten. Det er i tillegg ekstra lett å rømme fra virkeligheten nå til dags, når vi har internett. Vi kan, ved få tastetrykk, rømme helt vekk, og tenke på alt annet, og se på hva alle andre gjør. Få tankene vekk fra det rotteracet vi har kjørt oss fast i. Lønn inn, alt rett ut til regninger, og mat. Ringer det en bjelle?

Kanskje vi til og med misunner andre? De andre som tør å stikke seg ut, og gjøre det de drømmer om? Skjønner du ikke at dette kan bli deg?

Noen har helt klart mer flaks enn andre, og får alt som er perler på en snor. Det vet vi. Men dette skal vi unne de, så får vi andre jobbe litt for det vi vil ha. Hemmeligheten er jo at suksess smaker MYE bedre når det ligger ordentlig hardt bak. I promise.

IMG_7692

Hva har jeg gjort i det siste for å gjøre meg selv lykkelig? Jeg lever i nuet. Jeg prøver å jobbe hardt med Echart Tolles filosofi, hvor vi skal legge vekk ALLE tanker, og kun leve her og nå. Det er en jævlig tung jobb, tro meg, men litt etter litt så får jeg det til, og det er SÅÅÅÅÅÅÅÅ utrolig deilig! Dere må bare prøve det. Det skal være den ultimate nøkkelen for å få indre fred, for å tiltrekke seg alt du drømmer om, og samtidig blir man i veldig godt humør. Bekymringene må legges vekk, og tillit til at alt ordner seg må faktisk til.

Lev Her og Nå heter boken som jeg leser nå. Anbefales på det sterkeste. Jesper er med på å lese den. Vi bytter på hver kveld 😉 Den tar faktisk opp hvor viktig det er for par å utvikle seg åndelig sammen, og dette gjør hu mor glad vettu 😉 Endelig har jeg fått Jesper til å lese en spirituell bok, og når det tar opp temaer som parforhold, så vet jeg at han blir litt nysgjerrig 😀

En annen ting jeg gjør som gjør meg glad, er å ta opp kontakten med venner som gjør meg glad! Finne på ting. Blant annet med bestekompisen min. At vi har klart å få tilbake vennskapet vårt etter mange år fra hverandre, er helt utrolig. Hva det vennskapet gir meg er bare så godt, og så unikt. I tillegg har jeg en veldig snill, og aksepterende mann, som godtar vårt vennskap, for jeg vet at det er mange menn som ville blitt truet av at kona har en bestevenn av det motsatte kjønn. Men Jesper kjenner meg. Han vet hvem jeg er, og han vet han ikke kan kneble meg. Han ser også hvor glad jeg blir av dette vennskapet, så da må man bare ha tillit <3 Dette skal man unne hverandre. Hadde situasjonen vært motsatt, som det var en stund (de vokste litt fra hverandre), så var det også helt fint for min del 😀 Finnes ikke sjalu.

Så kjære dere. Skal vi ikke prøve å gjøre det som gjør oss glad oftere! Om det er en tur til utlandet, om det er å bytte jobb (just fucking do it!!), eller om det er å bytte partner. Gjør det som du vet er riktig for deg!

Er du allerede lykkelig, så må jeg bare heie på deg, og klappe for deg! For de fleste går med en følelse inni seg av at de vil noe mer. Is this it. Det er sannheten. Og det er dere jeg vil hjelpe frem.

Nøkkelen er å ikke tenke, da jobber du nemlig imot det som så mange “alternative” fagfolk prøver å fortelle oss. Vi skal ha tillit til at vi skal følge drømmene våres, eller følge magefølelsen vår. For da VIL universet beskytte deg, og sørge for at du har det bra. Så lenge du lytter til deg selv, følger hjertet/magefølelsen, så vil alt gå bra 😀 Ikke bare vil det gå bra, men du vil begynne å leve det livet du er ment for å leve! Men da må tankene vekk, det er ingen mellomting.

Altså, dette er en reise. En evig reise. Jeg er på langt nær ferdig. Mitt liv er stadig i endring. Men jeg elsker det. Jeg tenker ikke lenger, jeg bare lar livet ta meg dit jeg skal. Og jeg kjenner magien inni meg. Tenk at jeg har utsatt dette så lenge. Tenk alle tankene av frykt jeg har hatt som har hindret meg, til tross for at jeg har turt å gjøre en hel masse som andre ikke har turt. Likevel. Tankene mine har hindret meg i mye. Men nå er jeg her. Og jeg gjør det som skal til for å leve det livet jeg er ment for å leve. Nå er det ingen vei tilbake, tanker.. Frykt..

NO MORE!

Nytt liv, here I am! 😀

IMG_7685IMG_7684

Bobler inne meg.. Bobler det inni dere? For det skal boble litt hver dag!

<3

3 Comments

 1. Christina

  <3 Welcome to the club Sweetheart ….. en annen fantastisk bok av Eckhart Tolle er A New Earth …. må bare leses – Love & Hugs 🙂

  1. Haha Takk 😀 Har lest den! leste den da jeg var 19 tror jeg 😀 Kjempe bra bok, Echart er en rå fyr 😉
   Koser meg i bekymringsfri hverdag!! 😉
   Ha en nydelig dag Christina! <3
   Verdens beste klem til deg <3

 2. Herlig – 🙂 jammen godt du får sagt dette:) så viktig. For meg måtte litt sykdom til for å få denne fullstendige lykkefølelsen av å bare elske livet slik det er… 🙂 men, som du sier må man jobbe med det – hver dag – hele året. LYkke til alle sammen, med å føle lykke.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *